Reclamă

Compatibilitatea părinte-copil. Cum te înțelegi cu copilul tău în funcție de zodie

Ca orice adult, și tu te-ai întrebat la un moment dat ce este în mintea puiului tău. Compatibilitatea părinte-copil te ajută să descoperi lucruri pe care nu le credeai posibile și te învață altele noi. Atâta timp cât calmitatea îți guvernează viața, nu vei avea motive de suferință. Ca în orice fel de relație și aceasta poate suferi, asta dacă nu avem grijă de ea.

Publicat: 22 aprilie 2022, 9:47

În general, compatibilitatea părinte-copil poate fi ușor de înțeles, iar atomosfera din familie poate fi una calmă, senină și fără conflicte, asta dacă zodiile nu simt diferențele dintre ele și încearcă să lucreze la relația pe care o au deja construită de multă vreme. Pentru ca două firi opuse, cu temperamente diferite să coexiste, astrele vin în ajutorul cu sfaturi și indicii, spune Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compatibilitatea părinte-copil

Munca de părinte se numără printre cele mai grele din lume, iar acest lucru nu îl poate contesta nimeni. În ciuda semnelor zodiacale, compatibilitatea părinte-copil poate fi ușor de înțeles, asta dacă semnele astrale sunt interpretate într-un mod simplu. O modalitate de a înțelege această întortocheată categorie, este de a nota fiecare zodie în cele patru grupe elementare: pământ, aer, apă și foc. Astfel, putem vedea cu ușurință care sunt asemănările și deosebirile între părinți și copii.

Compatibilitatea părinte-copil pentru zodiile de Pământ

Zodiile de Pământ au cea mai ușoară meserie, asta pentru că se arată calmi, protectivi și înțelegători în raport cu cei mai mici din familie. Vor încerca întotdeauna să aducă o stare de bine acolo unde este furtună și nu vor apela la modalități exigente pentru a face acest lucru. Fiecare pas pe care îl va face un părinte născut sub zodia Pământului va fi îndreptate către copilul său. În ciuda emoțiilor intense care îi vor cuprinde de fiecare dată, vor putea cu siguranță să le construiască o viață frumoasă și temperată din punct de vedere emoțional.

Pentru părinții care sunt născuți sub zodia Pământului, copiii născuți sub zodiile de Apă sunt compatibili în această comuniune. Taurii, Fecioarele și Capricornii pot deveni o punte stabilă pentru micuții aflați în zodiile Scorpion, Pești și Rac. De asemenea, le pot arăta frumusețile vieții și pot trece cu aceștia prin greutăți nemaiîntâlnite.

Reclamă

Compatibilitatea părinte-copil pentru zodiile de Aer

Zodiile de Aer se potrivesc mult mai ușor cu toți ceilalți nativi, asta pentru că relaxarea lor ajunge ușor în viața celor din jur. Părinții născuți sub aceste semne sunt compatibili cu zodiile de foc, Berbec, Leu și Săgetător. Tot ceea ce întreprind aceștia va rămâne în urma lor, asta pentru că nivelul de entuziasm pe care îl arată de fiecare dată îi ajută să construiască lucruri mari. Cu toate acestea, copiii pot ajunge mult prea stimulați de părinții lor, arată Yourtango.com.

Berbecii, Leii și Săgetătorii nu vor avea niciodată momente de tăcere cu părinții aflați sub semnul Aerului. De asemenea, adulții îi pot ierta foarte ușor pe cei mici atunci când simt că lucrurile nu merg pe un făgaș normal.

Reclamă

Află totul despre zodiile de aer. Care sunt caracteristicile, compatibilitățile și comportamentul acestora în dragoste.

Compatibilitatea părinte-copil pentru zodiile de Apă

Părinții născuți sub aceste semne pot foarte ușor să aibă o relație stabilă cu copiii aflați sub semnul Pământului. Indiferent că vorbim despre sensibilul nativ Pești, sau intuitivul Scorpion, ori răbdătorul Rac, aceștia sunt protectori înnăscuți. De aceea, fiecare copil care va intra pe mâna unui părinte născut sub semnul Apei, va avea întotdeauna simțul protectivității. Compatibilitatea părinte-copil va fi astfel mai ușor de interpretat.

Chiar dacă acest părinte poate fi mult prea atent la manifestările copilului său, asta nu înseamnă că va deveni agasant. Astrele îi sfătuiesc totuși să păstreze o notă de obiectivitate.

Compatibilitatea părinte-copil pentru zodiile de Foc

Pentru părinții aflați sub semnele de Foc, o compatibilitatea uriașă o reprezintă copiii aflați sub semnul Aerului. Acești din urmă sunt vorbăreți, gânditori și pe alocuri interesați de viața celor din jur. Părinții născuți sub semnul Focului nu vor avea nicio scurtătură pe drumul către fericire. Își vor învăța copiii să profite de fiecare ocazie pe care viața le-o aruncă în față.

Părinții pot avea deseori personalități mult prea ieșite din comun pentru cei mai liniștiți copii. Astrele îi sfătuiesc să comunice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×