Reclamă

Limbajul dragostei în funcție de zodie. Cum își exprimă fiecare nativ sentimentele

Limbajul dragostei diferă de la o persoană la alta în funcție de zodia în care s-a născut. Gary Chapman a scris în anul 1992 cartea ”Cele 5 limbaje ale iubirii” în care a explicat mai bine cum funcționează dinamica dintr-o relație de cuplu. Astfel cele cinci tipuri de limbaje pe care le-a identificat le-a organizat în următoarele categorii: cuvintele, timpul, cadourile, atingerile și serviciile.

Publicat: 14 ianuarie 2022, 7:05

În funcție de aceste cinci limbaje de iubire, relația poate fi ajustată astfel încât să nu intervină neînțelegeri între parteneri. Nativii din zodiac folosesc unul din aceste cinci limbaje și reușesc să-și surprindă partenerii. Descoperă ce tip de limbaj ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Limbajul dragostei în fucție de zodie

Unul din cele cinci limbaje ale iubirii se regăsește în fiecare nativ din zodiac. De multe ori poți observa la partenerul tău o combinație de două sau mai multe limbaje. Acestea te ajută să-ți dai seama ce anume cauți la bărbatul de lângă tine și cum poți să îmbunătățești relația de cuplu. În funcție de zodia în care te-ai născut, vei avea un anumit limbaj al dragostei. Descoperă care este cel potrivit pentru tine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbecului sunt întotdeauna determinați să obțină tot ceea ce e mai bun de la viață. În relația de cuplu, lucrurile nu stau diferit. Pentru tine limbajul iubirii se rezumă la cuvinte de încurajare și laude. Partenerul ideal pentru tine este un bărbat care să-ți fie întotdeauna alături și să-ți amintească de ce ești capabilă.

Reclamă

Cel mai important lucru este să te simți iubită și pusă întotdeauna pe primul loc. Apreciezi un bărbat cu o perspectivă optimistă asupra vieții și te bucuri atunci când acesta înveselește orice situație cu o glumă bună. Nu ai nevoie de un bărbat timid, ci de unul puternic care să-ți fie alături la bine și la greu.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii fac parte din categoria zodiilor de pământ. În general ești o persoană ancorată în realitate, însă când vine vorba de iubire ai tendința să-ți pierzi capul cu ușurință pentru un bărbat care știe cum să te abordeze. Limbajul dragostei pentru tine se bazează mult pe atingerea fizică.

Reclamă

Ai nevoie să-ți simți partenerul aproape. Adori gesturile tandre și momentele în care partenerul te surprinde cu un cadou frumos. Pentru tine ziua ideală înseamnă să-ți petreci timpul relaxându-te în brațele celui iubit. Ai nevoie de un bărbat care este gata să te țină alături indiferent de moment.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur și sunt în general vorbăreții zodiacului. Ai nevoie de o persoană care să poată ține pasul cu nivelul tău intelectual. Partenerul ideal trebuie să fie deschis la discuții și gata să te amuze cu glume bune. Ai nevoie de un bărbat care este pregătit să dezbată alături de tine subiecte vaste și care să nu se plictisească ascultându-te.

Atâta timp cât nu există certuri între voi doi, lucrurile vor fi doar lapte și miere pentru tine. Adori să primești aprecieri din partea iubitului tău, iar cel mai mult pui accentul pe timpul de calitate pe care îl petreci alături de o persoană.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Tot ceea ce își dorește nativul din zodia Racului este să fie înconjurat de persoanele iubite. Partenerul tău ideal trebuie să fie iubitor și să-și dorească să petreacă mult timp în preajma ta.

Pentru tine plimbările lungi prin parcuri sunt ideale. Ai nevoie de un bărbat dispus să-ți fie alături indiferent de circumstanțe, gata să te surprindă cu momente de neuitat. Limbajul dragostei pentru tine este reprezentat de timpul petrecut împreună.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nimeni nu iubește mai mult ca tine să se afle în lumina reflectoarelor. Relațiile la distanță nu sunt pentru tine. Ai nevoie de un bărbat care să-ți fie aproape și care să-ți amintească zilnic cât de mult insemni pentru el.

