Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de cumpănă. Aceștia trebuie să țină cont de faptul că astrele vor fi întotdeauna acolo să le ofere o mână de ajutor. Cei mai mulți dintre ei vor lua decizii care le va afecta viitorul, sau cel puțin următoarele șase luni. Nu este cazul ca ideile să fie puse în aplicare în grabă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 septembrie 2022, 9:26 / Actualizat: 23 iunie 2023, 10:17

Dacă prima parte a lunii va aduce multe provocări, cea de-a doua înarmează zodiile cu mult calm și răbdare. Dacă este vorba despre despărțiri, acestea se vor rezolva cu discuții sincere. Sentimentele pot părea foarte în contradictoriu față de luna trecută, însă nu este cazul ca nativii să se simtă descurajați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022

În luna octombrie, Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Indiferent de situație, lucrurile se vor rezolva în cele din urmă. Opiniile partenerilor vor fi și ele luate în considerare și vor reprezenta un pun important pe harta iubirii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este momentul ca nativul Berbec să lase la o parte orgoliul. De-a lungul timpului te-ai simțit atacat de cei din jur, dar totul s-a întâmplat doar în mintea ta. Lasă energia sexuală să iasă la suprafață, însă ai grijă cum îți dictează pașii. Lucrurile devin mult mai intime după jumătatea lunii și te vei îndrepta spre partenerul de viață mult mai ușor. Vei continua să procesezi aceste noi sentimente, spune horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești prinsă în lucruri menite să-ți aducă satisfacție la locul de muncă, însă tot ce ai nevoie este o îmbrățișare. Ai nevoie de tot ceea ce îți poate oferi un partener dedicat. Pare că ai șanse reale la jumătate lunii. Nu te lăsa totuși trădată de aparențe.

Astrele îți sugerează să testezi terenul, iar mai apoi să iei o decizie pentru viitor, arată Astrology.com. Un eveniment în familie îți va schimba complet restul perioadei, însă îți va lăsa un fust amar.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ziua de 5 octombrie și 19 octombrie este ideală să exprimi tot ceea ce ai pe suflet. Opiniile tale sunt acceptate de cei din jur, însă cel mai greu va fi să comunici cu cel pe care l-ai ales ca partener de viață. Pentru nativii singur, va fi o perioadă mult mai stresantă. De aceea, gândul la o nouă relație va cauza stres și anxietate. Vei avea parte de câteva lecții ce îți vor schimba complet sensul vieții. După jumătatea lunii o surpriză va fi descoperită chiar în fața casei tale, spune horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În luna octombrie vei simți o fericire ce se năpustește asupra vieții amoroase și asupra a tot ceea ce simți. E posibil să nu dai tot ceea ce poți într-o relație, însă de această dată astrele îți recomandă acest lucru. Nu mai e mult până când îți vei putea exprima cu adevărat sentimentele. Fii sinceră cu cei din jurul tău pentru a putea fi sinceră și cu tine. Indiferent dacă ești singură sau nu, această perioadă este pentru tine, pentru schimbările pe care le-ai droit de multă vreme și nu au reușit să se materializeze. Lasă lucrurile din trecut și concentrează-te pe tot ceea ce ai construit în prezent.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că ai șanse mari să-ți construiești o relație de viitor. Dacă ești singură, cel mai probabil te focuzei pe creșterea personală. Mergi la terapie și află tot ceea ce te ține angajată în trecut. Pentru o mai bună educare, practică yoga sau orice alte ședințe ce îți oferă liniște și armonie. Astrele spun că aceste practici te vor ajuta în relația de cuplu, sau cel puțin în ce ape care dorești să o construiești în viitor. Nu te lăsa descurajată de micile probleme ce par să apară pe parcursul acestei perioade.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie 

Planeta Marte vine să-ți ofere multe șanse de reușită în această lună. Ai multă iubire de oferit, iar toate lucrurile bune ți se întâmplă la momentul potrivit. Întâlnești o persoană ce pare un vis, însă ai grijă să nu rămână doar atât. Pasiunea de care vorbeai cu prietenele tale începe să scadă, însă poți fi sigură că tot ceea ce se întâmplă acum nu va avea efecte pe viitor. Trebuie însă să ai grijă cui îi împărtășești din gândurile tale pentru că s-ar putea să fie întoarse împotriva ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 va aduce o liniște sufletească pe care de multă vreme ai așteptat-o. Ai oferit multe pe plan personal, iar acum e timpul să te ocupi și de visurile tale. Nu lăsa micile impedimente să te oprească. Dacă ți-ai propus ceva, jumătatea lunii vine cu mici momente care să îți sugereze că ești pe drumul cel bun, spune Yourtango.com. Ai grijă însă ce poziție adopți în relația cu cei dragi, pentru că e posibil să par defensivă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vei lăsa să iasă la iveală partea mai dură a ta, iar cei din jur se vor simți amenințați. În realitate, ești un suflet nobil ce trebuie iubit la fiecare pas. Este momentul să uiți de tot ceea ce ai suferit în trecut. Nu te teme să îți expui sentimentele în fața celor dragi. Cei mai mulți vor doar să îți ofere o mână de ajutor. Astrele îți sugerează o vacanță, alături de partener sau chiar singură. Trebuie să te decizi unde vrei să te vezi peste câteva luni și apoi să-ți faci o listă cu ceea ce este important de pus la punct.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astrele spun să în luna octombrie îți vei da seama de ce îți dorești cu adevărat să fii în relația pe care ai alimentat-o de luni de zile. Alegerile pe care le faci pe moment, îți pot afecta sentimentele de viitor. În trecut ai făcut multe lucruri ce acum ți se pare greșite. Există însă lucruri pe care acum nu dorești să le repeți. Ia-ți un timp de gândire și conștientizează ceea ce e bine și ceea ce este greșit.

Află totul despre zodia Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că această perioadă vine să-ți aducă multă liniște sufletească. Îți este foarte greu să te concentrezi pe planurile de viitor când simți că prezentul nu îți aduce nicio satisfacție. Partenerul de viață îți oferă mult sprijin, însă tu simți că vrei mai mult. Lasă-te purtată de val și fă ceea ce simți. O perioadă singură te poate ajuta să îți pui ordine în sentimentele.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mai ai multe lucruri pe care trebuie să le înveți despre dragoste, însă acum ești gata să dai tot ce ai mai bun pentru o relație de viitor. Ai grijă să fii și tu calmă atunci când iei decizii, pentru că totul va conta pentru partener. După jumătatea lunii începe să pui în balanță cum te simți atunci când ești singură și cum îți dezvolți sufletul în contact cu ceilalți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vechile răni au început să-și pună amprenta pe tot ceea ce faci în prezent. Uită de tot ceea ce a fost și vezi dacă ești gata să iei decizii noi. Poate o discuție cu un prieten drag îți va face mai mult bine. Te gândești că ceea ce ai lăsat în urmă îți va afecta multe aspecte ale relațiilor viitoare, însă astrele vin să îți demonstreze contrariul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×