Reclamă

Horoscopul lunii ianuarie 2024. Cei mai mulți nativi își regândesc planurile de viitor

Începutul de an aduce noi oportunități pentru cele mai multe dintre zodii. Se va observa foarte ușor energia pozitivă și horoscopul lunii ianuarie 2024 vine să adauge planuri bine gândite pentru această perioadă. Alinierea planetelor este momentul perfect pentru a primi influența astrelor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 decembrie 2023, 9:02

Cadrul perfect pentru împlinirea dorințelor este chiar în fața nativilor. Astrele le vor sta ca de obicei alături și îi vor îndruma la fiecare pas. Pentru cei care au pregătite planuri, luna ianuarie se anunță momentul ideal pentru punerea lor în aplicare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii ianuarie 2024. Ce obiective au nativii pentru viitor

Rezultatele dorite ale unor idei vor veni pe măsură ce timpul trece și nu trebuie forțat. Mercur iese din retrogradare, astfel că va începe o mișcare directă spre Săgetător. Se vor elimina astfel problemele cu adevărat reale din viața nativilor. Pe data de 4 ianuarie, Marte intră în Capricorn, un alt moment important.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își doresc să se concentreze mai mult pe carieră la început de an. Cunosc deja pașii esențiali și vor să ducă la bun sfârșit lista de dorințe din 2023. Cu toate că anumite situații vor fi incerte, se vor detașa de tot ceea ce le rezervă lumea exterioară. Sunt pregătiți să caute destinația mult visată.

Reclamă

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se află într-o perioadă a explorării la început de an. Indiferent că vorbim despre relații sau parteneriate la locul de muncă, acestea vor fi puse cel mai mult sub semnul întrebării. Nu doresc să mai aibă libertatea îngrădită, așa că își doresc să descopere lucruri noi. Au șansa de a ieși din zona de confort, însă simt că bucuria nu este totală.

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni sunt pregătiți să-și spună povestea de viață. Nu vor să mai repete greșeli din trecut, așa că încearcă să fie recunoscători pentru ce dețin în prezent. Astrele îi sfătuiesc să se bucure de tot ceea ce primesc din partea universului. Nu pot sta într-un loc mai mult decât câteva minute, așa că sunt în căutare de noi aventuri.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își îmbunătățesc viața socială la început de an. Au șansa de a-și face mai mulți prieteni și își dau astfel seama că răbdarea este cea care îi ghidează. Întâlnirile cu anumite persoane încep să se diminueze. Situațiile pe care le trăiesc sunt elemente cheie în viața lor, asta dacă își doresc schimbări pe mai multe planuri. Persoane din trecut le vor invada prezentul.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se concentrează la începutul anului 2024 pe echilibrul mental. Sunt conștienți de oamenii pe care îi au în jur și de situațiile în care sunt puși, iar prezentul vine cu șansa de a modifica anumite lucruri. Pe plan amoros sunt sfătuiți să nu mai realizeze aceleași greșeli. Astrele le vor oferi o surpriză la finalul perioadei, asta pentru ca multe gânduri să fie puse în aplicare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se bucură mai mult de ceea ce le oferă prezentul. Știu să se afișeze în societate, grupul de prieteni se extinde, iar activitățile la locul de muncă nu mai par atât de dificile. Vor pune accent pe activități sportive și schimbarea stilului de viață. Sunt momente pe care și le doresc în viața lor alături de persoanele dragi, însă nu vor putea forța lucrurile. O mică escapadă la finalul lunii ianuarie le va modifica percepții.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își regăsesc sentimentul de apartenență. Dacă până acum s-au simțit excluși în grupul de prieteni, de data acesta lucrurile vor sta cu totul altfel. Își propun să vindece răni din trecut care au lăsat situații dificile de rezolvat în prezent. În plan amoros vor trebui să ia o decizie importantă ce le va asigura viitorul în acest fel. Vor scăpa de suferințe majore.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion urmăresc succesul la fiecare pas. Vor dori să se detașeze de ceea ce au încercat în 2023 și nu le-a funționat. Pentru cei aflați în cuplu, va veni o perioadă a discuțiilor intense. Nu este cazul să se abată de la drum. Așteptările pe care le au atât în plan personal cât și profesional se vor modifica, odată cu semnele venite din partea astrelor. Își vor da seama că împărtășesc idei similare cu mai mulți oameni dragi, arată Yourtango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor începe să pună accente pe valori și principii. Dacă până acum le era teamă să-și arate adevăratele idei, acum devin mai puternici. Vor să impună limite începând din luna ianuarie 2024 și se vor ține de cuvânt. Au șansa să se față înțeleși de cei din jur, chiar dacă pe alocuri nu vor avea rezultate pozitive. Astrele le sugerează să nu renunțe.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor începe să se gândească și la cei din jur atunci când vine vorba despre probleme de viață. Dacă până acum au abordat o atitudine mai arogantă, se vor lăsa duși de val în această privință. Cuvântul cheie în ceea ce-i privește este răbdarea. Astrele îi sfătuiesc să nu se mai întoarcă în trecut pentru a vizualiza cum au procedat în anumite situații.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se detașează complet de cei din jur și își găsesc o identitate proprie. Pun în aplicare mai multe idei în viața personală și își dau seama de reușită. Pierd legături cu anumiți membrii ai familiei care le-au făcut rău în trecut. Din luna ianuarie își doresc să facă totul așa cum trebuie. Atât la locul de muncă, dat și în cuplu se vor observa mici modificări, spune Astrology.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești privesc cu încredere spre viitor. Luna ianuarie îi găsește într-o perioadă a încredere în diferite practici. Vor începe să manifesteze pentru lucrurile dorite și vor păși în necunoscut așa cum nu au mai făcut-o pnână acum. În ceea ce privește relațiile personale, nu trebuie să le fie teamă de noi începuturi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×