Reclamă

Compatibilități pentru zodia Berbec. De la relații și până la prietenie

Berbecul este primul semn zodiacal și reprezintă o forță a naturii. Admirat pentru personalitatea sa, acest nativ este recunoscut pentru puterea cu care îi domină pe cei din jur. Descoperă care sunt principalele compatibilități care există pentru zodia Berbec, de la relații și până la prietenie.

Publicat: 2 martie 2022, 8:55

Persoanele născute sub semnul Soarelui sunt născute între 20 martie și 19 aprilie. Semn de foc, Berbecul este un lider înnăscut care apreciază independența și libertatea. Este dificil să ții pasul cu acest nativ, însă astrele vin cu vești bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Berbecul este condus de planeta Marte și astfel ei vor aprecia întotdeauna dacă îi lași să facă primul pas, indiferent dacă vorbim despre o relație de iubire sau de prietenie. Acești nativi sunt spontani și astfel nu te vor lăsa niciodată să te plictisești.

Principalele trăsături ale zodiei Berbec. De la relații și până la prietenie

Nativul Berbec este orientat spre rezultate și întotdeauna își va dori un partener pe seama lui. Cele mai multe compatibilități pentru zodia Berbec vor fi ușor de gestionat de acest semn zodiacal. În ciuda faptului că este impulsiv, acesta are în adâncul său un izvor nesecat de sentimente pure și intenții serioase.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un nativ Berbec, astrele te sfătuiesc să te înarmezi cu răbdare, căci vei avea nevoie din plin. Cu toate acestea, odată ce îl lași să-și manifeste calitățile, vei descoperi că este o persoană blândă și plină de atuuri. Berbecul este un lider înnăscut care preferă totuși romantismul și gesturile sincere de afecțiune. În ciuda faptului că nu-și pot exprima sentimentele atât de ușor, vor să vadă dovezi din partea partenerului, arată Yourtango.com.

Berbecii sunt independenți și își doresc întotdeauna să-și dovedească capacitățile de a fi în fruntea clasamentului. Nu vor fi prieteni cu cei care nu împărtășesc aceleași valori și credințe.

Reclamă

Ce fel de oameni îi plac nativului Berbec

Deși pot părea că se descurcă întotdeauna singuri, cei născuți în zodia Berbec vor aprecia un partener pe măsură, spune Astrology.com. De la relații și până la prietenie, au nevoie de cineva care să îi sprijine și să îi motiveze pe parcursul vieții. De asemenea, partenerul de viață ar trebui să temperat, pentru a calma spiritul vulcanic al nativului Berbec.

Află tot ce trebuie să știi despre zodiile de aer, de la trăsături și până la personalitate

Reclamă

Astrele spun că partenerii ideali pentru nativii Berbec îi vor îndruma pe aceștia pec alea cea bună. De cele mai multe ori, aceștia se vor pierde în gânduri și vor evada cu ușurință din realitatea cotidiană. Dacă îți dorești o relație de iubire cu un Berbec, află că trebuie să fii o persoană stabilă, sigură pe sine și destul de matură pentru a face față acestui semn zodiacal. Nativul Berbec nu trebuie să se simtă niciodată controlat, spun astrele.

Atât în relații de iubire, cât și în cele de prietenii, Berbecul trebuie motivat pentru a-și duce la bun sfârșit planurile de viitor. Dacă este rănit, acest nativ va suferi multă vreme.

Compatibilități pentru zodia Berbec cu cele 12 semne

Indiferent de natura relației pe care o ai cu un nativ Berbec, află care sunt sfaturile primite de la astre pentru a-ți ușura munca în acest proces. Zodiile de foc sunt impulsive, gândesc puțin și acționează repede, iar acest lucru le poate dăuna pe termen lung

Berbec – Berbec

O relație de iubire între doi nativi Berbec poate fi de neoprit dacă ambii parteneri se îndreaptă către același scop în viață. În momentul în care și-au îndepărtat visele unul de celălalt, începe bătălia pentru supremație. Astrele sugerează că nu trebuie să stai în aceeași cameră cu două persoane născute sub acest semn zodiacal.

Cei doi trebuie să-și acorde o perioadă de acomodare înainte de a căuta apropiere sexuală, astfel e posibil ca relația să nu funcționeze. Berbecii sunt devotați și gata să meargă până în pânzele albe dacă știu că au dreptate într-o dispută.

Relațiile de lungă durată pot fi posibile între doi nativi Berbec, asta dacă există comunicare permanentă și spirit de aventură.

Berbec – Taur

La început, Berbecul poate fi surprins de încăpățânarea nativului Taur. Cât despre Taur, acesta poate găsi înspăimântătoare siguranța cu care Berbecul intră într-o relație. Când vor învăța să-și aprecieze calitățile unice, acești nativi pot funcția ca o singură entitate, asta pentru că se completează de minune.