Adori să primești cadouri, iar partenerul de cuplu trebuie să te surprindă deseori cu gesturi mici pentru a păstra flacăra iubirii aprinsă. Cel mai mult apreciezi un bărbat puternic, gata să te pună întotdeauna pe primul loc, scrie YourTango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești întotdeauna prima alegerea a celor din jur atunci când au nevoie de ajutor. Acesta este și motivul pentru care apreciezi un bărbat care te surprinde și care este gata să fie alături de tine și să te susțină. Pentru tine este foarte important ca partenerul de cuplu să-și arate iubirea prin gesturile mărunte de zi cu zi. Fie că a ales să facă el cumpărăturile sau să ia copiii de la școală, aceste lucruri vor conta cel mai mult pentru tine.

Ai nevoie de un bărbat puternic, gata să-ți ofere timpul și atenția sa. Totodată, vei căuta un partener sociabil, deschis la discuții, care să te provoace din punct de vedere intelectual. Bărbatul ideal te va surprinde întotdeauna cu sprijinul pe care ți-l oferă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței adoră să fie curtați de către parteneri. Limbajul dragostei diferă de la o zodie la alta, însă pentru tine este foarte important ca bărbatul ideal să te surprindă cu multe cadouri scumpe și deosebite.

Îți place să trăiești în lux, iar acest lucru se observă cu fiecare apariție a ta. Ai nevoie de un bărbat care să te răsfețe ca pe o prințesă și care să-ți deschidă în față o lume plină de oportunități. La fel ca nativii din zodia Gemenilor, îți place atunci când întâlnești un bărbat cu simțul umorului dezvoltat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt nativii plini de mister ai zodiacului. Pentru tine cel mai important lucru este să ai parte de timp de calitate alături de partenerul iubit. Ai nevoie de un bărbat care să fie confortabil cu tine și care să te accepte pentru ceea ce ești.

În ciuda faptului că adori misterul, când vine vorba de relațiile amoroase, îți place să fii sinceră și autentică. Cel mai important lucru este ca partenerul tău să-ți ofere momente frumoase și să te iubească sincer. Cadourile scumpe nu sunt un lucru pe care să ți-l dorești cu ardoare. Îți dorești doar clipe frumoase și momente magice alături de cel iubit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești întotdeauna gata pentru o nouă aventură, acesta este și motivul pentru care limbajul dragostei pentru tine este reprezentat de timpul de calitate petrecut împreună cu persoana iubită. Ai nevoie de momente perfecte și de amintiri de neuitat.

Adori lucrurile neașteptate, iar bărbatul ideal pentru tine trebuie să fie spontan și gata să țină pasul cu modul tău de a fi. Ești o persoană plină de viață care pune foarte mult accent pe oamenii cu un simț al aventurii bine dezvoltat. Îți plac gesturile romantice și te aștepți la un bărbat care să continue să te surprindă chiar și după ce te-a cucerit.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului se bucură de lucrurile scumpe. La fel ca nativii din zodia Balanței adori cadourile scumpe. Partenerul ideal pentru tine trebuie să fie dispus să iasă din zona de confort și să te pună întotdeauna pe primul loc.

Bărbatul ideal te va surprinde cu vacanțe în resorturi de lux și te va trata regește. Îți dorești un nivel de trai cât mai ridicat, motiv pentru care muncești zilnic din greu pentru a-ți atinge idealul. Ai nevoie de un bărbat muncitor și dornic să evolueze constant alături de tine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii luptă întotdeauna pentru valorile în care cred. Pentru tine bărbatul ideal trebuie să fie extrem de inteligent și gata să-ți împărtășească aceleași valori și credințe. Vrei un partener care să se implice în viața ta și care să te surprindă constant cu gesturi mici.

O persoană cu un suflet mare care empatizează cu cei din jurul tău va reuși întotdeauna să-ți atragă atenția. Vrei ca partenerul tău să fie persoana care face o diferență în societate și care să te impresioneze cu planuri de viitor realiste.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au nevoie de un bărbat care să le fie alături indiferent de situație. Vrei un partener curajos, puternic și empatic. Deși nu-i vei cere niciodată ajutorul el va știi când este momentul să intervină pentru tine. Ai nevoie de un partener care să te susțină și care să te sprijine din punct de vedere emoțional.

Adori independența, dar în același timp te bucuri să ai o umăr pe care să poți plânge atunci când îți este foarte greu. Uneori ai tendința să te pierzi cu capul în nori, motiv pentru care bărbatul ideal trebuie să știe să de aducă din nou cu picioarele pe pământ. Limbajul iubirii pentru tine se rezumă la cuvinte de încurajare și timp de calitate petrecut cu cel iubit, scrie msn.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×