Reclamă

Planetele benefice și malefice în astrologie. Vezi ce spun specialiștii

În completarea mai multor semnificații despre astre, vom afla din acest articol despre planetele benefice și malefice în astrologie. Fiecare dintre acestea își are propriul rol datorită condițiilor și poziționării pe hartă. Atunci când vorbim despre lucrurile “bune” pe care le realizează, ne putem gândi automat la termenul din limba greacă “agathopoios” ce în traducere liberă înseamnă “binefăcător”.

Publicat: 23 septembrie 2022, 9:25

De asemenea, dacă vorbi despre lucrurile mai puțin plăcute, atunci vedem cuvântul din limba greacă “kakopoios” ce înseamnă “răufăcător”. Fiecare planetă se află în câte o casă a zodiei, influențând-o pe această în fiecare dintre cele două direcții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Citește aceste rânduri și află de ce s-au întâmplat anumite evenimente în viața ta până acum. Anumite caracterizări ale funcţiilor planetare pot fi foarte utile dacă sunt realizate în mod corespunzător. Perspectiva umană subiectivă asupra vieţii are de obicei tendinţa de a vedea evenimentele şi situaţiile care aduc lucrurile împreună și astfel a le oferi un aspect pozitiv. Între timp, evenimentele şi situaţiile care îndepărtează lucrurile unele de altele sunt considerate negative. 

Planetele benefice și malefice în astrologie

Pentru că astrologia aduce mereu multe detalii surprinzătoare, acum este momentul să aflăm despre planetele benefice și malefice în viața de zi cu zi.

Plantele malefice funcționale sunt cele care se află în casele 6, 8 și 12 ale zodiilor.

Dacă vorbim despre astrologia vedică, atunci putem afla cu siguranță faptul că Luna și Jupiter sunt considerate planete benefice, pe când Rahu și Ketu sunt întotdeauna malefice, arată Yourtango.com. Ultimele două menționate sunt astfel numite pentru că sunt  “planete umbra”, așa cum menționează specialiștii.

Reclamă

Venus

Dacă vorbim despre planetele benefice și malefice în astrologie, trebuie să știm că Venus aduce iubire în viața nativilor din zodiac. Aceasta își dorește să experimentăm mai multe momente inedite. Poate aduce pasiune, iubire și dorința de confort. Ne poate face să fim mult mai relaxați în timpul zilei, atât la locul de muncă, dar și în viața personală.

Ne învață despre dinamica într-o relație, mai ales dacă Venus este localizată în prima și a 7-a casă. Taurii și Balanțele simt cel mai mult “atingerea” acestei planete, fiind cea care guvernează aceste zodii.

Reclamă

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Jupiter

Această planetă ne ajută să ne îndeplinim dorințele filosofice și ideologice ascunse. Astfel vom ști cu siguranță unde se ascunde spiritualitatea care ne înconjoară pretutindeni. Jupiter guvernează nativii Săgetător și Pești, ambii concentrați pe creștere spirituală.

Cei care sunt atinși de această planetă sunt mult mai optimiști, astfel că este considerată benefică pentru viața de zi cu zi. Atunci când tranzitează anumite semne, putem să fim mai ambițioși și dornici să aflăm lucruri despre viitor.

Marte

Dacă vorbim despre planetele benefice și malefice în astrologie, trebuie să știm că Marte ne învață să fim luptători și să căutăm victorii pretutindeni. Din această cauză, nu putem fi niciodată mulțumiți cu ce avem și întotdeauna căutăm mai mult.

Indiferent ce semn zodiacal tranzitează această planetă, ne va ajuta să ne activăm energia interioară. De obicei, Berbecii și Scorpionii sunt atinși de această energie. Sunt comparați de obicei cu Balanțele și Taurii, mult mai calmi și pozitivi în legătură cu viitorul.

Planeta Marte ne învață să fim mai asertivi și ne oferă obiectivele necesare pentru a putea face acest lucru. Astfel putem să ne canalizăm mai bine dorințele și pasiunile și să începem să le putem în aplicare. Astrele ne sfătuiesc să muncim intens pentru ceea ce ne dorim.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×