Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac: trăsături și personalitate

Racii sunt considerați a fii inovatorii zodiacului.Aceste persoane sunt foarte creative și dau dovadă de o intuiție de invidiat. Racii sunt sensibili, pamatici și trăiesc la intensitate maximă fiecare moment. Descoperă tot ce trebuie să știi despre zodia Rac.

Publicat: 11 ianuarie 2022, 7:01

Racii fac parte din categoria semnelor de apă. Din acest motiv sunt în general sinceri cu cei din jurul lor și se așteaptă să primească la schimb la fel de multă onestitate. Pentru ei sentimentele sunt pe primul loc, dar sunt gata oricând să ia o decizie drastică dacă situația o cere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac

Nativii din zodia Racului sunt în general foarte sensibili și gata să sară în ajutorul celor care au nevoie. Sunt sinceri cu ei înșiși, dar și cu ceilalți. Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal trăiesc cu multă intensitate fiecare emoție și știu cum să obțină tot ceea ce e mai frumos de la viață. Racii se fac remarcați datorită creativității lor, dar și a spiritului de aventurieri. Sunt nativi gata să descopere lumea și să o sculpteze după bunul plac.

Elementul zodiei Rac: Apă

Nativii din zodia Racului fac parte din semnele zodiacale de apă. Alături de ei se mai află nativii din zodia Scorpionului și a Peștilor. Zodiile de apă sunt unele dintre cele mai creative și sensibile persoane. Persoanele născute sub aceste semne dau dovadă de o sensibilitate aparte. Racii sunt foarte empatice cu cei din jurul lor și au tendința să pună binele celorlalți mai presus de orice. În general, nativii din zodiile de apă se lasă conduși de inimă, dar dau dovadă de multă raționalitate atunci când au de luat decizii extrem de importante. Apa reprezintă sensibilitatea și totodată forța de nestrămutat. Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt dornici să schimbe lucrurile din jurul lor cu ajutorul viziunii lor creative și a empatiei de care dau dovadă.

Calitate: Sensibiliatea

Reclamă

Poate cea mai mare calitate a zodiei Rac este sensibilitatea. Racii sunt empatici și grijulii cu cei din jurul lor. În plus, se spune că acești nativi sunt familiști convinși. Aceștia cred cu tărie în suflete pereche și sunt deciși să aibă parte în viața de cea mai frumoasă și sinceră poveste de iubire. Pe lângă sensibilitate, Racii dau dovadă și de o intuiție de invidiat. Nativii Rac sunt extrem de misterioși și ascund mult mai multe decât lasă la vedere. Sunt persoane care simt emoțiile foarte intens și trăiesc clipele la intensitate maximă.

Planeta conducătoare: Luna

Zodia Rac mai este cunoscută datorită planetei de care este guvernată. Luna este cea care se asigură că Racii vor lua cele mai bune decizii pentru viitorullor. În timp ce Soarele reflectă egoul și personalitatea puternică, Luna aduce la suprafață cele mai adânci și sincere emoții. Luna le oferă Racilor o intuiție de invidiat și îi face să fie mult mai sensibili la evenimentele din jurul lor. Totodată, planeta guvernantă a acestor nativi le conferă aura de mister pe care știu să o folosească pentru a atrage tot ceea ce este mai frumos în viața lor.

Reclamă

Simbol: Racul

Simbolul acestei zodii este chiar Racul. O metaforă cum nu se poate mai frumoasă și mai adevărată pentru acești nativi. Racii sunt protejați de o carapace sigură care nu lasă la suprafață intensitatea emoțiilor pe care o simt în mod obișnuit. Acesta este și motivul pentru care acești nativi sunt în general niște persoane misterioase. Racii trăiesc în lumea lor, ferită de pericolele venite din exterior. Aceștia se retrag în propria imaginație atunci când simt că ceilalți nu le pot înțelege viziunea largă și diferită asupra lumii. Extrem de sensibili, Racii știu cel mai bine cum să-și asigure siguranța sentimentelor, ascunzând de cele mai multe ori ceea ce simt cu adevărat pentru a nu se lăsa răniți de ceilalți.

