Reclamă

Compatibilități pentru zodia Fecioară. De la relații și până la prietenie

Zodia Fecioară este cunoscută ca una dintre cele mai empatice semne zodiacale. Atunci când vine vorba despre relații, acest nativ oferă totul fără a cere prea mult în schimb. Deși în aparență pare pare naivă, Fecioara își poate găsi forța interioară atunci când este nevoie. Descoperă care sunt principalele compatibilități pentru zodia Fecioară, de la relații și până la prietenie.

Publicat: 19 aprilie 2022, 6:44

Fecioara se află pe cea de-a șasea poziție în cadrul semnelor astrale. Persoanele care se încadrează în această zodie de foc sunt născute între 23 august și 22 septembrie. Condus de planeta Mercur, nativul Fecioară este dominat de precizie, gândire critică și empatie, dar ascunde o putere nemăsurată. Este ușor să-i intri în grații, însă odată ce ai făcut-o, asigură-te că nu-i rănești încredere. Cu toate că este o persoană modestă va știi întotdeauna cum să-ți împrumute aceste calități. De asemenea, va dori întotdeauna să fie utilă celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Află că nativul Fecioară este comunicativ, intelectual și dornic să cunoască lumea întreagă. Îi place să-și planifice călătoriile în cel mai mic detaliu. Odată hotărâți în privința celor din jur, nu-și vor schimba atât de ușor sentimentele. Cu toate că la început va arăta o ușoară teamă, odată ce ajungi să cunoști un nativ Fecioară vei rămâne surprins.

Principalele trăsături ale zodiei Fecioară. De la relații și până la prietenie

Nativul din zodia Fecioară este vorbăreț și energic, asta dacă ajungi să-l cunoști. Cele mai multe compatibilități pentru zodia Fecioară vor răspunde întrebările nerostite. În ciuda faptului că este printre cele mai timide semne astrale, va reuși să-și creeze un grup de prieteni. Atunci când e la limită, nu va cunoaște linia de sosire.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un nativ Fecioară, ar trebui să te gândești că inima rănită a unui astfel de nativ nu se poate repara atât de ușor. Această zodie își dorește încredere și iubire, calități pe care le-ar putea oferi cu ușurință. În ciuda faptului că pare retras, acest nativ îți poate readuce la viață sentimentele, spune Yourtango.com.

Fecioarele sunt precaute și serioase. Nu vei putea să te întorci de două ori dacă ai părăsit un astfel de semn zodiacal. Atunci când o faci, gândește-te dacă aceasta este într-adevăr cea mai bună soluție. Atunci când un nativ de acest gen nu își mai dorește prietenia ta, va face tot posibilul pentru a-ți reaminti acest lucru.

Reclamă

Ce fel de oameni îi plac nativului Fecioară

Nu există zodii incompatibile care să nu-și ofere măcar o șansă, însă trebuie să știm cum anume să ne comportăm cu anumiți nativi, spune Astrology.com. Își doresc relații de lungă durată, însă acestea trebuie să îndeplinească toate condițiile. Dragostea, sexul și construirea unui cuplu de viitor sunt cerințele pe care Fecioara le cere. De asemenea, partenerul ar trebui să fie la fel de inteligent pentru a-i provoca imaginația.

Află care sunt gesturile pe care zodiile de pământ le adoră într-o relație.

Reclamă

Astrele spun că partenerii ideali pentru nativii Fecioară trebuie să fie plini de calități. Dacă un singur punct lipsește din schemă, atunci relația nu va putea fi posibilă. De cele mai multe ori, aceste semne zodiacale vor să găsească atât pasiune, cât și control. Nu vor putea trăi niciodată cu jumătăți de măsură.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un astfel de semn zodiacal, află că trebuie să fii o persoană spirituală, dar și jucăușă, serioasă, dar și cu simțul umorului. Nativul Fecioară nu va intra în nicio conversație dacă nu va simți nevoia. Va ști când să se oprească fără a face prea mult caz din dramele de zi cu zi.

Atât în relații de iubire, cât și în cele de colegialitate, acest semn zodiacal se arată dornic să acapareze orice conversație și își va putea îndeplini cu ușurință planul.

Compatibilități pentru zodia Fecioară cu cele 12 semne

Indiferent de natura relației pe care o ai cu un nativ Fecioară, află care sunt sfaturile primite de la astre pentru a-ți ușura munca în acest proces. Zodiile de pământ sunt marcate de forță și pasiune, calități pe care nu se va sătura să le arate.

Fecioară – Berbec

O relație între acești doi nativi nu poate funcționa în nicio situație. Atât Fecioara cât și Berbecul sunt semne care vor încerca întotdeauna să-și demonstreze propriul adevăr. Cu toate acestea, vor încerca o ușoară apropiere până când se vor lovi de probleme.

Dacă își doresc o prietenie de durată, astrele spun că este posibil să reziste trecerii timpului. Cu toate acestea, trebuie depusă foarte multă muncă pentru ca înțelegerea să fie reciprocă.

Fecioară – Taur

Un cuplu mai mult decât reușit. Acești nativi sunt la fel de pretențioși, exigenți și pragmatici. Ambii au la fel de multă putere atunci când vine vorba despre exprimarea sentimentelor. Atât Fecioarele, cât și Taurii își doresc o viață trăită în lux. Cele două sunt semne fixe, iar acest detaliu poate fi un punct de pornire important.

