Reclamă

Planetele benefice și malefice în astrologie. Vezi ce spun specialiștii

În completarea mai multor semnificații despre astre, vom afla din acest articol despre planetele benefice și malefice în astrologie. Fiecare dintre acestea își are propriul rol datorită condițiilor și poziționării pe hartă. Atunci când vorbim despre lucrurile “bune” pe care le realizează, ne putem gândi automat la termenul din limba greacă “agathopoios” ce în traducere liberă înseamnă “binefăcător”.

Publicat: 23 septembrie 2022, 9:25

De asemenea, dacă vorbi despre lucrurile mai puțin plăcute, atunci vedem cuvântul din limba greacă “kakopoios” ce înseamnă “răufăcător”. Fiecare planetă se află în câte o casă a zodiei, influențând-o pe această în fiecare dintre cele două direcții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Citește aceste rânduri și află de ce s-au întâmplat anumite evenimente în viața ta până acum. Anumite caracterizări ale funcţiilor planetare pot fi foarte utile dacă sunt realizate în mod corespunzător. Perspectiva umană subiectivă asupra vieţii are de obicei tendinţa de a vedea evenimentele şi situaţiile care aduc lucrurile împreună și astfel a le oferi un aspect pozitiv. Între timp, evenimentele şi situaţiile care îndepărtează lucrurile unele de altele sunt considerate negative. 

Planetele benefice și malefice în astrologie

Pentru că astrologia aduce mereu multe detalii surprinzătoare, acum este momentul să aflăm despre planetele benefice și malefice în viața de zi cu zi.

Plantele malefice funcționale sunt cele care se află în casele 6, 8 și 12 ale zodiilor.

Dacă vorbim despre astrologia vedică, atunci putem afla cu siguranță faptul că Luna și Jupiter sunt considerate planete benefice, pe când Rahu și Ketu sunt întotdeauna malefice, arată Yourtango.com. Ultimele două menționate sunt astfel numite pentru că sunt  “planete umbra”, așa cum menționează specialiștii.

Reclamă

Venus

Dacă vorbim despre planetele benefice și malefice în astrologie, trebuie să știm că Venus aduce iubire în viața nativilor din zodiac. Aceasta își dorește să experimentăm mai multe momente inedite. Poate aduce pasiune, iubire și dorința de confort. Ne poate face să fim mult mai relaxați în timpul zilei, atât la locul de muncă, dar și în viața personală.

Ne învață despre dinamica într-o relație, mai ales dacă Venus este localizată în prima și a 7-a casă. Taurii și Balanțele simt cel mai mult “atingerea” acestei planete, fiind cea care guvernează aceste zodii.

Reclamă

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Jupiter

Această planetă ne ajută să ne îndeplinim dorințele filosofice și ideologice ascunse. Astfel vom ști cu siguranță unde se ascunde spiritualitatea care ne înconjoară pretutindeni. Jupiter guvernează nativii Săgetător și Pești, ambii concentrați pe creștere spirituală.

Cei care sunt atinși de această planetă sunt mult mai optimiști, astfel că este considerată benefică pentru viața de zi cu zi. Atunci când tranzitează anumite semne, putem să fim mai ambițioși și dornici să aflăm lucruri despre viitor.

Marte

Dacă vorbim despre planetele benefice și malefice în astrologie, trebuie să știm că Marte ne învață să fim luptători și să căutăm victorii pretutindeni. Din această cauză, nu putem fi niciodată mulțumiți cu ce avem și întotdeauna căutăm mai mult.

Indiferent ce semn zodiacal tranzitează această planetă, ne va ajuta să ne activăm energia interioară. De obicei, Berbecii și Scorpionii sunt atinși de această energie. Sunt comparați de obicei cu Balanțele și Taurii, mult mai calmi și pozitivi în legătură cu viitorul.

Planeta Marte ne învață să fim mai asertivi și ne oferă obiectivele necesare pentru a putea face acest lucru. Astfel putem să ne canalizăm mai bine dorințele și pasiunile și să începem să le putem în aplicare. Astrele ne sfătuiesc să muncim intens pentru ceea ce ne dorim.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×