Reclamă

Compatibilități pentru zodia Taur. De la relații și până la prietenie

Taurul este al doilea semn zodiacal și este cunoscut ca un fiind un nativ foarte romantic. Admirat pentru puterea de a oferi iubire celor din jur, acest nativ este totuși selectiv. Odată ce intră într-o relație de lungă durată, Taurii sunt devotați și implicați. Descoperă care sunt principalele compatibilități pentru zodia Taur, de la relații și până la prietenie.

Publicat: 10 martie 2022, 9:38
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă într-o rochie roșie și ține în brațe un cap de taur
Află care sunt principalele compatibilități pentru zodia Taur. Taurul este al doilea semn zodiacal și este cunoscut ca un romantic / Shutterstock

Persoanele aflate sub semnul Pământului sunt născute între 20 aprilie și 20 mai. Condus de planeta Venus, Taurul este încăpățânat, plin de iubire și libertate. Este dificil să intri în conflict cu acest nativ, însă astrele vin cu vești bune. Sincer și deschis, acest semn zodiacal îți va spune întotdeauna adevărul, oricât de dureros ar părea. De asemenea, se așteaptă de la partenerul de viață să ofere aceeași deschidere în relații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Află că Taurul apreciază întotdeauna dovezile de iubire. Este un nativ care iubește bunul gust, arta și rafinamentul și întotdeauna va fi atras de relații de lungă durată. Odată ce ai intrat în jocul seducției alături de acest semn astral, va trebui să rămâi ancorat până la final, în ciuda semnelor care te vor face să părăsești relația.

Principalele trăsături ale zodiei Taur. De la relații și până la prietenie

Nativul din zodia Taurului este visător și romantic și își dorește un partener pe măsură care să îi accepte și defectele. Cele mai multe compatibilități pentru zodia Taur vor fi ușor de gestionat de acest semn zodiacal. În ciuda faptului că este încăpățânat, acesta este în adâncul său un nativ îndrăgostit de viață, plin de idei mărețe.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un nativ Taur, astrele te sfătuiesc să nu te gândești prea mult, căci vei avea parte de o poveste de dragoste ca în povești. Cu toate acestea, odată ce vei descoperi atuurile acestui nativ, îți vei da seama că aveți multe puncte în comun. Taurul este de asemenea un lider, însă este un conducător plin de compasiune. În ciuda faptului că se pot deschide ușor, vor să vadă aceleași gesturi din partea celor dragi, arată Yourtango.com.

Taurii sunt impulsivi și își doresc întotdeauna să-și satisfacă dorințele de moment. Nu vor fi prieteni cu cei care nu sunt la fel de sinceri și nu au aceleași viziuni de viitor.

Reclamă

Ce fel de oameni îi plac nativului Taur

Deși își pot deschide sufletul către orice persoană, cei născuți în zodia Taur vor aprecia un partener care împărtășește aceleași idei, spune Astrology.com. De la relații și până la prietenie, au nevoie de cineva care să le ofere iubire și sprijin. De asemenea, partenerul de viață ar trebui să fie plin de răbdare și înțelegere față de acest nativ, pentru a calma spiritul copilăresc al nativului Taur.

Află tot ce trebuie să știi despre zodiile de foc, de la trăsături și până la personalitate

Reclamă

Astrele spun că partenerii ideali pentru nativii Taur îi vor sprijini pe aceștia în orice demers. De cele mai multe ori, aceste semne zodiacale vor aprecia solitudinea și introspecția. Dacă îți dorești o relație de iubire cu un Taur, află că trebuie să fii o persoană stabilă emoțional, încrezătoare în forțele proprii și sigură pe sine pentru a face față impulsivității acestui semn zodiacal. Nativul Taur nu trebuie să se simtă niciodată pus în fața unor decizii dificile, spun astrele, doar este o zodie de pământ indecisă.