Astrele spun că legătura amoroasă dintre aceștia va putea fi posibilă oricând, indiferent de circumstanțe. Prietenia este la fel de importantă pentru acești nativi, astfel că relația se poate consolida pe mai multe paliere.

Fecioară – Gemeni

Nativul Gemeni va reușit să o facă pe Fecioară geloasă, însă doar la acest lucru se va rezuma relația lor. Va dori întotdeauna să afle ce se ascunde dincolo cuplu, iar acest motiv va reuși să creeze certuri serioase. Atât Fecioarele, cât și Gemenii își doresc să petreacă mai mult timp împreună, însă ajung repede la certuri

Astrele îi sfătuiesc pe aceștia să treacă la următorul nivel, asta pentru că timpul nu poate fi pierdut cu semne atât de evidente în contradictoriu.

Fecioară – Rac

O relație între acești doi nativi se leagă foarte urșor. Fecioarele sunt devotate și sincere, iar posesivitatea de care Racul dă dovadă nu va fi o problemă. Un cuplu reușit, va ști întotdeauna să-și scoată aura la iveală, în orice încăpere. Fecioarele și Racii pot crea afaceri împreună, își pot deschide propria firmă. O relație bună pentru ambii, astrele îi sfătuiesc să nu-și pună prea multe întrebări.

Dacă gelozia va interveni în cadrul acestui cuplu, va fi rapid ștearsă din memorie și va fi înlocuită de iubire.

Fecioară – Leu

Acești nativi vor atrage întotdeauna cearta și neîncrederea într-o relație. Deși la început o astfel de comuniune poate părea plină de mister, pe parcurs lucruri se schimbă. O combinație între Fecioară și Leu va fi ca vulcan ce stă să erupă. Se vor acuza unul pe celălalt fără nicio dovadă clară și vor încerca să-și dovedească pentru sine nevinovăția.

Astrele îi sfătuiesc să rămână prieteni, fără implicații emoționale. De asemenea, o astfel de legătură va fi cea potrivită.

Fecioară – Fecioară

O relație între acești doi nativi este mai mult de compatibilă. Lucrurile pornesc pe un făgaș natural, iar conversațiile devin interminabile. Fecioarele sunt interesate de stabilitate, siguranță și ordine și vor găsi aceste calități fără nicio problemă.

Astrele îi sfătuiesc să nu-și piardă dorința de a încerca lucruri noi, asta pentru că acești nativi tind să devină mult prea responsabili și să uite de clipele de liniște.

Fecioară– Balanță

Acești nativi se pot înțelege atât în relații de iubire, cât și în cele de prietenie . Cu toate acestea, firea nehotărâtă a Balanței îl poate deranja pe nativul Fecioară. Se vor lăsa duși de val până când vor realiza cât de diferite le sunt opiniile.

Deși nu este o legătură obișnuită, astrele îi sfătuiesc să nu-și piardă încrederea până când nu vor ști că au încercat tot ce le-a stat în putință.

Fecioară – Scorpion

Dacă acești nativi își doresc o relație de lungă durată, trebuie ca Scorpionul să-și tempereze posesivitatea. Deși nativul Fecioară se poate simți atras la început, odată cu trecerea timpului nu-și va mai găsi locul într-o astfel de iubire.

Astrele îi sfătuiesc să nu se piardă în detalii și să treacă direct către acțiune. Pentru a putea funcționa în relațiile intime, Scorpionul trebuie să atragă Fecioara cât mai repede.

Fecioară – Săgetător

Poate una dintre cele mai neașteptate compatibilități este aceea între Fecioară și Săgetător. La început, s-ar părea că Săgetătorul o poate atrage pe Fecioară în jocuri erotice, asta până când aceasta devine neîncrezătoare. Teama nativului Săgetător de a fi implicat într-o relație va nărui orice speranță a Fecioarei.

Astrele îi sfătuiesc să nu își creeze planuri de viitor, însă ca simpli amici se pot aventura oricând simt nevoia.

Fecioară – Capricorn

Dacă nativul Capricorn poate deveni flexibil, atunci o relație între aceste semne zodiacale poate fi posibilă. Între acești doi nativi poate exista o conexiune specială, însă răbdarea este din nou cuvântul cheie.

Față de alții nativi, când cei doi se vor întâlni, vor crea o legătură emoțională de nezdruncinat. Fidelitatea îi va ajuta.

Fecioară – Vărsător

O relație armonioasă între acești doi nativi, poate rezista trecerii timpului. În ciuda faptului că se găsesc la fel de spirituali, vor reuși să se conecteze și pe plan fizic și psihic. Fecioara îl va cuceri pe nativul Vărsător cu pragmatism, iar cel din urmă cu un idealism dus la extreme.

Astrele îi sfătuiesc pe aceștia să nu renunțe atunci când lucrurile devin difficile. Aceste momente le pot întări dragostea.

Fecioară – Pești

Cei doi nativi vor avea parte de atracții constante. Se completează atât pe partea psihică, dar și pe partea fizică. Aceste aspecte vor crea o legătură complexă.

Fecioară se va îndrăgosti fără doar și poate de empatia nativului Pești, iar acesta va căuta puritatea în cea mai frumoasă formă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×