Reclamă

Mercur retrograd, mai 2022. Care sunt cele mai afectate zodii ale lunii

Mercur Retrograd își face din nou simțită prezența, de data aceasta pe data de 10 mai 2022. Există patru astfel de perioade în acest an, iar acum ne vom afla în cea de-a două etapă. Zodiile vor trebui să fie precaute, însă nativii Gemeni sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit.

Publicat: 10 mai 2022, 8:03

Luna aceasta, Mercur Retrograd își va începe periplul pe data de 10 mai până în ziua de 2 iunie. Mercur este cunoscută drept planeta guvernantă a Gemenilor și de aceaastă dată le va da bătăi de cap acestor nativi. Vor exista multe momente tensionate, dar și probleme în relațiile de cuplu. Astrele vor încerca totuși să ofere o mână de ajutor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur retrograd, mai 2022

Gemenii sunt recunoscuți pentru nesiguranța de care dau dovadă. Mercur fiind în Retrograd îi va afecta într-o manieră cu totul surprinzătoare și le va oferi mai multe incertitudini ca până acum. Și ceilalți nativi din zodiac se vor confrunta cu probleme în această perioadă, anunță Astrology.com. Relațiile de cuplu vor fi vizibil afectate, iar fiecare nativi în parte va trebui să facă eforturi susținute pentru a nu cădea într-o etapă a depresiei.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Mercur Retrograd al lunii mai 2022 va afecta într-un mod direct nativii din zodia Berbec. Aceștia sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modalitatea în care se exprimă în această perioadă. Va fi afectată casa iubirii și vei observa mici modificări de comportament ale partenerului de viață.

Ar fi bine să te gândești de două ori dacă îți dorești cu adevărat să fii implicată într-o relație. Chiar și cele mai mici momente de ezitare te vor afecta. Evită clipele de singurătate, asta pentru că îți schimbă complet percepția asupra vieții.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Mercur Retrograd în luna mai 2022 o să afecteze modalitatea de relaționare a acestor nativi. Încearcă să observi fiecare mișcare pe care o faci atunci când ești în preajma celor dragi. Astfel îți poți stabili un punct de pornire clar.

Dacă nu te simți confortabil alături de prieteni, vorbește-le despre această problemă. Cu toții simțim nevoia de singurătate la un moment dat. Îmbrățișează schimbările care te aduc mai aproape de idealul pe care ți l-ai trasat. După această perioadă vei observa care au fost de fapt micile critici care ți s-au adus și le vei remedia instantaneu.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Se pare că această perioadă îți va afecta pe deplin starea de spirit, anunță Yourtango.com. Ți-e greu să îndeplinești chiar și cele mai simple sarcini. La locul de muncă nimic nu pare să meargă conform planului, iar colegii sesizează micile schimbări din comportamentul tău. Cel mai bine ar fi să îți planifici un concediu scurt pe care să îl petreci în liniște și pace.

Partenerul de viață te va sprijini până într-un anumit punct. Ai nevoie de mai multe surse de motivație și nu găsești niciuna. Astrele te sfătuiesc să porți discuții cu specialiștii și să deduci singură care este problema reală care a declanșat erupția vulcanului.

Citește despre compatibilități pentru zodia Gemeni. De la relații și până la prietenie

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi, oboseala își spune cuvântul în această perioadă. Mercur Retrograd în luna mai 2022 îți va afecta atât nivelul de energie, cât și cel al răbdării. Încearcă să profiți de momentele în care ți se oferă ajutorul. Chiar nu simți nevoia de el, mai târziu vei realiza care este de fapt adevărul.

Pe de altă parte, încearcă să uiți momentele mai puțin importante din viața ta. S-ar putea să observi astfel că mintea ta se concentrează doar la lucrurile de o importanță majoră. O atitudine caldă îi va apropia pe cei mai timizi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nici nativii din zodia Leulnu vor duce lipsă de probleme sub influența lui Mercur Retrograd. Casa afectivității va fi deranjată în această perioadă. Toți cei care îți voiau binele până acum, s-au întors împotriva ta.

Oamenii s-ar putea să te înțeleagă totuși greșit. Ai grijă să le arăți adevărata ta față atunci când este nevoie. Nu este cazul să exagerezi cu complimentele. Astrele îți vin în ajutor și îți trimit semne vizibile care pot avea un impact major asupra vieții tale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Mercur Retrograd va afecta în întregime viața acestui nativ. Fecioarele sunt sfătuite să fie mult mai cumpătate în această perioadă, asta dacă nu își doresc să rămână leftere. Cel mai bine este să te consulți cu partenerul de viață în astfel de momente.

Pune în balanță fie care cheltuială și vezi la final dacă economiile te-au ajutat de-a lungul timpului sau ți-au pus o piedică mult mai mare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Mercur Retrograd îi va afecta și pe acești nativi. Astfel, își vor exprima cu dificultate sentimentele și nu se vor face înțeleși de la prima propoziție. Încearcă să treci peste aceste momente mai puțin plăcute și să vezi întotdeauna partea plină a paharului, doar ești o zodie de aer.

Nu este un moment potrivit să îți analizezi la sânge prietenii. Concentrează-te pe imaginea ta atunci când îți dorești să te vezi în oglindă și pornește cu pași mici de la acel punct.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpion trebuie să se concentreze mai mult la locul de muncă în toată această perioadă. Vor exista scurte momente de ezitare în ceea ce privește poziția în care te afli. Încearcă să porți câteva discuții sincere cu superiorul tău și să îi spui exact ce îți dorești în continuare.

Cât timp Mercur este Retrograd concentrează-te mai mult pe ceea ce te pe tine fericită și evită discuțiile aprins cu alți membri ai familiei. În caz contrar, este posibil să se ivească certuri.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fiecare nativ din zodiac este afectat în această perioadă. Săgetătorii nu duc lipsă de probleme în propriul cămin. Nativii singuri vor realiza că viața lor trebuie să se schimbe într-un fel sau altul. Cei care sunt deja într-o relație vor lua anumite decizii.

Câteva neînțelegeri cu un membru al familie vor reuși să aprindă scântei. Cei dragi se vor organiza pe tabere și tu vei avea mulți susținători.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Mercur Retrograd în luna mai 2022 îi va afecta pe Capricorni pe plan amoros. Astrele îți sugerează să îți iei inima în dinți și să-ți verbalizezi dorințele, asta dacă ești într-adevăr sigură pe deciziile tale.

Nu te lăsa influențată de vorbele celor din jur, asta pentru că și tu cunoști toate datele problemei. Acum este momentul să îți arăți adevărata valoare de lider și să îți impui personalitatea debordantă fără nicio remușcare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mercur Retrograd va aduce schimbări în viața nativilor Vărsător. Sănătatea îți va fi pusă în pericol, iar tu vei neglija anumite aspecte. Încearcă să nu mai amâni lucrurile ce nu necesită amânare. Fă-ți programarea despre care vorbeai și ascultă-ți mai des prietenii.

În loc să riști cu probleme mărunte care se pot agrava, ai grijă de tine la timp. Astrele îți vor lăsa necontenit semne.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Mercur Retrograd în luna mai 2022 le va aduce nativilor Pești surprize neașteptate pe plan profesional. Aceștia vor trebui să învețe o altă meserie și se vor reprofila. În această perioadă, Peștii nu își vor dori să aibă contact cu lumea înconjurătoare.

Pe plan amoros lucrurile stau mai bine decât în alte perioade. Partenerul de viață te susține și îți oferă sprijinul necondiționat fără a cere ceva în schimb.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×