Reclamă

Compatibilități pentru zodia Gemeni. De la relații și până la prietenie

Zodia Gemeni este cunoscută ca una dintre cele mai geloase semne astrale. Admirat pentru ușurința cu care își schimbă obiectivele, cei mai mulți nu pot să țină pasul cu acest nativ. Odată ce intră într-o relație, se pot considera norocoși, însă la fel de bine se pot distra fără sufletul pereche. Descoperă care sunt principalele compatibilități pentru zodia Gemeni, de la relații și până la prietenie.

Publicat: 22 martie 2022, 10:06

Persoanele aflate sub semnul Aerului sunt născute între 21 mai și 21 iunie. Condus de planeta Mercur, nativul Gemeni este dual, nepăsător, evitant, dar ascunde o senzualitate greu de egalat. Este dificil să intri într-o relație cu acest semn zodiacal, însă astrele vin cu vești îmbucurătoare. Cu toate că este indecis, va fi întotdeauna sincer. De asemenea, se așteaptă de la partenerul de viață să ofere aceeași dărurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Află că nativul Gemeni este dispus să intre într-o relație de lungă durată, însă doar cu câteva condiții. Este un nativ care iubește sinceritatea, noutatea și discuțiile interminabile. Odată ce ai intrat în jocul seducției alături de acest semn astral, totul va lua o întorsătură neașteptată. Nu vei afla niciodată dacă este vorba de o joacă sau o demonstrație a dragostei adevărate.

Principalele trăsături ale zodiei Gemeni. De la relații și până la prietenie

Nativul din zodia Gemeni este dual și capabil să se schimbe odată cu tendințele. Cele mai multe compatibilități pentru zodia Gemeni vor fi greu de gestionat. În ciuda faptului că este sincer, nu vei afla ce își dorește prea ușor. Atunci când va găsi momentul prielnic să-și destăinuie adevăratele sentimente, te va surprinde cu adevărat.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un nativ Gemeni, ar trebui să te gândești de două ori înainte. Cu toate acestea, odată ce vei descoperi mai multe calități ale acestui semn zodiacal vei fi încântată. Această zodie se poate arăta nehotărâtă, asta pentru că a trecut de fiecare dată prin momente greu de gestionat. În ciuda faptului că se deschide în fața celor dragi, nu reușește să își arate întotdeauna adevărata natură, arată Yourtango.com.

Gemenii sunt sentimentali, dar cu picioarele pe pământ în situații dificile. Nu vei reuși să le citești întotdeauna gândurile. Atunci când o faci, gândește-te că ești deja în cerul de prieteni apropiați ai acestui nativ. Stârnit de curiozitate, nativul Gemeni va dori întotdeauna același entuziasm din partea celor dragi.

Reclamă

Ce fel de oameni îi plac nativului Gemeni

Își pot deschide sufletul atunci când se simt în siguranță, însă vor găsi întotdeauna portițe pentru a se ascunde atunci când vor simți nevoia de tăcere, spune Astrology.com. De la relații și până la prietenie, au nevoie de cineva care să le arate frumusețea vieții. De asemenea, partenerul ar trebui să fie în concordanță cu visele nativului Gemeni. Într-o relație de iubire nu vor da niciodată înapoi.

Află care sunt gesturile pe care zodiile de pământ le adoră într-o relație.

Reclamă

Astrele spun că partenerii ideali pentru nativii Gemeni le vor stârni curiozitatea și îi vor ajuta să își deschidă sufletul. De cele mai multe ori, aceste semne zodiacale vor trece peste momentele de cumpănă, grație maturității de care dau dovadă. Dacă îți dorești o relație de iubire cu un astfel de semn zodiacal, află că trebuie să fii o persoană matură, sigură pe sine și destul de puternică pentru a înfrunta schimbările bruște de gândire ale acestuia. Nativul Gemeni iubește să rămână singur la petreceri, asta pentru că este dornic să fie în centrul atenției chiar și atunci când nu cunoaște pe nimeni.

