Reclamă

Horoscopul lunii ianuarie 2024. Cei mai mulți nativi își regândesc planurile de viitor

Începutul de an aduce noi oportunități pentru cele mai multe dintre zodii. Se va observa foarte ușor energia pozitivă și horoscopul lunii ianuarie 2024 vine să adauge planuri bine gândite pentru această perioadă. Alinierea planetelor este momentul perfect pentru a primi influența astrelor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 decembrie 2023, 9:02

Cadrul perfect pentru împlinirea dorințelor este chiar în fața nativilor. Astrele le vor sta ca de obicei alături și îi vor îndruma la fiecare pas. Pentru cei care au pregătite planuri, luna ianuarie se anunță momentul ideal pentru punerea lor în aplicare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii ianuarie 2024. Ce obiective au nativii pentru viitor

Rezultatele dorite ale unor idei vor veni pe măsură ce timpul trece și nu trebuie forțat. Mercur iese din retrogradare, astfel că va începe o mișcare directă spre Săgetător. Se vor elimina astfel problemele cu adevărat reale din viața nativilor. Pe data de 4 ianuarie, Marte intră în Capricorn, un alt moment important.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își doresc să se concentreze mai mult pe carieră la început de an. Cunosc deja pașii esențiali și vor să ducă la bun sfârșit lista de dorințe din 2023. Cu toate că anumite situații vor fi incerte, se vor detașa de tot ceea ce le rezervă lumea exterioară. Sunt pregătiți să caute destinația mult visată.

Reclamă

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se află într-o perioadă a explorării la început de an. Indiferent că vorbim despre relații sau parteneriate la locul de muncă, acestea vor fi puse cel mai mult sub semnul întrebării. Nu doresc să mai aibă libertatea îngrădită, așa că își doresc să descopere lucruri noi. Au șansa de a ieși din zona de confort, însă simt că bucuria nu este totală.

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni sunt pregătiți să-și spună povestea de viață. Nu vor să mai repete greșeli din trecut, așa că încearcă să fie recunoscători pentru ce dețin în prezent. Astrele îi sfătuiesc să se bucure de tot ceea ce primesc din partea universului. Nu pot sta într-un loc mai mult decât câteva minute, așa că sunt în căutare de noi aventuri.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își îmbunătățesc viața socială la început de an. Au șansa de a-și face mai mulți prieteni și își dau astfel seama că răbdarea este cea care îi ghidează. Întâlnirile cu anumite persoane încep să se diminueze. Situațiile pe care le trăiesc sunt elemente cheie în viața lor, asta dacă își doresc schimbări pe mai multe planuri. Persoane din trecut le vor invada prezentul.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se concentrează la începutul anului 2024 pe echilibrul mental. Sunt conștienți de oamenii pe care îi au în jur și de situațiile în care sunt puși, iar prezentul vine cu șansa de a modifica anumite lucruri. Pe plan amoros sunt sfătuiți să nu mai realizeze aceleași greșeli. Astrele le vor oferi o surpriză la finalul perioadei, asta pentru ca multe gânduri să fie puse în aplicare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se bucură mai mult de ceea ce le oferă prezentul. Știu să se afișeze în societate, grupul de prieteni se extinde, iar activitățile la locul de muncă nu mai par atât de dificile. Vor pune accent pe activități sportive și schimbarea stilului de viață. Sunt momente pe care și le doresc în viața lor alături de persoanele dragi, însă nu vor putea forța lucrurile. O mică escapadă la finalul lunii ianuarie le va modifica percepții.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își regăsesc sentimentul de apartenență. Dacă până acum s-au simțit excluși în grupul de prieteni, de data acesta lucrurile vor sta cu totul altfel. Își propun să vindece răni din trecut care au lăsat situații dificile de rezolvat în prezent. În plan amoros vor trebui să ia o decizie importantă ce le va asigura viitorul în acest fel. Vor scăpa de suferințe majore.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion urmăresc succesul la fiecare pas. Vor dori să se detașeze de ceea ce au încercat în 2023 și nu le-a funționat. Pentru cei aflați în cuplu, va veni o perioadă a discuțiilor intense. Nu este cazul să se abată de la drum. Așteptările pe care le au atât în plan personal cât și profesional se vor modifica, odată cu semnele venite din partea astrelor. Își vor da seama că împărtășesc idei similare cu mai mulți oameni dragi, arată Yourtango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor începe să pună accente pe valori și principii. Dacă până acum le era teamă să-și arate adevăratele idei, acum devin mai puternici. Vor să impună limite începând din luna ianuarie 2024 și se vor ține de cuvânt. Au șansa să se față înțeleși de cei din jur, chiar dacă pe alocuri nu vor avea rezultate pozitive. Astrele le sugerează să nu renunțe.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor începe să se gândească și la cei din jur atunci când vine vorba despre probleme de viață. Dacă până acum au abordat o atitudine mai arogantă, se vor lăsa duși de val în această privință. Cuvântul cheie în ceea ce-i privește este răbdarea. Astrele îi sfătuiesc să nu se mai întoarcă în trecut pentru a vizualiza cum au procedat în anumite situații.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se detașează complet de cei din jur și își găsesc o identitate proprie. Pun în aplicare mai multe idei în viața personală și își dau seama de reușită. Pierd legături cu anumiți membrii ai familiei care le-au făcut rău în trecut. Din luna ianuarie își doresc să facă totul așa cum trebuie. Atât la locul de muncă, dat și în cuplu se vor observa mici modificări, spune Astrology.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești privesc cu încredere spre viitor. Luna ianuarie îi găsește într-o perioadă a încredere în diferite practici. Vor începe să manifesteze pentru lucrurile dorite și vor păși în necunoscut așa cum nu au mai făcut-o pnână acum. În ceea ce privește relațiile personale, nu trebuie să le fie teamă de noi începuturi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×