Reclamă

Lyridele aduc schimbări pentru zodii. Ce te așteaptă daca ești născută în zodia Taur în timpul ploii de stele din aprilie 2022

Lyridele reprezintă unul dintre cele mai importante fenomene astrologice din acest an. Acestea aduc schimbări pentru zodii. Ploaia de stele pe începe pe 15 aprilie, dar în noaptea dintre 23 și 24 aprilie va atinge punctul maxim. Acest fenomen este unul dintre cele mai vechi observate pe planetă.

Publicat: 15 aprilie 2022, 9:25 / Actualizat: 22 august 2022, 16:24

Numite după constelația Lyra, Lyridele sunt printre cele mai vechi ploi de meteori. În textele învățaților din China, primele evenimente de acest gen au apărut acum peste 2.500 de ani. Lumina strălucitoare a meteorilor este creată de rămășițele cometei Thather. Aceasta are nevoie de 415 ani pentru a orbita în jurul Soarelui și va putea fi din nou vizibilă de pe Pământ în 2276.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lyridele, ploaia de stele din aprilie 2022, aduc schimbări pentru zodii

Într-o noapte obișnuită putem observa aproximativ 5-6 stele căzătoare pe oră. În cazul acestui fenomen se pot observa 15-20 de stele căzătoare, formate din resturi de comete și asteroizi. Lyridele aduc schimbări pentru zodii începând din 15 aprilie și atingând punctul maxim pe 23-24 aprilie, spune Astrology.com.

Nativii și pot iniția noi relații, pot profita de oportunități și se pot debarasa de sentimente care nu le mai servesc scopului final. Astfel, fiecare aspect din această perioadă este important în viața zodiilor, dat fiind faptul că le influențează viitorul.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecul nu lipsește din această ecuație. Acest nativ va deborda de energie în perioada următoare și va dori să-și atingă scopurile cu orice preț. De aceea, poți observa cum planurile tale vor fi îndeplinite mult mai repede ca de obicei.

Reclamă

Astrele te sfătuiesc să fii sinceră în timpul acestui fenomen, atât cu tine cât și cu cei din jur. Dacă nu ești sigură pe deciziile tale, încearcă să nu acționezi impulsiv.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Indiferent de fenomenul astral care are loc, tu reușești să fii în topul zodiilor pline de schimbări. În această perioadă reușești să oferi pozitivitate și sfaturi de viață tuturor. Te simți mult mai bine ca de obicei, iar acest lucru se observă cu ușurință.

Reclamă

Indiferent de situația în care te afli, ai grijă să știi cu exactitate ceea ce îți dorești pentru a nu-i bulversa pe cei din jurul tău. De asemenea, validarea constantă de care ai nevoie în mod obișnuit dispare în această etapă.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Taur, de la trăsături și până la personalitate

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Lyridele aduc schimbări, iar tu te numeri printre acestea. Vei vedea o diferență considerabilă între comportamentul tău obișnuit și cel din această perioadă. Vei dori să petreci mai mult timp în singurătate și să te bucuri de lucruri simple.

Astrele te sfătuiesc să-ți găsești timp pentru introspecții, atât sufletești cât și trupești. Nu te lăsa influențată de cei din jur și ascultă-ți inima. Atât sufletul, cât și corpul tău știu cu exactitate în ce poziție te afli și unde ar trebui să ajungi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ca orice zodie de apă, nativul Rac are nevoie constantă de meditație și momente de liniște. Această perioadă este propice pentru activități de genul. Partenerul de viață îți va oferi spațiul necesar, iar tu vei profita de fiecare secundă de pace.

Astrele îți vor veni în ajutor și te vor îndruma către sursele benefice pe care le cauți. De asemenea, este important ca în această perioadă să nu cauți surse de distragere.

Leu: 23 iulie – 22 august

Influențabilă, încrezătoare și vulnerabilă, așa poate fi descrisă zodia Leu în această perioadă. Chiar dacă vei dori momente de singurătate, astrele te sfătuiesc să nu renunți la oameni dragi. Poți realiza orice îți dorești, atât singură, cât și în echipă, însă alături de prieteni te găsești de fiecare dată mult mai puternică și capabilă să duci la bun sfârșit orice plan de bătaie, arată Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Acest nativ va simți în această perioadă o apropiere de familie. Vei dori să petreci timp prețios alături de cei dragi și vei profita de fiecare moment pentru acest lucru. De asemenea, momentele de singurătate nu vor lipsi și îți vor aduce beneficii.

Ascultă-ți vocea interioară și observă-ți cu atenție corpul. Fiecare semnal se poate îndrepta către scopul final al călătoriei tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În această perioadă te vei simți distrasă de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. În ciuda faptului că vei dori o schimbare majoră în viața ta vei rămâne în continuare legată de vechiul stil abordat. De asemenea, te vei concentra pe munca de birou și vei uita de întâlnirile planificate în timpul liber.

Astrele te sfătuiesc să îți oferi clipe de liniște și să profiți de acest fenomen astrologic important pentru a te transforma mental și emoțional.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Aveai nevoie de o schimbare în viața ta, iar lyridele îți vor oferi multe astfel de evenimente. Cu toate acestea, grija pe care ți-o porți constant te va ajuta în perioada următoare. Astrele te sfătuiesc să nu te concentrezi pe micile răutăți ale celor din jur. Astfel, așteptările tale din partea oamenilor se vor micșora și nu te vei mai găsi atât de dezamăgită în viitor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativul Săgetător această perioadă vine cu momente tensionate în familie. Cu toate că nu ești adepta unor astfel de întruniri, de această dată nu vei scăpa radarului îndreptate special către viața ta. Protejează-te și rămâi fermă pe poziții! E dificil să rămâi concentrată în astfel de situații, dar astrele vor fi mereu acolo pentru a-ți întinde o mână de ajutor.

Încrederea și iertarea îți vor fi prietene și te vor recentra pe calea cea bună. În cele din urmă, cele mai apropiate persoane îți vor recunoaște meritele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Acest fenomen astral te va găsi dornică să-ți exprimi creativitatea. Dacă până acum credeai că nu ai nicio legătură cu această latură a vieții, iată că surprizele vin pe neașteptate. Prietenii și partenerul de viață vor rămâne uimiți de forța pe care o vei depune în cadrul fiecărei activități.

Astrele te sfătuiesc să-ți prețuiești mai mult calitățile și să le arăți tuturor pentru a-ți construi treptat încrederea în sine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru nativii Vărsător, această perioadă vine cu schimbări majore în viața personală. Partenerul de cuplu va vedea o altfel de persoană și va rămâne uimit. Cu toate acestea, șansele ca relația voastră să meargă înainte sunt aproape nule.

Astrele te sfătuiesc să-ți verbalizezi dorințele cât mai repede pentru a nu crea polemici mai târziu. De asemenea, e bine să-ți micșorezi cercul de prieteni atunci când simți nevoia.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dacă suferi de anxietate, această perioadă va fi propice pentru a-ți ajuta mintea și sufletul să se găsească într-un loc liniștit. Vei renunța la momentele de tăcere și vei aborda o cu totul altă personalitate, cea a unui copil răsfățat.

Astrele îți vor veni în ajutor și vor încerca să te îndrume către locul în care ți-ai dorit mereu să ajungi, alături de familie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×