Reclamă

Compatibilități pentru zodia Rac. De la relații și până la prietenie

Zodia Rac este cunoscută ca una dintre cele mai romantice semne astrale. Atunci când vine vorba despre relații, acest nativ te poate face să te simți în al nouălea cer. Deși în aparență pare dur și nepăsător, Racul este sentimental și sensibil. Descoperă care sunt principalele compatibilități pentru zodia Rac, de la relații și până la prietenie.

Publicat: 29 martie 2022, 9:33

Racul este al patrulea semn zodiacal, iar zodiile de apă sunt născute între 21 iunie și 21 iulie. Condus de puterea Lunii, nativul Rac este visător, romantic și și dornic să-ți ofere pasiune, dar ascunde o rigiditate ușor de observat. Este dificil să-i descoperi adevărata natură, însă odată ce o faci îți dai seama care este adevărata sa personalitate. Cu toate că este închis în sine, va știi întotdeauna cum să se poarte într-o relație. De asemenea, este una dintre cele mai romantice semne zodiacale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Află că nativul Rac este un romantic incurabil, în ciuda aparențelor pe care le afișează în public. Este un nativ care te poate duce pe culmile fericirii, odată ce își deschide sufletul către noi oportunități. Odată ce îți dai seama cum trebuie să te porți cu acest semn zodiacal pentru a fi fericită, nu vei mai dori altceva. Cu toate că îți va fi dificil la început să porți o conversație cu un Rac, pe măsură ce trece timpul lucrurile se vor aranja de la sine.

Principalele trăsături ale zodiei Rac. De la relații și până la prietenie

Nativul din zodia Rac este sensibil și romantic. Cele mai multe compatibilități pentru zodia Rac nu vor fuziona cum ne-am fi așteptat. În ciuda faptului că este dornic să ofere iubire, nu poate face acest lucru cu toată lumea. Atunci când se găsește într-un impas, nu știe cum să reacționeze și evită orice fel de contact.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un nativ Rac, ar trebui să te gândești că nu este pentru oricine această comuniune. Cu toate acestea, odată ce vei descoperi mai multe calități ale acestui semn zodiacal nu vei mai dori o altă apropiere. Această zodie se poate arăta dură și nepăsătoare. În ciuda faptului că se închide în fața persoanelor necunoscute, atunci când se simte în siguranță își va arăta adevrata natură, spune Yourtango.com.

Racii sunt sentimentali, dar dificili de înțeles. Nu vei reuși să îl citești întotdeauna și să le afli următoarea mișcare. Atunci când o faci, gândește-te că ai făcut deja un pas important către o relație cu acest nativ. Stârnit de dorințe, nativul Rac va dori întotdeauna să experimenteze, indiferent de consecințe.

Reclamă

Ce fel de oameni îi plac nativului Rac

Își pot arăta adevăratele sentimente doar atunci când se simt în singuranță, iar în restul timpului sunt duri și reci, spune Astrology.com. Își doresc relații de lungă durată, însă doar cu acele persoane pe care le simt compatibile. De asemenea, partenerul ar trebui să fie în totalitate pe placul lor, altfel vor apela doar la întâlniri pasagere, fără pic de însemnătate.

Află care sunt gesturile pe care zodiile de apă le adoră într-o relație.

Reclamă

Astrele spun că partenerii ideali pentru nativii Rac trebuie să fie siguri pe sine, iubitori și dornici să intre într-o relație de lungă durată. De cele mai multe ori, aceste semne zodiacale vor trece peste momente fără însemnătate doar pentru a-și căuta sufletul pereche.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un astfel de semn zodiacal, află că trebuie să fii o persoană matură, sigură pe sine și dispusă să faci anumite compromisuri pentru a reuși să ajungi la miezul sentimentelor. Nativul Rac nu suportă să fie singur, de aceea, atunci când nu-și va întâlni persoana potrivită va caută relații pasagere doar pentru a-și umple timpul.

Atât în relații de iubire, cât și în cele de colegialitate, acest semn zodiacal se arată dornic să ajute și să fie aproape de centrul evenimentelor important. Atunci când este rănit, acest nativ va încerca să-și caute alinarea oriunde.

Compatibilități pentru zodia Rac cu cele 12 semne

Indiferent de natura relației pe care o ai cu un nativ Rac, află care sunt sfaturile primite de la astre pentru a-ți ușura munca în acest proces. Zodiile de apă sunt marcate de dorință, iubire și sinceritate, asta până când ajung să își arate adevăratele sentimente unei singure persoane dornice să le descopere cu adevărat.

Rac – Berbec

O relație între acești doi nativi poate deveni complicată dacă nu există comunicare. Racul este sensibil și emoțional, pe când Berbecul este explicit și sincer. Chiar dacă Racii preferă astfel de personalități, la un moment dat se vor simți depășiți de situație.

Amândoi trebuie să profite de timpul petrecut împreună pentru a-și verbaliza dorințele și planurile de viitor, indiferent de natura relației.