Atât în relații de iubire, cât și în cele de colegialitate, acest semn zodiacal îți poate stârni curiozitatea în orice tip de discuție. Atunci când este rănit, acest nativ se va închide în sine și cu siguranță nu își va lua măsuri de precauție pentru viitor.

Compatibilități pentru zodia Gemeni cu cele 12 semne

Indiferent de natura relației pe care o ai cu un nativ Gemeni, află care sunt sfaturile primite de la astre pentru a-ți ușura munca în acest proces. Zodiile de aer sunt marcate de schimbare, sinceritate și puritate, asta până când ajung să arate toate aceste atribuite unui posibil partener.

Gemeni – Berbec

Așa cum spun astrele, relația dintre un nativ Gemeni și un nativ Berbec este pe cale să înceapă de la primele semne clare. Cu toate că la început trec prin mustrări de conștiință, cu timpul totul se va regla și vor forma un cuplu aparte. Cei doi își doresc să creeze, să muncească și să se joace, toate acestea într-un ritm foarte încet.

Împreună vor organiza excursii surpriză la care vor participa alături de prieteni, vor viziona filmele preferate și nu se vor plictisi de o viață monotonă. Nu trebuie să te fereși de o astfel de relație, însă trebuie să ai grijă cum o gestionezi.

Gemeni – Taur

Cei doi nativi nu se atrag din niciun punct de vedere. O colaborare de orice tip între Gemeni și Taur poate provoca o ceartă de zile mari. Amândoi sunt indeciși, schimbători și plini de viață. Astrele îi sfătuiesc să nu renunțe atunci când își doresc o relație de lungă durată. Eforturile trebuie depuse de fiecare parte.

Ca în orice tip de comuniune, romantismul îi va ghida către luminița de la capătul tunelului, asta dacă își vor deschide sufletul către un plan sigur de viitor. Până atunci, cea mai mare dorință a celor doi este să își găsescă pacea sufletească. Fără comunicare, nu vor exista șanse de reușită în această relație.

Gemeni – Gemeni

Acești nativi nu vor putea avea niciodată o relație de lungă durată, însă astrele îi sfătuiesc să nu își piardă speranța. Având amândoi personalități duale, vor avea parte întotdeauna de stimulări intelectuale unul din partea celuilalt. Se vor provoca la nesfârșit și vor cădea în capcana unui joc interminabil.

Își vor schimba ideile spontane, de la poziții sexuale până la primirea unui nou prieten în viața lor. Nu vor știi cu siguranță ce anume să aleagă cu sufletul. Astfel îi sfătuiesc să folosească același tip de sinceritate și cu ei înșiși.

Gemeni – Rac

Nativul Rac, cel de-al patrulea semn al astrelor, este extrem de convingător. Va putea să îl surprindă fără îndoială pe nativul Gemeni. Racul simte nevoia să aibă o viață liniștită, plină de respect. Nativul Gemeni se află exact la polul opus. Cu toate acestea, vor reuși până la urmă să ajungă la un consens.

Dacă un nativ Rac se poate opri pentru a vedea frumusețile vieții, nativul Gemeni îi poate întâlni această vurnelabilitate și poate profita din plin. Aceste două semne zodiacale trebuie să comunice întotdeauna deschis și sincer, spun astrele.

Gemeni – Leu

În relația dintre acești doi nativi, Leul este optimist, vesel și plin de iubire, calități pe care nativul Gemeni le caută de multă vreme. Cu toate acestea, tind să nu se lase descoperiți până când nu vor vedea același comportament din partea celuilalt.

Nu vor avea probleme în formularea dorințelor ascunse, însă va fi dificil să se exprime pe măsură ce timpul trece. Astfel, astrele îi sfătuiesc să se înarmeze cu răbdare și să fie sinceri dacă își doresc cu adevărat sentimente reale.

Gemeni – Fecioară

Nativul Fecioară tinde să fie nehotărât în ceea ce privește viitor, iar acest lucru îi poate muta într-un con de umbră în relație cu Gemenii. Cu toate că vor forma o legătură indestructibilă, atunci când se vor certa vor ajunge să se urască.

