Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Pești: trăsături și personalitate

Cei născuți în zodia Pești se încadrează la cei mai visători nativi ai zodiacului. Nu vei întâlni niciodată pe cineva mai dificil de exemplificat. Sunt pasionali și răbdători, iar faptul că se află în coada clasamentului îi ajută să fie o îmbinare o tuturor celorlalte zodii. Dacă ai un prieten Pești, ar trebui să te simți ca într-o poveste. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Pești, de la trăsături specifice și până la personalitate.

Publicat: 17 martie 2022, 9:04

Acești nativi preferă să trăiască într-o lume fantastică, acolo unde nimic nu îi poate atinge. Sunt gata să te atragă și pe tine în povestea lor, oricât de realist te-ai defini. Peștii sunt visători, plini de rafinament și sofisticați. Nu se vor arăta niciodată așa cum sunt în realitate, poate doar celor mai apropiați prieteni. De cele mai multe ori, aceștia nu fac diferența între fantastic și real, iar acest lucru le poate afecta judecata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot ce trebuie să știi despre zodia Pești

Nativii din zodia Pești sunt ultimii pe lista zodiilor. Nu vor să rămână niciodată în urmă, așa că împrumută cu ușurință mai multe caracteristici din partea celor dinainte lor. Sunt mult mai dificili de exemplificat față de ceilalți, însă un lucru este sigur, Peștii nu vor să trăiască niciodată o viață plină de reguli, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Pești, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Pești: Apa

Semnele de apă sunt Rac, Scorpion, Pești. Acești nativi sunt ghidați de emoții și tind să devină foarte receptivi la oamenii din jurul lor. Sunt persoane complexe care intră foarte ușor în conversații interminabile despre orice fel de subiect. Cu toate astea, pot deveni foarte dramatici și volatili, însă se numără printre cei mai călduroși oameni posibili. De cele mai multe ori sunt extrem de talentați și au înclinații spre artele frumoase. Îți pot deveni foarte buni prieteni dacă știi cum să le intri în grații.

Reclamă

Calitate: Mobil

Aceste zodii se bazează pe meditație pentru a supraviețuii. Reușesc să iasă întotdeauna dintr-o zonă de conflict doar cu gânduri de pace și dragoste în suflet.

Indiferent că vorbim de Gemeni, Fecioară, Săgetători sau Pești, aceștia tind să-și schimbe foarte ușor comportamentul în funcție de persoana cu care stau de vorbă. Ajung să treacă prin filtrul personal orice tip de conversație și stau la baza oricărui moment de relaxare.

Reclamă

Planeta conducătoare: Neptun

Neptun este planeta puterii, a visării și a lumii de basm. Ne duce într-un viitor plin de lux, dar presărat cu elemente ale fantasticului. Ne ajută să ne redescoperim dragostea pe care o avem pentru sine și astfel să avem o mai mare deschidere asupra lumii înconjurătoare. Esența acestei planete este deconectarea. Nativii conduși de Neptun își vor ține picioarele pe pământ, dar vor sta întotdeauna cu capul în nori, atunci când dragostea le va bate la ușă.

Simbol: Peștele

Peștii nu sunt doar inteligenți, ci dețin o inteligență emoțională ce multora le lipsește cu desăvârșire. Sunt plini de idei creative și pot transfora orice idee fantastică în realitate pură. Această putere îi poate ajuta cu ușurință și pe cei din jur. Dacă ești prieten cu un nativ din zodia Pești, pregătește-te să-ți redescoperi adevăratul potențial. Cu toate că se bazează pe sentimente, aceștia nu uită nici de rațiunea care îi conduce de fiecare dată în punctul dorit. Fără o gândire logică, nu ar putea trăi astfel. Pot foarte ușor să pornească un trend.

