Reclamă

Metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta. 6 trucuri pentru a o elimina definitiv

Există semne clare care să indice cauza unor emoții puternice, însă de aceea este indicat să știi care sunt acele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta. Unul dintre cele mai comune indicii o reprezintă senzația de pe care o ai de fiecare dată când treci pragul locuinței. Persoanele sensibile sau mult prea empatice, pot fi afecate constant de această problemă.

Publicat: 3 mai 2022, 7:03 / Actualizat: 3 mai 2022, 11:59

Energiile negative pot avea un impac puternic asupra oricui se află în preajma lor. Există astfel metode clare de îndepărtare a fiecărui astfel de moment. Pentru a putea avea o viață liniștită este indicat să privim întotdeauna semnele astrale care ne ajutăm să găsim răspunsul la orice întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta

Înainte de a afla care sunt acele metode de îndepărare a energiei negative din casa ta, trebuie să știm că aceste evenimente ne pot afecta stare de spirit, sufletul și relațiile cu cei din jur. Va face ca toți oamenii care îți trec pragul să aibă o stare deprimantă, letargică și violentă verbal. Pentru a evita teama, liniștea este cel mai bun medicament în astfel de situații, arată Yourtango.com.

Construiește un decor minimalist

Una dintre acele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta este construirea unui decor minimalist. Cu cât există mai multe piese de mobilier, cu atât îți vei îngreuna atât spațiul de locuit, cât și mintea, conform Astrology.com. Este indicat să îți alegi cu grijă obiectele de decor și să optezi doar pentru acele piese fără de care nu poți trăi.

Un spațiu cât mai aerisit îți poate oferi confortul pe care îl cauți, fără a depune prea mult efort. Reorganizează-te în timp pentru a evita situațiile neplăcute.

Reclamă

Aruncă plantele ofilite

Este foarte important să știm că plantele ofilite aduc energie negativă în fiecare spațiu locuibil. Pentru a ne reîmprospăta mirosurile este indicat să avem întotdeauna grijă cum îngrijim fiecare floare în parte. Sănătatea și armonia tuturor din casă poate depinde de acest lucru. Este cunoscut faptul că plantele absorb acele simțuri negative.

Florile uscate pot aduce momente de anxietate, depresie și chiar dureri de cap. De aceea este important să știm astfel de trucuri.

Reclamă

Arde frunze de salvie

O astfel de curățare spirituală poate elimina energiile negative din casa ta. Atunci când simți că ești supărată, această metodă poate fi utilă și chiar plăcută. Este important să ai notată o mantră pe care să o repeți la interval de câteva minute.

Curățarea cu salvie albă este eficient de fiecare dată când ești deprimată sau prezinți stări acute de insomnie. Acesta este una din principalele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta.

Folosește lumină naturală

Atunci când în propria locuință avem parte de prezența luminii soarelui, energia noastră atinge cote maxime. Pentru a rămâne productivi cât mai mult timp este important să ne înconjurăm de lumina naturală. O stare de alertă o pot reprezenta insomniile și ciclurile de somn întrerupte.

Trebuie să fim întotdeauna atenți la semnele pe care corpul nostru ni le trimite. Acestea nu vin niciodată singure, ci însoțite de mici dureri pe care le resimțim.

Aprinde lumânări parfumate

Ca un mic ritual, poți aprinde în fiecare seară lumânări parfumate. Cu toate acestea, nu este indicat să stai în aceeași cameră din care se transmite mirosul. Se spune că aceasta este una dintre cele mai vechi metode pentru îndepărtarea energiilor negative.

Atunci când ai o zi încărcată și nu știi cum să îți risipești grijile, o simplă lumânare parfumată îți poate însenina restul perioadei.

Află care sunt cele 6 perechi de zodii cu o puternică legătură emoțională. Cu cine ești compatibilă

Apelează la cristale și uleiuri esențiale

Folosite cu moderație, uleiurile esențiale îți pot aduce o stare de bine, te pot calma și îți pot reda energia pozitivă. Energiile negative sunt anihilate și devin neutre odată ce vibrațiile puternice de santal, salvie sau busuioc ajung să inunde încăperea.

Ca în fiecare practică, nu trebuie să abuzăm de aceste metode. O casă în care iubirea este prezentă va fi întotdeauna ferită de rău.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×