Reclamă

Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii

Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele.

Publicat: 1 octombrie 2022, 7:15

Anul acesta au fost anunțate patru perioade în care Mercur este retrograd. 14 ianuarie – 3 februarie, 10 mai – 2 iunie, 9 septembrie – 2 octombrie, 29 decembrie – 18 ianuarie 2023 sunt perioadele în care nativii zodiacului trebuie să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur a intrat în retrograd pe 9 septembrie și iese pe 2 octombrie 2022

În această etapă de retrograd a lui Mercur, Balanțele au fost cele mai afectate. Mișcarea inversă a acestei planete i-a afectat cel mai mult pe nativii acestei zodii, mai ales în relațiile cu cei din jur.

În toată această perioadă, nativii au fost sfătuiți să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și să-și știe limitele. Pe de altă parte, zodiile au fost nevoite să reia deciziile și să fie mai atente la cei din jur. Ultima perioadă în care Mercur este retrograd în 2022 va începe pe data de 29 decembrie și se va finaliza pe 18 ianuarie 2023.

Reclamă

Berbec

Dacă în ultimul timp nu ai avut posibilitatea să fii înconjurată de oamenii dragi, acum e momentul. Nu te mai stresa, echilibrul este cheia. A venit vremea să derulezi proiecte cu oamenii care chiar sunt de partea ta și e necesar să profiți de această oportunitate.

Taur

Pentru că Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022, acum prioritatea ta principală trebuie să fie aromonia din jurul tău. Ai grijă ca rutina zilnică și obiceiurile tale să fie respectate și de cei din jur, altfel dezechilibrul va apărea în viața ta. Nu uita să le acorzi atenția cuvenită celor din jur, altfel riști să intri în conflicte pe care nu vrei să le ai în viața ta.

Gemeni

Reclamă

Faptul că Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022 te va ajuta foarte mult în ceea ce privește viața personală și cea de familie. Nu ai știut ce să faci cu anumite probleme care au apărut între persoane dragi din viața ta, dar acum ceața va dispărea din gândurile tale și lucrurile vor reintra în normal.

Rac

A venit momentul să pui ordine în viața personală și să iei decizii care te avantajează. De asemenea, astrele spun că nu ar strica să-ți redecorezi spațiul personal pentru a te simți mai bine atunci când petreci timp în intimitatea casei.

Leu

Mercur iese din retrograd exact în casa banilor. Din data de 2 octombrie vei avea mai multă organizare în ceea ce privește partea ta financiară. A venit timpul să te organizezi și să ai mai multă eficiență în această zonă. Nu ar strica să te gândești la oportunități pentru a reumple conturile bancare.

Fecioară

Faptul că Mercur iese din retrograd exact în zodia ta, te va ajuta să ai mai multă claritate pe toate planurile. Preia controlul acțiunilor atunci când simți că ceva nu e în favoarea ta și nu uita să petreci mai mult timp în sânul familiei. Dragostea și înțelegerea persoanelor dragi te vor ajuta să duci la bun sfârșit proiectele în care ești implicată.

Balanță

Distracția abia începe pentru tine. Vei vedea că după ieșirea ui mercur din retrograd te vei conecta mai ușor cu cei din jur, iar echilibrul și unitatea vor reveni în jurul tău. Dacă ești singură, sunt șanse mari să întâlnești pe cineva care să-ți ofere dragoste și iubire. Înțelegerea și echilibrul au lipsit din viața ta în ultimul timp, dar lucrurile vor reveni la normal.

Scorpion

Pentru că Mercur va ieși din retrograd în casa a 11-a a prietenilor, acest lucru va ușura calea ta spre restabilirea unor conexiuni pe care le-ai ignorat în ultimul timp. Pentru că comunicarea a fost influențată de Mercur în ultima perioadă, acum gîndurile tale se vor limpezi și te vei putea face auzită mult mai ușor.

Săgetător

A venit vremea să găzduiești un eveniment la tine acasă. Nu ai mai făcut de foarte mult timp acest lucru, dar nu trebuie să mai ignori mult timp relațiile cu cei din jur. De asemenea, astrele recomandă să rezolvi lucrurile pe care le-ai lăsat neterminate în trecut. Orice fel de neînțelegere trebuie să dispară din viața ta.

Capricorn

Venus este în casa a 10-a a carierei în cazul tău. Acum că Mercur iese din retrograd e foarte important să profiți de toate oportunitățile care îți apar în cale. E nevoie de echilibru pe plan profesional. Nu ezita să preiei controlul atunci când crezi că proiectele în care ești implicată nu ies așa cum ar trebui.

Vărsător

Mercur iese din retrograd, iar acest lucru te va ajuta să pui ordine în sfârșit în viața ta. Ai avut parte de multă confuzie în viața ta în ultimul timp. Acum a venit timpul să iei foarte multe decizii care să repună lucrurile pe făgașul normal. Chiar dacă mereu ai vrut ca cei din jur să fie bine, trebuie să te gândești și la tine.

Pești

Mercur iese din retrograd în casa relațiilor. Dacă în ultimul timp ai întâmpinat dificultăți în comunicarea cu cei din jur, acum lucrurile se vor rezolva. Poți începe conversații serioase fără să-ți fie teamă că nu ai suficiente argumente în fața celor din jur. Oferă-le ajutorul tău celor din jur și nu uita să te conectezi mai mult cu oamenii importanți din viața ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×