Trăsături specifice pentru zodia Pești

Acești nativi nu trebuie niciodată să depună prea mult efort pentru a fi urmați. Au multe calități aparte care îi împing spre cariera de lideri supremi. Cu toate acestea, nu tind niciodată să fie reci și calculați, ci mai degrabă sufletiști și empatici. Cei mai mulți îi pot considera aroganți, însă Peștii nu se vor încadra niciodată într-o astfel de categorie. De asemenea, nu pot fi imitați și nu vor dori niciodată să fie incluși într-o categorie aparte. Magia lor este unică, așa că oricine ar vrea să redea un comportament al nativilor Pești va eșua lamentabil.

Cele mai bune trăsături:

Peștii sunt descriși ca fiind emoționali, dar și inteligenți. Aceste două calități aduse laolaltă pot da oferi acestor nativi o putere de nedescris. În ciuda faptului că sunt visători, se vor găsi întotdeauna cu picioarele pe pământ atunci când va fi cazul. Te vor convinge imediat de faptul că dețin dreptatea în orice conversație, și asta pentru că sunt extrem de cultivați. Se spune că Peștii sunt plini de admirație pentru prietenii lor, iar acest lucru le poate da o putere extraordinară. Posedă calități pe care alți nativi doar le visează.

Cele mai rele trăsături:

Dacă rolul Peștilor este să traseze anumite limite, le va fi greu să nu le depășească ei înșiși. Dețin resurse de empatie care la un moment dat i-ar putea răni, asta pentru că iau asupra lor orice durere a celor dragi. Odată ce realizează că se găsesc într-un carusel plin cu emoții, este mult prea târziu. Pentru cei mai mulți, acești nativi se găsesc de cele mai multe ori mințindu-și propria conștiință, dar și pe cei din jur. De cele mai multe ori, nu își asumă vina și încearcă pe cât posibil să își ascundă imperfecțiunile.

Ca prieteni:

Nativii din zodia Pești știu cum să aline suferința celor din jur. Dacă îți dorești un umăr pe care să plângi, atunci cu siguranță ai venit unde trebuia. Oferă cele mai bune sfaturi, chiar dacă nu au trecut niciodată prin anumite situații despre care vorbesc. Înțelepciunea, imaginația și empatia de care dau dovadă îi pot încadra în categoria experților în relații. Vor încerca întotdeauna să pară la înălțime, chiar și atunci când nu recunoscu acest lucru. Peștii nu vor fi niciodată egoiști, asta pentru că vor împărți întotdeauna tot ceea ce dețin cu cei apropiați.

Ca părinți:

Părintele Pești știe întotdeauna cum să își calmeze copilul. Deși nu deține certificări oficiale în creșterea celor mici, aceste gesturi le vin natural. Motivul pentru care reușesc întotdeauna să se pună în pielea copiilor, este pentru că în adâncul lor sunt și ei la fel de schimbători. Acest avantaj le va fi extrem de util în primii ani de viață ai bebelușului. Vor încerca întotdeauna să impună limite, însă își vor sprijini copiii atunci când aceștia vor avea nevoie.

Ca parteneri de cuplu:

Nativii din zodia Pești sunt parteneri devotați, însă pot cădea foarte ușor în mai multe capcane. Vor încerca să impună anumite limite celor pe care îi iubesc. De asemenea, vor încerca să pară introvertiți, deși în adâncul sufletului își vor dori întotdeauna să plece ultimii de la petrecere. Chiar dacă vor fi implicați în relații de lungă durată, își vor menține aceeași notă de senzualitate și vor oferi oferi partenerului tot ceea ce își doresc. Cu toate acestea, vor părea că nu își doresc să își cunoască jumătatea în totalitate. În cuplu sunt persoane extrem de tolerabile și amuzante.

Citește despre acele zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Top 3 nativi care nu sunt pregătiți să facă marele pas.

Trăsături secrete:

Nativii din zodia Pești sunt întotdeauna visători și plini de viață, iar asta îi va face uneori greu de analizat de către cei din jur. Nu te lăsa indus în eroare, căci acest semn zodiacal este vizionar, ceea ce înseamnă că își imaginea lucruri pe care ceilalți nu le observă. Nu te vei aștepta niciodată de la un feedback pozitiv din partea acestui nativ, însă vei realiza ulterior că este un bun necesar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×