Reclamă

Compatibilitatea părinte-copil. Cum te înțelegi cu copilul tău în funcție de zodie

Ca orice adult, și tu te-ai întrebat la un moment dat ce este în mintea puiului tău. Compatibilitatea părinte-copil te ajută să descoperi lucruri pe care nu le credeai posibile și te învață altele noi. Atâta timp cât calmitatea îți guvernează viața, nu vei avea motive de suferință. Ca în orice fel de relație și aceasta poate suferi, asta dacă nu avem grijă de ea.

Publicat: 22 aprilie 2022, 9:47

În general, compatibilitatea părinte-copil poate fi ușor de înțeles, iar atomosfera din familie poate fi una calmă, senină și fără conflicte, asta dacă zodiile nu simt diferențele dintre ele și încearcă să lucreze la relația pe care o au deja construită de multă vreme. Pentru ca două firi opuse, cu temperamente diferite să coexiste, astrele vin în ajutorul cu sfaturi și indicii, spune Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compatibilitatea părinte-copil

Munca de părinte se numără printre cele mai grele din lume, iar acest lucru nu îl poate contesta nimeni. În ciuda semnelor zodiacale, compatibilitatea părinte-copil poate fi ușor de înțeles, asta dacă semnele astrale sunt interpretate într-un mod simplu. O modalitate de a înțelege această întortocheată categorie, este de a nota fiecare zodie în cele patru grupe elementare: pământ, aer, apă și foc. Astfel, putem vedea cu ușurință care sunt asemănările și deosebirile între părinți și copii.

Compatibilitatea părinte-copil pentru zodiile de Pământ

Zodiile de Pământ au cea mai ușoară meserie, asta pentru că se arată calmi, protectivi și înțelegători în raport cu cei mai mici din familie. Vor încerca întotdeauna să aducă o stare de bine acolo unde este furtună și nu vor apela la modalități exigente pentru a face acest lucru. Fiecare pas pe care îl va face un părinte născut sub zodia Pământului va fi îndreptate către copilul său. În ciuda emoțiilor intense care îi vor cuprinde de fiecare dată, vor putea cu siguranță să le construiască o viață frumoasă și temperată din punct de vedere emoțional.

Pentru părinții care sunt născuți sub zodia Pământului, copiii născuți sub zodiile de Apă sunt compatibili în această comuniune. Taurii, Fecioarele și Capricornii pot deveni o punte stabilă pentru micuții aflați în zodiile Scorpion, Pești și Rac. De asemenea, le pot arăta frumusețile vieții și pot trece cu aceștia prin greutăți nemaiîntâlnite.

Reclamă

Compatibilitatea părinte-copil pentru zodiile de Aer

Zodiile de Aer se potrivesc mult mai ușor cu toți ceilalți nativi, asta pentru că relaxarea lor ajunge ușor în viața celor din jur. Părinții născuți sub aceste semne sunt compatibili cu zodiile de foc, Berbec, Leu și Săgetător. Tot ceea ce întreprind aceștia va rămâne în urma lor, asta pentru că nivelul de entuziasm pe care îl arată de fiecare dată îi ajută să construiască lucruri mari. Cu toate acestea, copiii pot ajunge mult prea stimulați de părinții lor, arată Yourtango.com.

Berbecii, Leii și Săgetătorii nu vor avea niciodată momente de tăcere cu părinții aflați sub semnul Aerului. De asemenea, adulții îi pot ierta foarte ușor pe cei mici atunci când simt că lucrurile nu merg pe un făgaș normal.

Reclamă

Află totul despre zodiile de aer. Care sunt caracteristicile, compatibilitățile și comportamentul acestora în dragoste.

Compatibilitatea părinte-copil pentru zodiile de Apă

Părinții născuți sub aceste semne pot foarte ușor să aibă o relație stabilă cu copiii aflați sub semnul Pământului. Indiferent că vorbim despre sensibilul nativ Pești, sau intuitivul Scorpion, ori răbdătorul Rac, aceștia sunt protectori înnăscuți. De aceea, fiecare copil care va intra pe mâna unui părinte născut sub semnul Apei, va avea întotdeauna simțul protectivității. Compatibilitatea părinte-copil va fi astfel mai ușor de interpretat.

Chiar dacă acest părinte poate fi mult prea atent la manifestările copilului său, asta nu înseamnă că va deveni agasant. Astrele îi sfătuiesc totuși să păstreze o notă de obiectivitate.

Compatibilitatea părinte-copil pentru zodiile de Foc

Pentru părinții aflați sub semnele de Foc, o compatibilitatea uriașă o reprezintă copiii aflați sub semnul Aerului. Acești din urmă sunt vorbăreți, gânditori și pe alocuri interesați de viața celor din jur. Părinții născuți sub semnul Focului nu vor avea nicio scurtătură pe drumul către fericire. Își vor învăța copiii să profite de fiecare ocazie pe care viața le-o aruncă în față.

Părinții pot avea deseori personalități mult prea ieșite din comun pentru cei mai liniștiți copii. Astrele îi sfătuiesc să comunice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×