Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Săgetător: trăsături și personalitate

Săgetătorii sunt considerați înțelepții zodiacului. Sunt greu de citit, intimidanți și vor să caute întotdeauna răspunsuri la cele mai grele întrebări. Nativii din zodia Săgetător sunt extrem de energici și empatici, dacă știi cum să le urmezi calea.

Publicat: 22 februarie 2022, 8:41

Cu toate acestea, niciun Săgetător nu va veni să te îndrume spre drumul cel dreapt, asta dacă nu vrei chiar tu ajutorul. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Săgetător, de la trăsături specifice și până la personalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săgetătorul este cea mai înțeleaptă zodie. Dacă la suprafață par grăbiți, în realitate sunt extrem de calculați. Nativii Săgetător pot să devină conducători de succes, dacă știi cum să le oferi oportunitatea de a-ți arăta tot ceea ce ei au învățat pe cont propriu.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt plini de energie și motivație. Sunt întotdeauna gata să-ți destăinuie cel mai bun plan către o viață extraordinară și nu se lasă până nu le cunoști și tu secretele pe care ei le-au aflat în ani grei de muncă, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Săgetător: Focul

Reclamă

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Acești nativi sunt energici, plini de motivație interioară și dornici de acțiune. Își urmează instinctul în orice relație și lideri înnăscuți. Cei care s-au născut sub acest element tind să fie curioși, plini de empatie și dragoste nestăpânită.

Calitate: Flexibil

Zodiile flexibile sunt ușor de schimbat, dar în același timp nu se pot mula chiar atât de simplu pe caracterul oricărei persoane. Că vorbim de Gemeni, Fecioară, Săgetător sau Pești, zodiile flexibile își folosesc pasiunea și intelectul pentru a crea conexiune între oameni și idei care în mod normal nu ar putea fuziona. Vei putea conecta întotdeauna persoanele din jurul tău fără să-ți dai seama de binele pe care îl lași în urmă.

Reclamă

Planeta conducătoare: Jupiter

Jupiter este Planeta tămăduitoare, a puterii, a vindecării. Ne arată drumul pe care trebuie să-l urmăm, fără a ne abate de la scopul final. Săgetătorii conduși de planeta Jupiter sunt determinați, energici și hotărâți, atunci când vor să-și atingă scopurile. Jupiter îi îndeamnă de asemenea să fie atenți atunci la semnele astrale atunci când vor să facă o mișcare ce le va putea schimba radical viața.

Simbol: Săgetătorul

Săgetătorii sunt creaturi complexe și pline de optimism. Aceasta este o caracteristică a nativilor Săgetători. Chiar dacă pot trăi liniștiți fără a vorbi cu cei din jur, se îngrijorează pentru cei care știu că au nevoie de o mână de ajutor. Nativii din această zodie sunt ambițioși și plini bunătate, iar sfaturile oferite prietenilor vor fi date fără a cere ceva la schimb.

Trăsături specifice pentru zodia Săgetător

Pentru zodia Săgetător este foarte importantă onestitatea. Nu uită niciodată cine le-a fost alături și cine a încercat să-i saboteze atunci când ei au vrut doar binele comun. Se arată onești și înțelepi cu cei din jur, însă vor să li se răspundă cu aceeași monedă. Se frustrează atunci când află că cei pe care îi credeau prieteni le-au trădat încrederea.

Cele mai bune trăsături:

Săgetătorii sunt optimiști, iubitori de libertate, haioși, cinstiți și plini de înțelepciune. Pot fi cei mai spontani oameni din lume atunci când sunt înconjurați de prieteni și probabil sunt cei mai comunicativi nativi ai zodiacului. Tind să-și inspire prietenii spre o viață mai bună. Au mereu un as în mânecă și pot să amuze pe oricine cu glumele lor create pe moment.

Cele mai rele trăsături:

Părțile negative ale Săgetătorilor se pot traduce prin impulsivitate, negare și dificultate în acceptarea schimbărilor pe plan personal. Iubesc să aibă prietenii în jur și urăsc atunci când se găsesc în imposibilitatea de a-și duce planurile la bun sfârșit. Nu suportă să vadă că lucrurile se schimbă sub ochii lor și nu au niciun control asupra acestora.

Săgetătorii sunt prietenoși, sinceri și pot transforma orice relație anostă într-o potențială căsnicie. De asemenea, se pricep foarte bine să fugă atunci când nimic nu pare să mai funcționeze. Un avertisment din partea astrelor: se pricep de minune să fie foarte tăcuți, în ciuda faptului că nimeni nu și-ar închipui acest lucru despre ei.

Ca prieteni:

Nativii zodiei Săgetător sunt gata oricând să se distreze și să-ți arate toate atracțiile într-o singură seară. Ei consideră adevărul eliberator, așa că niciodată nu vei vedea un Săgetător că minte pentru a proteja pe cineva. Cu toate acestea, mereu sunt gata să dea o mână de ajutor, indifferent de situție. În conflicte sunt întotdeauna plini de argumente și nu se vor lăsa până nu vor câștiga disputa.

Ca părinți:

Săgetătorii se vor reîntoarce în propria copilărie alături de micuții lor. Se vor apropia atât de mult de copii, încât cu greu îi vei mai putea scoate din această stare a hiper-posesivității. Nativii din zodia Săgetător își vor crea o rutină proprie de îngrijire a propriilor copii și vor încerca să aplice aceleași tehnici și cu cei din jurul joi. Se implică foarte mult în relații familiale și își vor atrage copiii către orice fel de sport, indiferent că este un sport al minții. Orice copil care va crește în preajma unui părinte Săgetător, va cunoaște viața dintr-o altă perspectivă. Dacă ești pasionat de trăsăturile de personalitate ale zodiilor, descoperă totul despre zodiile de foc.

Ca parteneri de cuplu:

Pentru Săgetători, relațiile trebuie să se învârtă atât în jurul iubirii, cât și în jurul umorului. Dacă nu găsesc un partener nu care să-și împărtășească latura umoristică, atunci nu te vor alege pe tine. Chiar dacă par intangibili, de fapt acești nativi se găsesc cu trei pași în fața celorlalți, asta după ce au analizat fiecare aspect al viitorului partener. Sunt încrezători și dornici să aibă o relație de lungă durată. Îți susțin aproapele și se bucură pentru succesul lor. Relațiile pot să-i transforme, însă dacă își găsesc spațiu suficient spre a-și dezvolta calitățile, Săgetătorii vor deveni parteneri de cuplu ideali.

Trăsături secrete:

Săgetătorii sunt pretențioși, însă puțină lume știe că acești nativi își păstrează rezerve financiare pentru zile negre. Se numără printre cele mai econome semne zodiacale și asta poate fi cheia spre o personalitate ideală. Săgetătorii pot părea cu capul în nori, dar de fapt ei se gândesc la următoarea strategie spre un viitor mai sigur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×