Reclamă

Zodii cu un temperament vulcanic. Ei sunt nativii pe care trebuie să îi eviți

Astrologii spun că există zodii cu un temperament vulcanic, nativi care își ies imediat din fire și au tendința de a reacționa într-un mod nu tocmai plăcut. Șase semne zodiacale sunt nominalizate de către specialiștii în domeniu atunci când vine vorba despre caractere aprige, care răbufnesc ușor.   

Publicat: 13 februarie 2022, 6:00

Niciunul dintre noi nu este fericit în permanență. În funcție de personalitate, o zi proastă sau un șir de evenimente stresante ne poate influența starea de spirit. Unii dintre noi sunt predispuși să își piardă calmul în totalitate, iar astrologii vin cu o explicație pentru acest tip de comportament, scrie Bestlifeonline.com. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii cu un temperament vulcanic

E cât se poate de firesc ca unele situații să te enerveze. Modul în care reacționezi atunci când ești blocată în trafic, când te cerți cu un prieten sau când ai momente tensionate la birou poate fi explicat prin intermediul astrelor și al trăsăturilor de personalitate ale fiecărei zodii.  

6. Rac

Nativii din zodia Rac sunt celebri pentru sensibilitatea și emotivitatea lor. Cu siguranță, e greu să îți imaginezi un Rac în pragul unei crize nervoase. Adevărul e că și acești nativi „se pot lăuda” cu un temperament vulcanic. 

Zodia Rac este guvernată de Lună, iar oceanele lumii sunt strâns conectate cu ciclurile lunare„, spune Rochel Cooban, de profesie astrolog.

Reclamă

De aceea, emoțiile racilor se pot schimba rapid, precum mareele. Pornind de aici, e important de reținut că Racii duc o luptă constantă pentru a își păstra calmul și a nu riposta, atunci când se simt încolțiți. 

5. Scorpion 

Scorpionii sunt enigmatici. Semne de apă, temperamentul lor aprig nu este la fel de intens și exploziv precum cel al zodiilor de foc. Acești nativi își manifestă furia apelând la manipulare și mizează pe subtilitate atunci când vor să plătească o poliță. 

Reclamă

Sunt ușor de rănit, răzbunători și nu sunt genul care îți vor spune vreodată în față ceea ce simt.

– Rochel Cooban

Acești nativi au capacitatea de a se implica în conflicte destul de intense, dar totul depinde de șansele de câștig pe care le au. 

4. Leu

Leii sunt sufletul petrecerii, însă nu trebuie subestimați atunci când vine vorba despre discuții defensive. Guvernați de Soare, acești nativi tind să se considere centrul Universului și nu vor da înapoi într-o confruntare. Dacă se simt în primejdie și au senzația că sistemul lor de valori este atacat, Leii nu vor ezita să reacționeze.

Dacă le rănești orgoliul, acești nativi tind să scoată la iveală unele dintre cele mai urâte trăsături ale temperamentului lor„, spune astrologul. 

Deși se enervează ușor, Leii sunt în general sufletiști. Ajută-i să ajungă la o concluzie și se vor calma rapid, chiar și în cele mai tensionate situații. 

3. Fecioară 

Fecioarele sunt celebre pentru numeroasele lor anxietăți, pe care și le intensifică cu orice ocazie. Cu toate acestea, e bine să nu le subestimezi. 

Fecioarele acumulează informații și furie, iar la momentul potrivir se vor folosi de toate armele împotriva ta. Calme și calculate, nu omite că au și ele un punct limită. Durează ceva timp până când răbufnesc, dar și când se întâmplă, e bine să nu fii prin preajmă.

În momentul în care conflictele escaladează, Fecioarele sunt sfătuite să respire și să facă un pas în spate. 

2. Capricorn

Deși la suprafață par relaxați, asumați și prietenoși, Capricornii se străduiesc din greu să își păstreze calmul. 

Obsedați de reguli și mereu cu listele făcute, acești nativi își scot la iveală temperamentul urât atunci când cineva le încurcă planurile. Guvernați de planeta Saturn, Capricornii sunt rigizi și greu de împăcat, motiv pentru care e bine să nu îi deranjezi cu ceva.

1. Berbec 

Nu mai e un secret faptul că Berbecii sunt pătimași. Temperamentul lor e greu de stăvilit, dar și greu de tolerat. 

Berbecii cred despre ei că au stofă de conducători, motiv pentru care excelează și la capitolul argumentație. Îți trebuie nervi de oțel pentru a ajunge la o concluzie într-o discuție cu ei. 

Guvernați de planeta Marte, acești nativi sunt pasionali și energici. Prin urmare, atunci când lucrurile merg bine, și ei debordează de fericire. Dacă lucrurile nu decurg conform planurilor lor, Berbecii își vor controla cu greu emoțiile intense și se vor enerva peste măsură. 

Vestea bună în cazul acestor nativi este că nu țin ranchiună și depășesc rapid orice conflict. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×