Reclamă

Care este cea mai geloasă zodie. Nativul care își pierde cel mai ușor cumpătul într-o relație

Cu toții am fost măcar o dată cuprinși de teamă într-o relație, însă este esențial să aflăm care este cea mai geloasă zodie din horoscop. Putem cunoaște astfel care este nativul care își pierde cel mai ușor cumpătul într-o relație. Astrele spun că și alte zodii pot avea momente de nervozitate atunci când devin invidioase și geloase.

Publicat: 20 aprilie 2022, 7:51

Gelozia este o emoție naturală pe care toată lumea o simte măcar o dată în viață. Indiferent că vorbim despre invidia față de cei sunt fericiți sau dețin lucruri pe care noi nu le avem, există o singură zodie care este mai geloasă decât altele. Pentru a înțelege mai ușor fenomenul trebuie să știm că data nașterii joacă un rol important, spune Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este cea mai geloasă zodie

Nu este ușor să se realizeze un astfel de top, însă după multe analize amănunțite specialiștii au constatat că Scorpionul este cea mai geloasă zodie din horoscop. Niciun alt nativ nu deține o astfel de reputație și pe bună dreptate. Acest semn zodiacal își dorește întotdeauna cel mai nesemnificativ lucru material pe care îl dețin ceilalți. Pentru a obține ceea ce își doresc pun la cale planuri elaborate.

Vor vrea să dețină cu orice preț totul și vor pune la cale idei transformate în planuri iar apoi în acțiune. Într-o relație, se observă cu ușurință faptul că Scorpionul este cea mai geloasă zodie. Clipele de suspiciune se vor derula cu rapiditate. De asemenea, momentele de paranoice nu vor lipsi din cadrul obișnuit. Dacă pot să-și controleze pornirile, vor ajunge să ofere dragoste și empatice oricui ar cere. Astrele spun că pentru a cuceri definitiv un Scorpion trebuie să oferi același tip de tratament  pe care îl primești din partea sa.

Alte zodii geloase

Dacă acum știm cu siguranță care este cea mai geloasă zodie din horoscop, este momentul să aflăm și despre alți nativi care se află în aceeași situație. Indiferent de natura fiecăruia, putem reuși să controlăm mai mult sau mai puțin sentimentele de invidie și gelozie. Pașii pe care trebuie să-i urmăm nu vor fi simpli, însă odată ce scăpăm de gelozie, totul se poate rezolva, arată Yourtango.com.

Reclamă

Există alte cinci semne zodiacale care se încadrează la unele dintre cele mai geloase zodii. Acești nativi vor putea cu greu să-și stăpânească emoțiile. Indiferent că se află într-o relație sau sunt într-un grup de prieteni, nu vor reuși să mascheze gelozia.

Rac

Această zodie de apă poate provoca mari pagube atunci când intră într-o relație. Dacă la început se arată calm și înțelegător, pe parcurs transformarea este evidentă. Va încerca să forțeze fiecare gest și va profita de fiecare moment pentru a evidenția asta. În ciuda faptului că se preocupă de bunăstarea celorlalți, va exploda de gelozie atunci când va fi respinsă. Dacă am aflat deja care este cea mai geloasă zodie, trebuie să știm că acest nativ nu se află prea departe.

Reclamă

Leu

Leul va face tot ce-i va sta în putință pentru a câștiga. Dacă simte că este depășit de altcineva, își va dovedi valoarea prin orice mijloace. De aceea, acest nativ poate părea dramatic la început, însă pe măsură ce timpul trece iese la iveală gelozia.

Este important să știm care este cea mai geloasă zodie, însă și Leul are nenumărate asemănări cu Scorpionul. Poate fi calm și înțelegător, asta până când ego-ul său este rănit. Astrele te sfătuiesc să nu renunți niciodată la complimente în fața unui nativ Leu.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate

Taur

Acestui nativ îi place să se bucure de tot ceea ce deține viața. Alături de partener visează la o viață de lux și trasează planuri de viitor pentru acest lucru. Cu toate acestea, nu orice Taur poate ajunge la astfel de performanțe. Își canalizează întreaga putere distructivă atunci când află că oamenii apropiați dețin mai multe lucruri materiale decât ei. Astrele spun că își pot controla sentimentele de gelozie dacă se află în preajma unor oameni înțelegători.

Fecioară

Condusă de planeta Mercur, Fecioara poate deveni foarte geloasă atunci când simte că e provocată. Problema este că această zodie consideră o provocare orice fel de interacțiune. Astfel, are impresia că orice cuvânt îi este adresat. Își doresc să reușească în orice fel de domeniu și devin irascibile atunci nu se întâmplă acest lucru, asta pentru că munca depusă nu le ajută în astfel de cazuri. De aceea este essential să știm care este cea mai geloasă zodie, pentru a o putea compara cu celelalte încadrate într-un top asemănător.

Balanță

Acest nativ iubește să fie încadrat într-o comunitate, indiferent care ar fi aceea. Dacă vorbim despre relații, nativii Balanță își pot petrece fiecare secundă din viață alături de partener fără să se plictisească. Atunci când se simt respinși vor exploda de gelozie. Nu își pot imagina că cel de lângă ei nu mai simte la fel după o anumită perioadă. În ciuda tuturor reușitelor, vor găsi motive de gelozie atunci când vor privi în jur. Astrele îi sfătuiesc să se calmeze în astfel de situații, asta pentru că o poziție relaxată și gândurile pozitive îi vor ajuta să-și gestioneze emoțiile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×