Trăsături specifice pentru zodia 

Pentru zodia Rac este foarte important să știe că se poate baza pe ea însăși. Racii vor încerca pe cât de mult pot să evite riscurile, mai ales când vine vorba de cele emoționale. Viața lor nu este o jucărie pentru ceilalți. Prin urmare, o trăsătură definitorie a Racului este siguranța sa emoțională. Racii sunt întotdeauna precauți și au alături un cerc restrâns de oameni.

Cele mai bune trăsături

În ciuda riscurilor emoționale pe care nu vor să și le asume, Racii sunt în general persoane foarte energice, gata să descopere lucruri noi. Persoanele născute sub zodia Racului sunt aventuroase și adoră să se descopere și să evolueze pe toate planurile Totodată, emoțiile pe care le trăiesc foarte intens îi ajută să aibă întotdeauna parte de experienețe unice, desprinse parcă din filme, scrie Allure.com. Racii sunt persoane de încredere și prieteni pe care te poți baza oricând ai nevoie. Chiar dacă ei nu au tendința să se deschidă în fața celorlalți, reușesc să-i facă pe alții să vorbească cu ușurință despre problemele care îi macină. Racii sunt sfatuitori minunați și știu cum să empatizeze cu oamenii din viața lor.

Cele mai rele trăsături

Grija pe care Racii o au față de cei din jur poate să devină uneori copleșitoare. Zodia Rac este empatică și are tendința să se dăruiască mai mult decât ar trebui oamenilor din viața sa. Altfel spus, Racii vor încerca să te consoleze prin exemple preluate din viața lor și vor uita că există diferențe între ei și persoana din fața lor. Acest lucru poate să devină de multe ori deranjant pentru mulți oameni. Totodată liniștea și calmul Racilor poate să-i înfurie pe nativii care sunt în general vulcanici. Atunci când un nativ din zodia Racului este supărat idnc auza unui lucru, tăcerea sa poate să fie sfâșietoare pentru ceilalți.

Ca prieteni

Nativii din zodia Rac sunt în general foarte selectivi când vine vorba de oamenii pe care îi au în viața lor. Racii prefera să aibă puțini prieteni, dar de încredere, decât să-și petreacă timpul în grupuri mari alături de care să nu poată să construiască relații intense și reale. Racii sunt în general niște prieteni minunați. Sunt energici, gata să vadă întotdeauna partea plină a paharului. Sunt susținători excelenți și știu că să aline orice inimă frântă cu o vorbă bună. Racii au foarte multe de oferit în relațiile de prietenie, iar oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt adevărate comori în viața celorlalți.

Ca părinți

Racii sunt familiști convinși, iar acest lucru nu este deloc greu de observat. Pentru ei timpul petrecut în familie este cel mai important. Adoră reuniunile mari de familie și se bucură atunci când pot sta la povești cu rudele pe care nu le-au văzut de mult timp. Deși la prima vedere pot părea părinți stricți, Racii sunt de fapt grijulii și protectori. Ei trebuie să învețe să-și lase copilul să exploreze și să descopere lumea prin propriile filtre. Racii vor încerca să fie mereu alături de copii lor și să-i ghideze astfel încât să aibă parte de cele mai bune lucruri în viață, scrie Astrology.com.

Ca parteneri de cuplu

Când vine vorba de relațiile intime, Racii sunt parteneri de cuplu extraordinari. Pentru ei dragoste adevărată este un lucru extrem de important, iar povestea de iubire pe care o vor trăi va fi intensă și plină de romantism. Racii sunt sensibili și au nevoie de o persoană care să le înțeleagă această nevoie de a se exprima sincer în legătură cu sentimentele lor. Deși nu își vor deschide inima din prima, dacă vor ajunge să aibă încredere în partenerul pe care îl au aproape vor trăi cele mai frumoase experiențe împreună.

Trăsături secrete

În ciuda faptului că sunt zodii sincere și sensibile, Racii dau dovadă și de o latură învăluită de mister. Sensibilitatea lor nu trebuie confundată cu slăbiciunea emoțională. Persoanele născute sub acest semn zodiacal dau dovadă de o intuiție de invidiat și  nu trebuie desconsiderate atunci când spun că își doresc ceva cu adevărat. Deși dau impresia că trăiesc în propria lume, Racii sunt perfect ancorați în realitate. Aceștia reușesc întotdeauna să-i surprindă pe ceilalți și să aibă parte de amintiri unice și de neuitat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×