Rac – Taur

Odată ce acești nativi se întâlnesc, legătura karmică dintre ei se observă încă de la primele conversații. Întrunesc o înțelegere pe care puține semne zodiacale o împart. Atât Racii cât și Taurii preferă sinceritatea într-o relație. Cei doi sunt protectori, emoționali și dornici să-și întemeieze o familie fericită.

Legătura amoroasă dintre aceștia va fi întotdeauna simplă, asta datorită înțelegerii de care amândoi dau dovadă pe parcurs.

Rac – Gemeni

Atunci când acești native se află într-o relație, comuniunea lor este pusă sub semnul întrebării. Racul este sensibil și emotional și are probleme în a-și comunica dorințele, pe când nativul Gemeni știe exact ce își dorește și nu îi este frică să arate acest lucru.

Racul este dornic să-și construiască un cămic sigur, în timp ce nativul Gemeni preferă distracția și nopțile nedormite. Astrele spun că o relație de lungă durată poate fi problematică.

Rac – Rac

O relație între acești doi nativi este perfectă din toate punctele de vedere. Racii sunt devotați, loiali și sunt gata să se conecteze la un nivel dificil de explicat pentru alte semne zodiacale. Un cuplu între doi Raci se arată sigur și greu de manipulat.

Astrele oferă doar sfaturi bune în legătură cu aceștia, asta pentru că nimic nu îi poate clinti atunci când se află împreună.

Rac – Leu

Acești nativi sunt dedicați, plini de iubire și atenție. Racul caută stabilitate și emoție, în timp ce Leu are nevoie de confort, complimente și admirație. Ambii sunt loiali până la punctul de posesivitate. O relație între acești doi nativi poate fi posibilă, însă pe o perioadă mai lungă de timp va deveni insuportabilă și sufocantă.

Astrele îi sfătuiesc pe acești nativi să găsească o modalitate simplă de a comunica pentru a-și găsi dorințele reciproce.

Rac – Fecioară

O relație între acești doi nativi se poate transforma într-o frumoasă poveste de iubire, însă necesită multă răbdare și atenție. Dacă alte semne zodiacale se pot conecta imediat cu nativul Rac, pentru Fecioare acest proces durează o perioadă lungă de timp.

Acești pretendenți se pot găsi într-un impas la începutul relației, însă cu timpul sentimentele se pot transforma și îi pot ajuta pe cei doi.

Rac – Balanță

Acești nativi caută singuranța într-o relație, astfel că vor aprecia sinceritatea reciprocă de care vor da dovadă încă de la început. Dacă există comunicare și își dezvăluie dorințele arzătoare, se pot găsi într-o comuniune specială.

O relație de lungă durată între acești doi nativi este mai mult decât posibilă, asta pentru că Racii și Balanțele își doresc iubire, armonie și liniște.

Rac – Scorpion

Dacă acești nativi își doresc o relație de lungă durată, trebuie să știe că vor avea parte doar de momente frumoase împreună, fără legături afective puternice. Deși au o puternică atracție sexuală, nimic nu va trece de acest palier.

Astrele îi sfătuiesc să se bucure de clipele petrecute împreună, indiferent de natura relației dintre ei. Atunci când se întâlnesc, Racii și Scorpionii pot răspândi putere și încredere.

Rac – Săgetător

Odată cu trecerea timpului, cei doi nativi își vor da seama că au foarte multe de oferit unul altuia. La început, s-ar părea că Săgetătorul caută distracție și relații pasagere, însă odată ce își deschide sufletul alături de nativul Rac, totul va merge de la sine.

Astrele îi sfătuiesc să-și arate sentimentele încă de la început, asta dacă își doresc o poveste de iubire ca în povești.

Rac – Capricorn

Dacă nativul Capricorn este obiectiv, concentrat pe rezultate, Racul este sensibil și emoțional. Se pare că o relație de iubire între acești doi nativi poate fi destul de dificilă, având în vedere planurile de viitor diferite pe care aceștia le au.

Astrele îi sfătuiesc să-și concentreze atenția unul asupra celuilalt și să-și descopere adevăratele pasiuni și vise. Totul va putea funcționa odată ce vor fi îndeplinite aceste criterii.

Rac – Vărsător

Dacă Racii văd viața ca pe o frumoasă poveste transpusă într-un film, Vărsătorii sunt mult mai pragmatici și deloc visători. În ciuda faptului că acești nativi sunt determinați și ambițioși, se pot găsi în dificultate atunci când se găsesc puși în fața unor decizii greu de luat.

Astfel, astrele îi sfătuiesc pe acești nativi să rămână în zona prieteniei, asta pentru că o relație de iubire poate fi dificil de gestionat.

Rac – Pești

Cei doi nativi sunt toleranți și plini de idei. Peștii pot fi rapid atrași de către planurile de viitor ale nativilor Raci. De asemenea, Racii îi pot împinge pe nativii Pești să-și dezvolte ideile și să le pună în aplicare.

Cu toate acestea, Racii preferă o viață luxoasă, pe când Peștii adoptă o atitudine liniștită, fără prea multe lucruri materiale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×