Reclamă

Planetele benefice și malefice în astrologie. Vezi ce spun specialiștii

În completarea mai multor semnificații despre astre, vom afla din acest articol despre planetele benefice și malefice în astrologie. Fiecare dintre acestea își are propriul rol datorită condițiilor și poziționării pe hartă. Atunci când vorbim despre lucrurile “bune” pe care le realizează, ne putem gândi automat la termenul din limba greacă “agathopoios” ce în traducere liberă înseamnă “binefăcător”.

Publicat: 23 septembrie 2022, 9:25

De asemenea, dacă vorbi despre lucrurile mai puțin plăcute, atunci vedem cuvântul din limba greacă “kakopoios” ce înseamnă “răufăcător”. Fiecare planetă se află în câte o casă a zodiei, influențând-o pe această în fiecare dintre cele două direcții.

Citește aceste rânduri și află de ce s-au întâmplat anumite evenimente în viața ta până acum. Anumite caracterizări ale funcţiilor planetare pot fi foarte utile dacă sunt realizate în mod corespunzător. Perspectiva umană subiectivă asupra vieţii are de obicei tendinţa de a vedea evenimentele şi situaţiile care aduc lucrurile împreună și astfel a le oferi un aspect pozitiv. Între timp, evenimentele şi situaţiile care îndepărtează lucrurile unele de altele sunt considerate negative. 

Planetele benefice și malefice în astrologie

Pentru că astrologia aduce mereu multe detalii surprinzătoare, acum este momentul să aflăm despre planetele benefice și malefice în viața de zi cu zi.

Plantele malefice funcționale sunt cele care se află în casele 6, 8 și 12 ale zodiilor.

Dacă vorbim despre astrologia vedică, atunci putem afla cu siguranță faptul că Luna și Jupiter sunt considerate planete benefice, pe când Rahu și Ketu sunt întotdeauna malefice, arată Yourtango.com. Ultimele două menționate sunt astfel numite pentru că sunt  “planete umbra”, așa cum menționează specialiștii.

Reclamă

Venus

Dacă vorbim despre planetele benefice și malefice în astrologie, trebuie să știm că Venus aduce iubire în viața nativilor din zodiac. Aceasta își dorește să experimentăm mai multe momente inedite. Poate aduce pasiune, iubire și dorința de confort. Ne poate face să fim mult mai relaxați în timpul zilei, atât la locul de muncă, dar și în viața personală.

Ne învață despre dinamica într-o relație, mai ales dacă Venus este localizată în prima și a 7-a casă. Taurii și Balanțele simt cel mai mult “atingerea” acestei planete, fiind cea care guvernează aceste zodii.

Reclamă

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Jupiter

Această planetă ne ajută să ne îndeplinim dorințele filosofice și ideologice ascunse. Astfel vom ști cu siguranță unde se ascunde spiritualitatea care ne înconjoară pretutindeni. Jupiter guvernează nativii Săgetător și Pești, ambii concentrați pe creștere spirituală.

Cei care sunt atinși de această planetă sunt mult mai optimiști, astfel că este considerată benefică pentru viața de zi cu zi. Atunci când tranzitează anumite semne, putem să fim mai ambițioși și dornici să aflăm lucruri despre viitor.

Marte

Dacă vorbim despre planetele benefice și malefice în astrologie, trebuie să știm că Marte ne învață să fim luptători și să căutăm victorii pretutindeni. Din această cauză, nu putem fi niciodată mulțumiți cu ce avem și întotdeauna căutăm mai mult.

Indiferent ce semn zodiacal tranzitează această planetă, ne va ajuta să ne activăm energia interioară. De obicei, Berbecii și Scorpionii sunt atinși de această energie. Sunt comparați de obicei cu Balanțele și Taurii, mult mai calmi și pozitivi în legătură cu viitorul.

Planeta Marte ne învață să fim mai asertivi și ne oferă obiectivele necesare pentru a putea face acest lucru. Astfel putem să ne canalizăm mai bine dorințele și pasiunile și să începem să le putem în aplicare. Astrele ne sfătuiesc să muncim intens pentru ceea ce ne dorim.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×