Berbecul își dorește să fie alintat și răsfățat într-o relație, însă nativul Taur caută aceleași legături emoționale. Cele două semne zodiacale sunt pline de pasiune și emoție, însă uneori va fi greu să-și arate adevăratele sentimente.

Astrele spun că cel mai simplu mod a descoperi dacă o relație funcționează pe termen mediu sau lung este de a comunica.

Berbec – Gemeni

Pentru a forma relații de prietenie, nativii Berbec și Gemeni se potrivesc de minune. Cu toate acestea, nu vor avea niciodată șanse într-o relație amoroasă. Cei doi sunt greu de stăpânit, plini de energie și vor întotdeauna să meargă în direcții diferite.

Berbecul poate deveni mult prea nerăbdători în fața nativului Gemeni care pare întotdeauna nehotărât și plin de insecurități. Cu toate acestea, se completează perfect ca și prieteni.

Berbec – Rac

La început, cei doi nativi par că nu pot fi puși în aceeași cameră. Berbecul este gălăgios și agresiv, pe când Racul este tăcut și rezervat. În public, relația celor doi poate părea dominantă din partea Berbecului.

În particular, Racul va intra în jocul Berbecului și cei doi vor continua întotdeauna să afle mai multe detalii unul despre celălalt. Astrele sfătuiesc acești nativi să aibă răbdare.

Berbec – Leu

Într-o relație de iubire, aceste două semne zodiacale reprezintă o forță a naturii. Atât Berbecul, cât și Leul au aceleași valori despre viață și viitor. Nativul Berbec va dori întotdeauna apropierea Leului, asta pentru că o astfel de conexiune nu este posibilă cu niciun alt semn zodiacal.

Chimia dintre acești nativi nu se va rispi niciodată, indiferent cât de mult timp va trece. Astrele spun că aceasta este compatibilitatea perfectă pentru zodia Berbec.

Berbec – Fecioară

Relația dintre acești nativi nu va funcționa niciodată. Astrele spun că nativul Berbec nu poate trăi în preajma nativului Fecioară, oricât de multe eforturi s-ar depune din partea ambilor parteneri. În relațiile de prietenie vor exista întotdeauna invidii și impulsivități.

Berbecul este gălăgios, dezordonat și impulsiv, pe când Fecioara îi va reproșa acestui nativ fiecare defect al său. Va exista o luptă continuă între cei doi, până când ambii vor ceda și vor arunca securea războiului.

Berbec – Balanță

Relația acestor doi nativi pare să funcționeze în ciuda diferențelor. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc pe nativii Berbeci să nu renunțe la relația de prietenie cu nativii Balanță pentru o încercare de romantism.

Berbecii se vor simți anxioși în preajma nativilor Balanță, asta pentru că își vor arăta adevăratele sentimente într-un timp relativ scurt.

Berbec – Scorpion

Relația dintre nativul Berbec și nativul Scorpion va uimi întotdeauna. Personalitățile celor două semne zodiacale se vor lovi, dar vor forma în cele din urmă o comuniune incredibilă. Ambii sunt loiali, sinceri și orientați către rezultate.

Cu toate acestea, niciunul nu își va dori implicare emoțională, asta pentru că vor funcționa întotdeauna mult mai bine ca și amici.

Berbec – Săgetător

Pentru doi nativi singuratici, Berbecul și Săgetătorul pot forma un cuplu excelent. Își vor forma împreuna tabieturi și vor afla că pot funcționa în cuplu, atâta timp cât există comunicare de ambele părți. Dacă Berbecul preferă stabilitatea, nativul Săgetător adoră călătoriile.

În ciuda acestei mici diferențe, cei doi nativi vor forma unul dintre cele mai adorate cupluri din zodiac.

Berbec – Capricorn

O relație de prietenie are șanse pentru nativii Berbec și Capricorn. La locul de muncă, cei doi vor fi întotdeauna în competiție. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc pe cei doi să stea deoparte cât mai mult timp posibil.

Berbecul va părea întotdeuana copilăros și impulsiv pe lângă muncitorul Capricorn.

Berbec – Vărsător

Cei doi nativi se vor completa unul pe celălalt. Berbecul îl va găsi fascinantul pe nativul Vărsător, iar ambii parteneri vor dori să știe mai multe despre celălalt. Astrele spun că vor avea întotdeauna lucruri de aflat împreună.

Orientați către rezultat, cei doi se vor implica în aceleași cazuri umanitare și vor încerca să aducă un plus de valoare comunității din care fac parte.

Berbec – Pești

Dacă Berbecul are nevoie de cineva aproape care să îl îndrume în viață, acela este nativul Pești. Cei doi vor fi fascinați unul de celălalt și se vor lăsa duși de val în orice fel de relație ar intra. La locul de muncă se arată sinceri și deschiși către oportunități.

În relațiile amoroase, cei doi nativi vor explora necunoscutul și vor încerca să rămână întotdeauna sinceri și deschiși spre oportunități.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×