Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător: trăsături și personalitate

Vărsătorii sunt cele mai originale semne zodiacale. Nu vei întâlni niciodată doi nativi care să semene. Sunt pasionați și înțelepți, iar cultivarea solidarității este punctul lor forte. Dacă ai un prieten Vărsător, ar trebui să te simți norocos. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător, de la trăsături specifice și până la personalitate.

Publicat: 8 martie 2022, 9:12 / Actualizat: 16 martie 2022, 23:40

Acțiunile de solidaritate nu sunt deloc străine pentru acești nativi. Sunt gata oricând să dea o mână de ajutor, indiferent de problema pe care o întâmpină cei din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vărsătorii se gândesc întotdeauna la binele comun. Nu se vor arăta niciodată egoiști și vor încerca întotdeauna să găsească soluții, chiar și acolo unde nu există rezolvare. De cele mai multe ori, viața lor se învârte în jurul gesturilor umanitare.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător

Nativii din Zodia Vărsător sunt unici. Nu vor să fie comparați și au întotdeauna un as în mânecă pentru rezolvarea oricărei probleme. Sunt independenți și învață rapid orice, de la limbi străine până la confecționarea unor roboți din materiale reciclabile, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Vărsător: Aerul

Reclamă

Semnele de aer sunt Gemeni, Balanță, Vărsător. Acești nativi sunt intelectuali și au o gândire abstractă. De obicei se integrează ușor în orice fel de grup și sunt deschiși la noi prietenii. Cu toate astea, le este dificil să-și recunoască propriile sentimente. Uneori pot apărea detașați și reci față de situațiile apărute, însă caracterul lor îi va da întotdeauna de gol.

Calitate: Fix

Aceste zodii ajung să stabilizeze problemele din jur pentru a nu mai părea atât de grave. Reușesc întotdeauna să aducă un plus de alinare celor în nevoie și nu se dau în lături de la nicio provocare, indiferent de natura ei. Indiferent că vorbim de Tauri, Lei, Scorpioni sau Vărsători, aceștia susțin întotdeauna solidaritatea, protejarea și extinderea sentimentelor de compasiune pentru semeni. Ajung să fie rigizi, însă cei apropiați îi vor cunoaște întotdeauna ca sensibili.

Reclamă

Planeta conducătoare: Uranus

Uranus este planeta inovației, a plăcerii. Ne conduce într-un viitor despre care nu știm nimic, însă vrem întotdeauna să aflăm mai multe. Ne ajută să ne redescoperim curiozitatea și nu ne lasă până nu încercăm cele mai nebunești lucruri. Esența acestei planete este rebeliunea. Nativii conduși de Uranus vor călca întotdeauna peste reguli și nu vor ține cont de standarde impuse de societatea. Poate fi inconfortabil uneori, însă aceasta este până la urmă ideea de bază.

Simbol: Vărsătorul

La prima vedere, ulciorul din care curge apă poate semnifica faptul că apa este elementul esențial al vieții. Ulterior, astrele spun că acest semn poate fi reprezentat și de eletricitate sau chiar învățăminte pe care acest nativ le întâlnește de-a lungul unei vieți. Are legături complexe cu zodia Pești, ultimul semn astral. Vărsătorii nu sunt doar conducători geniali, ci și prieteni adevărați.

Trăsături specifice pentru zodia Vărsător

Pentru zodia Vărsător este foarte importantă comunicarea. Acești nativi se arată foarte umili atunci când vine vorba despre viața de zi cu zi, iar la locul de muncă pot încerca să-și impresioneze liderii. Cu toate acestea, nu trebuie confundați cu cei naivi. Dacă le vei întoarce spatele fără să-ți justifici algerea, pot recurge la modalități de a-ți întoarce acțiunea. Nu vor renunța niciodată la actele de caritate, indiferent de greutatea cu care vor întreprinde aceste activități benevole.

Cele mai bune trăsături:

Vărsătorii sunt cele mai drăgăstoase semne zodiacale. În ciuda faptului că pot părea duri și reci, în adâncul sufletului își păstrează sentimentele pentru cei care merită cu adevărat. Sunt printre cele mai interesante și deschise persoane cu care vei sta vreodată de vorbă. Se spune că Vărsătorul gândește în avans, iar societatea nu va ține pasul niciodată cu planurile inovative ale sale. Posedă un intelect fin și progresiv care nu se va sătura niciodată din a învăța lucruri noi. Sunt magnetici, optimiști și primitori.

Cele mai rele trăsături:

Vărăstorii se pot considera isteții zodiacului. Ei cred că știu totul și se simt atacați atunci când sunt confruntați direct într-o luptă a cunoștințelor. Par rigizi și cu un ego uriaș, asta pentru că nu se lasă descoperiți prea ușor. Pot părea atât fascinați, cât și indiferenți, iar celor din jur le este dificil să le descopere adevărata natură. Pentru cei mai mulți, acești nativi se vor clasa drept aroganți. De cele mai multe ori nu vor să asculte o a doua opinie, iar acest lucru îi poate scote foarte ușor din joc.

Ca prieteni:

Nativii din zodia Vărsătorului sunt gata să se aventureze alături de tine în cele mai nebunești vacanțe. Nu își doresc asigurare din partea celor dragi, vor doar să treacă prin viață și să se bucure de fiecare moment. Vor încerca cele mai nebunești lucruri și nu se vor speria de provocări. Nu își doresc ca prietenii lor să le facă pe plac, însă vor să vadă un singur lucru din partea celorlalți și anume, autenticitate.

Ca părinți:

Părintele Vărsător își va lăsa întotdeauna copilul să exploreze. Nu va fi niciodată un părinte strict, însă va dori să fie iubit și respectat pentru valorile sale. Vor prefera să realizeze lucrurile diferit și se vor abate întotdeauna de la normele oficiale de creștere a copiilor. Le vor aminti întotdeauna celor dragi că sunt iubiți, chiar dacă au o altă modalitate de a face acest lucru.

Dacă ești pasionat de trăsăturile de personalitate ale zodiilor, descoperă totul despre zodiile de foc.

Ca parteneri de cuplu:

Nativii din zodia Vărsător își doresc o dragoste ca în povești. Sunt întotdeauna gata să iubească aceeași persoană pentru toată viața și nu vor încerca să calce peste acest legământ suprem. Atunci când un nativ Vărsător este îndrăgostit își va construi planuri întregi pentru viitor. Vor plănui fiecare etapă a vieții până la cel mai mic detaliu și nu se vor plictisi de acest lucru. În cuplu sunt persoane extrem de deschise, asta dacă au un partener pe măsură. De asemenea, în cadrul relațiilor sexuale pot fi foarte creativi.

Trăsături secrete:

Nativii din zodia Vărsător sunt recunoscuți pentru răceala cu care abordează fiecare situație. Cu toate acestea, trebuie punctat faptul că acești nativi nu se lasă descoperiți prea ușor. Pentru a-și arăta bunătatea și căldura trebuie să se deschidă față de persoanele din jur. Ajung să cadă în depresie atunci când nu sunt înțeleși și apreciați de cei din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×