Cele două semne zodiacale vor descoperi împreună libertatea pe care nu și-au asumat-o mult timp, dar pe care și-o vor recăpăta în momentele cheie, în relație.

Gemeni – Balanță

Atunci când vine vorba despre compatibilitatea între zodii, Gemenii și Balanțele se potrivesc ca două picături de apă. Dat fiind faptul că nativii Balanță sunt semne de aer, dar și pe locul șapte în zodiac, aceștia pot forma orice tip de relație cu nativii Gemeni.

Construiesc împreună una dintre cele mai sincere relații de iubire și pe parcursul vieții vor descoperi tot mai multe calități în persoana celuilalt. Persoane sociale, nu se vor regăsi în cadrul unor adunări de familie, însă când vine vorba de prieteni vor fi încântați să aibă un cuvânt de spus.

Gemeni – Scorpion

Având în vedere așezarea acestor nativi în cadrul semnelor zodiacale, chiar și cea mai simplă legătură între cei doi va ridica semne de întrebare. Relațiile de iubire nu vor putea funcționa niciodată între Gemeni și Scorpion, asta pentru că toate interacțiunile vor rezulta cu certuri.

Cu toate că se vor simți atrași de Scorpioni, nativii Gemeni vor dori întotdeauna o viață simplă, fără prea multe explicații de oferit. Cu alte cuvinte, aceștia reprezintă în totalitate opusul partenerilor săi Scorpioni.

Gemeni – Săgetător

Dacă te aștepți la o relație de prietenie între acești doi nativi, atunci cu siguranță te afli pe drumul cel bun. Cu spirit de aventură și plini de idei mărețe, Gemenii și Săgetătorii vor putea porni într-o călătorie inițiatică împreună. Cu toate acestea, dacă vorbim despre relații amoroase, cei doi nu se vor înțelege niciodată, asta pentru că vor dori întotdeauna să aspire la țeluri diferite în viață.

De aceea, astrele îi sfătuiesc să nu treacă pragul comunicării pline de sinceritate și să se dedice unui angajament pe termen lung. Atât Gemeni cât și Săgetătorii trebuie să-și respecte punctele de vedere.

Gemeni – Capricorn

Capricornul se află pe cea de-a zecea poziție în zodiac și este un semn de pământ extrem de puternic. De aceea, astrele prevăd că o relație amoroasă cu nativul Gemeni nu va fi niciodată de bun augur. Cei doi vor dori să-și impună limite unul altuia. Nu se vor liniști până când nu vor ajunge înapoi spre libertate.

Dacă Gemenii vor vrea să exploreze, să călătorească, nativii Capricorn vor dori o viață liniștită, departe de agitația orașelor. Astfel, în ciuda faptului că extremele se atrag, aici nu va putea fi valabilă această zicală.

Gemeni – Vărsător

Dacă ai nevoie de un exemplu de iubire adevărată și înțelegere peste măsură, atunci trebuie să privești relația dintre Gemeni și Vărsător. Acești nativi formează unul dintre cele mai sincere cupluri întâlnite vreodată.

Cei doi privesc împreună către viitor, sunt sociabili și plini de energie. Cu toate acestea, vor vrea să descopere fiecare ungher al minții partenerului. Acest lucru le poate crea probleme în relația de lungă durată.

Gemeni – Pești

Dacă acești nativi își doresc cu adevărat o relație de lungă durată trebuie să știe de la început că vor lupta un timp îndelungat pentru visele lor. Atât Gemenii cât și Peștii se adaptează ușor, însă sunt la fel de indeciși atunci când vine vorba despre planurile personale.

Pentru a-și trezi dorințele ascunse, astrele îi sfătuiesc să se descopere pe sine înainte de a intra în viața celuilalt. Cu toate că Peștii vor încerca să îi conducă pe Gemeni spre o viață optimistă, cei din urmă vor respinge întotdeauna ideea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×