Atât în relații de iubire, cât și în cele de colegialitate, Taurul trebuie motivat pentru a-și continua planurile începute în trecut. Atunci când este rănit, acest nativ își va reveni cu dificultate și nu va ține cont de părerea celor din jur.

Compatibilități pentru zodia Taur cu cele 12 semne

Indiferent de natura relației pe care o ai cu un nativ Taur, află care sunt sfaturile primite de la astre pentru a-ți ușura munca în acest proces. Zodiile de pământ sunt marcate de spontaneitate, gândesc orice situație la rece și acționează impulsiv în ciuda semnelor, iar acest lucru le poate afecta viața viitoare.

Taur – Berbec

O relație de iubire între acești doi nativi poate fi posibilă doar dacă este construită în semnul stabilității emoționale. În momentul în care nativul Taur îl poate ajuta pe nativul Berbec să-și stăpânească clipele de impulsivitate, relația se îndreaptă spre o reușită totală. Taurul este senzual, pasional și gentil, iar Berbecul este atras de aceste calități. Cel din urmă vede acest nativ ca un stâlp pe care se poate baza în orice situație.

Cei doi se găsesc într-o comuniune strânsă, asta dacă își recunosc calitățile unul altuia. Taurii sunt devotați și gata să își dovedească stabilitatea într-o relație. Această relație poate fi posibilă, asta dacă nativii își recunosc greșelile și încearcă să se completeze unul pe celălalt.

Taur – Taur

Atunci când acești nativi intră într-o relație, aceasta poate dura la nesfârșit. Taurul apreciază fidelitatea și confortul, iar împreună pot crea conexiuni pentru o viață întreagă. Își vor găsi împreună drumul vieții și se vor regăsi în dorințele partenerului. Cei doi sunt posesivi și geloși, însă comunicarea este cheia într-o astfel de relație.

Taurul este dedicat și se simte norocos atunci când află că și partenerul poate oferi aceelași tip de relație. De aceea, o astfel întâlnire între doi nativi născuți sub același semn zodiacal poate duce către o reușită aparte.

Taur – Gemeni

Taurii și Gemenii pot fi atrași la început, însă pe măsură ce își descoperă defectele nu se observă semne că ar continua o relație de lungă durată. Astrele îi sfătuiesc să-și încerce norocul spre alți nativi, căci o astfel de comuniune nu poate fi posibilă așa cum cei doi își doresc cu adevărat.

Taurul nu poate ține pasul cu dorința nativului Gemeni de a-și construi viața în jurul vieții de noapte, asta pentru că acest semn de pământ preferă stabilitatea. Astfel, va fi dificil ca o relație de lungă durată între aceștia să decurgă la nesfârșit.

Taur – Rac

Când acești nativi ajung să formeze o relație de iubire, astrele spun că este o combinație care nu poate da greș. Taurii și Racii au multe calități în comun pe care le apreciază fără prea multe cuvinte. Împreună apreciază stabilitatea, în ciuda oricăror piedici.

Cei doi nativi preferă să petreacă seri romantic în confortul casei, în detrimental unei ieșiri în oraș cu prietenii. Dacă ar fi ca astrele să aleagă un partener ideal pentru nativul Taur, acesta ar fi cu siguranță Racul.

Taur – Leu

Această pereche poate părea indestructibilă la început. Cei doi nativi au idei comune despre viață și relații de cuplu, însă atunci când intervine cearta, nimic nu îi mai poate opri. Când se găsesc împreună, nativul Taur și nativul Leu pot continua o conversație la nesfârșit.

Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc pe acești nativi să se înarmeze cu răbdare dacă își doresc o relație de lungă durată, ca în povești. Cu toate că își dezvăluie planurile de viitor, Taurii și Leii pot avea opinii total diferite asupra multor subiecte.

Taur – Fecioară

O relație între acești doi nativi poate însemna creștere pe plan personal. Atunci când un Taur se întâlnește cu o Fecioară, acesta se poate simți în siguranță. Într-o relație de lungă durată, Fecioara poate ajunge la capătul puterilor din cauza încăpățânării de care dă dovadă nativul Taur.

