Reclamă

Metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta. 6 trucuri pentru a o elimina definitiv

Există semne clare care să indice cauza unor emoții puternice, însă de aceea este indicat să știi care sunt acele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta. Unul dintre cele mai comune indicii o reprezintă senzația de pe care o ai de fiecare dată când treci pragul locuinței. Persoanele sensibile sau mult prea empatice, pot fi afecate constant de această problemă.

Publicat: 3 mai 2022, 7:03 / Actualizat: 3 mai 2022, 11:59
O zână frumoasă care privește o floare luminată pentru a ilustra una din princilalele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta
Metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta. Există astfel metode clare de îndepărtare a fiecărui astfel de moment / Shutterstock

Energiile negative pot avea un impac puternic asupra oricui se află în preajma lor. Există astfel metode clare de îndepărtare a fiecărui astfel de moment. Pentru a putea avea o viață liniștită este indicat să privim întotdeauna semnele astrale care ne ajutăm să găsim răspunsul la orice întrebare.

Metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta

Înainte de a afla care sunt acele metode de îndepărare a energiei negative din casa ta, trebuie să știm că aceste evenimente ne pot afecta stare de spirit, sufletul și relațiile cu cei din jur. Va face ca toți oamenii care îți trec pragul să aibă o stare deprimantă, letargică și violentă verbal. Pentru a evita teama, liniștea este cel mai bun medicament în astfel de situații, arată Yourtango.com.

Construiește un decor minimalist

Una dintre acele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta este construirea unui decor minimalist. Cu cât există mai multe piese de mobilier, cu atât îți vei îngreuna atât spațiul de locuit, cât și mintea, conform Astrology.com. Este indicat să îți alegi cu grijă obiectele de decor și să optezi doar pentru acele piese fără de care nu poți trăi.

Un spațiu cât mai aerisit îți poate oferi confortul pe care îl cauți, fără a depune prea mult efort. Reorganizează-te în timp pentru a evita situațiile neplăcute.

Reclamă

Aruncă plantele ofilite

Este foarte important să știm că plantele ofilite aduc energie negativă în fiecare spațiu locuibil. Pentru a ne reîmprospăta mirosurile este indicat să avem întotdeauna grijă cum îngrijim fiecare floare în parte. Sănătatea și armonia tuturor din casă poate depinde de acest lucru. Este cunoscut faptul că plantele absorb acele simțuri negative.

Florile uscate pot aduce momente de anxietate, depresie și chiar dureri de cap. De aceea este important să știm astfel de trucuri.

Reclamă

Arde frunze de salvie

O astfel de curățare spirituală poate elimina energiile negative din casa ta. Atunci când simți că ești supărată, această metodă poate fi utilă și chiar plăcută. Este important să ai notată o mantră pe care să o repeți la interval de câteva minute.

Curățarea cu salvie albă este eficient de fiecare dată când ești deprimată sau prezinți stări acute de insomnie. Acesta este una din principalele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta.

Folosește lumină naturală

Atunci când în propria locuință avem parte de prezența luminii soarelui, energia noastră atinge cote maxime. Pentru a rămâne productivi cât mai mult timp este important să ne înconjurăm de lumina naturală. O stare de alertă o pot reprezenta insomniile și ciclurile de somn întrerupte.

Trebuie să fim întotdeauna atenți la semnele pe care corpul nostru ni le trimite. Acestea nu vin niciodată singure, ci însoțite de mici dureri pe care le resimțim.

Aprinde lumânări parfumate

Ca un mic ritual, poți aprinde în fiecare seară lumânări parfumate. Cu toate acestea, nu este indicat să stai în aceeași cameră din care se transmite mirosul. Se spune că aceasta este una dintre cele mai vechi metode pentru îndepărtarea energiilor negative.

Atunci când ai o zi încărcată și nu știi cum să îți risipești grijile, o simplă lumânare parfumată îți poate însenina restul perioadei.

Află care sunt cele 6 perechi de zodii cu o puternică legătură emoțională. Cu cine ești compatibilă

Apelează la cristale și uleiuri esențiale

Folosite cu moderație, uleiurile esențiale îți pot aduce o stare de bine, te pot calma și îți pot reda energia pozitivă. Energiile negative sunt anihilate și devin neutre odată ce vibrațiile puternice de santal, salvie sau busuioc ajung să inunde încăperea.

Ca în fiecare practică, nu trebuie să abuzăm de aceste metode. O casă în care iubirea este prezentă va fi întotdeauna ferită de rău.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă brunetă îmbrăcată cu o rochie roșie lungă se află pe gheață
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022. Trei nativi se vor confrunta cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022 sunt Taurii, Gemenii și Fecioarele. Acești nativi vor avea parte de momente decisive la locul de muncă, dar și de critici din partea celor...
2
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
3
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Porție de cheesecake cu căpșuni pe o farfurie albă
Rețete
Cheesecake cu jeleu de căpșuni, fără coacere
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fără coacere, îți oferim o rețetă de cheesecake cu jeleu de căpșuni, delicios și spectaculos. Deserturile sub formă de cheesecake sunt printre cele mai îndrăgite și...
PARTENERI
×