Reclamă

Zodii care nu se suportă. 3 perechi de nativi care vor fi mereu în conflict

Prietenia și sinceritatea sunt greu de găsit în zilele noastre. Acești nativi se numără printre cele 3 perechi de zodii care nu se suportă. Aceștia vor fi mereu în conflict. Nu își vor găsi niciodată puncte comune în niciun fel de relație. Vor avea întotdeauna de obiectat și nimic nu va fi pe placul lor. Îți vor spune cu sufletul deschis exact ceea ce gândesc, însă nu vor fi luați în serios niciodată.

Publicat: 24 februarie 2022, 8:35

Acești nativi se numără printre cele 3 perechi de zodii care nu se suportă. Sensibilitatea acestor semne zodiacale nu îi va ajuta în momentele cheie și îi va face mai vulnerabili ca oricând. Vor încerca să pășească timid într-o conversație fructuoasă, însă fără succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 perechi de zodii care vor fi mereu în conflict

Indiferent de cum alegi să privești acest lucru, acestea sunt cele 3 perechi de zodii care nu se suportă. Dacă te numeri printre ele, urmărește semnele oferite de astre și vei putea trece mai ușor peste probleme.

Există 3 perechi de zodii care vor fi mereu în conflict, indiferent de relația pe care o vor avea. Nu vor încerca niciodată să-și rezolve problemele. Vor continua să creeze bariere noi spre a-și menține distanța una față de cealaltă.

Zodiile care nu se suportă au nevoie de timp și spațiu pentru a-și trece în revistă toate calitățile și defectele. De asemenea, trebuie să își dea seama dacă pot face față una alteia.

Află care sunt cele mai sincere zodii. Care sunt nativii care nu vor încerca să te mintă niciodată.

Reclamă

Berbec și Taur

Aceștia se numără printre cele 3 perechi de zodii care nu se suportă. Indiferent că este vorba despre o relație de prietenie sau una de iubire, nativii din zodia Berbecului și zodia Taurului vor fi mereu în conflict.

Niciunul nu va lăsa de la el atunci când vor intra într-o polemică. Fiecare va dori să-și spună partea sa de adevăr. Taurul fiind o zodie de pământ, nu se va proclama niciodată înfrânt. Conștient fiind de faptul că Berbecul are dreptate, va alege să-și susțină părerea. Când cei doi nativi sunt puși unul lângă altul formează o combinație toxică. Atât Berbecul cât și Taurul vor dori să-și împărtășească învățămintele, spune Purewow.com.

Reclamă

Dacă vorbim despre o relație amoroasă între cele două semne zodiacale, Berbecul va vrea întotdeauna să se facă nevăzut. Nu-i va lăsa nicio șansă nativului Taur de a-și arăta adevăratele sentimente. Conversațiile dintre cei doi nativi nu se vor opri niciodată. De asemenea, adevărul nu va fi niciodată rostit între un Berbec și un Taur.

Gemeni și Capricorn

Dacă vorbim despre cele 3 perechi de zodii care nu se suportă, cu siguranță trebuie să includem nativii din zodia Gemenilor și Capricornului. Aici este vorba despre cel mai ciudat cuplu care poate exista vreodată, de aceea rareori sunt văzuți acești nativi împreună.

Nativii din zodia Gemenilor și a Capricornului nu vor putea fi niciodată prieteni. Niciunul nu poate păstra un secret ascuns cu grijă de celălalt, arată Astrology.com. Primul instinct va fi ca atunci când unul își împărtășește cele mai adânci taine ale sufletului, celălalt să le divulge.

Fiind zodie de aer, nativul Gemeni va ști întotdeauna cum să se sustragă de la locul faptei. Cât despre Capricorn, acesta nu va dori niciodată să intre într-o discuție mai filosofică cu nativul Gemeni. Cei doi vor refuza chiar să stea la aceeași masă, de teamă să nu pornească un război în toată regula.

Astrele îi sfătuiesc să ia totul cu calm și să își vadă fiecare defectele și calitățile. Există câteva puncte comune care le pot salva interacțiunea. Trebuie doar să aibă răbdare și să treacă de primele piedici apărute în cale.

Rac și Vărsător

Printre zodiile care nu se suportă se numără și nativii din zodia Racului și a Vărsătorului Cei doi intră în polemici fără sens indiferent de relația pe care o au, arată Yourtango.com. Atât Racii cât și Vărsătorii sunt programați să-și spună supărările. Nu vor asculta și varianta celui de lângă el într-o discuție aprinsă.

Dacă nativul din zodia Racului preferă să spună adevărul, cei născuți în zodia Vărsătorului cred că toată înțelepciunea de pe pământ este deținută de ei. Racii preferă să fie independenți, să se descurce pe propriile forțe, iar Vărsătorii simt nevoia să le sară în ajutor la orice pas.

Fiind o zodie de aer, Vărsătorul va fi gata să explodeze atunci când nativul rac își va da spune părerea sinceră despre el. Oricare ar fi situația, astrele sugerează ca acești nativi să își mai dea o șansă și poate să descopere calități pe care nu le credeau adevărate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×