Cu toate că relație dintre Taur și Fecioară poate părea sigură la începută, pe măsură ce trece timpul cei doi nativi vor ajunge la certuri dese și necontrolate. Astrele îi sfătuiesc pe acești nativi să răspundă cu calm oricăror provocări.

Taur – Balanță

Cele două semne zodiacale sunt conduse de planeta Venus, cea a visurilor mărețe și a poveștilor frumoase de iubire. O relație între un Taur și o Balanță poate însemna reușita pe plan personal, asta pentru că amândoi dețin același rafinament și bun-gust pe care îl pot oferi mai departe partenerului.

Astrele spun ca acești nativi trebuie să se descopere înainte de a-și dezvăluit sentimentele, asta pentru că Taurii pot afla că Balanțele sunt mult mai practice decât par la început. De cealaltă parte, Balanțele nu își dau seama de la început că Taurii pot fi foarte copilăroși.

Taur – Scorpion

Taurii sunt încăpățânați, așa că vor încerca să aibă o relație cu un nativ Scorpion indiferent de diferențele care îi despart încă de la început. Cei doi vor ajunge la certuri încă de la primele zile împreună, însă împăcarea va fi de fiecare dată apoteotică.

Cu toate acestea, conexiunea dintre cei doi va rămâne întotdeauna doar pe plan sexual, iar Taurii nu își doresc acest lucru de la o relație de lungă durată. De aceea, un mic flirt nu va răni pe nimeni, însă o implicare emoțională va aduce suferință..

Taur – Săgetător

Astrele spun că această pereche nu va funcționa niciodată. Indiferent că vorbim despre o relație de iubire sau una de prietenie, acești nativi nu își vor aprecia niciodată calitățile unul altuia. În ciuda faptului că nativul Taur va dori să aibă drept partener o persoană cu calitățile nativului Săgetător, iată că în realitate acest lucru nu poate fi posibil.

Săgetătorul va continua să flirteze, indiferent că se află într-o relație, pe când Taurul își dorește siguranța unui cămin stabil și sigur. De aceea, un nativ Taur nu se va simți niciodată în siguranță alături de un nativ Săgetător plin de viață.

Taur – Capricorn

Cei doi nativi formează unul dintre cele mai solide cupluri ale zodiacului. Taurul scoate la iveală calitățilele unui Capricorn sigur pe sine și plin de încredere. De altfel, nativul Capricorn îi poate înfrâna dorința de nestăvilit a Taurului de a pleca în aventuri mărețe.

Astrele spun că o astfel de relație pe un termen nelimitat poate aduce fericire în viața celor doi nativi, astfel că orice piedică în calea iubirii lor trebuie evitată. De aceea, comunicarea va rămâne întotdeauna cheia succesului pentru orice nativi.

Taur – Vărsător

O relație de lungă durată între acești doi nativi nu va putea funcționa niciodată. Astrele spun că în ciuda diferențelor, aceștia ajung să petreacă timp de calitate împreună până când realizează că nu au nimic în comun.

Cu toate că se găsesc amândoi stabili emoțional și puternici, iată că dorințele de viitor nu par să coincidă niciodată. Nativii Taur vor da o șansă Vărsătorilor, asta pentru că sunt dornici să încerce lucruri noi și să experimenteze.

Taur – Pești

Dacă vrei să afli despre compatiblități pentru zodia Taur, află că Peștii sunt perechea potrivită pentru acești nativi. O astfel de relație va scoate la lumină tot ce este mai bun într-o relație de iubire. Atât Taurii cât și Peștii sunt introvertiți, dar senzuali. Aceste calități vor ajunge să le guverneze viața și să îi aducă într-un punct comun.

Atunci când își proiectează ideile de viitor, aceste semne zodiacale realizează că sunt compatibile și vor dori să-și continue planurile împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×