Reclamă

Compatibilități pentru zodia Leu. De la relații și până la prietenie

Zodia Leu este cunoscută ca una dintre cele mai creative semne astrale. Atunci când vine vorba despre relații, acest nativ te poate face să te simți ca într-o poveste. Deși în aparență pare de neatins, Leul este un romantic incurabil. Descoperă care sunt principalele compatibilități pentru zodia Leu, de la relații și până la prietenie.

Publicat: 5 aprilie 2022, 10:06

Leu se află pe cea de-a cincea poziție în cadrul semnelor astrale. Persoanele care se încadrează în această zodie de foc sunt născute între 23 iulie și 22 august. Condus de puterea Soarelui, nativul Leu este romantic, puternic și plin de pasiune, dar ascunde o forță de nedescris. Este dificil să-i intri în grații, dar odată ajuns acolo, bucură-te de rezultate. Cu toate că este dur, va știi întotdeauna ce să spună ca să te cucerească. De asemenea, va dori întotdeauna să fie în centrul atenției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Află că nativul Leu este romantic, în ciuda durității pe care o afișează deseori. Îi place să-și pună în aplicare ideile creative într-o relație. Odată ce îți dai seama cum trebuie să te porți cu acest semn zodiacal pentru a fi fericită, te vei îndrăgosti iremediabil. Cu toate că la început va arăta o simplă mască, pe parcurs nativul Leu se va deschide către conversații.

Principalele trăsături ale zodiei Leu. De la relații și până la prietenie

Nativul din zodia Leu este romantic și senzual. Cele mai multe compatibilități pentru zodia Leu vor fi de-a dreptul surprinzătoare. În ciuda faptului că este șeful haitei, nu va dori să-și asume această responsabilitate întotdeauna. Atunci când e la limită, se va ascunde într-un colț al camerei.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un nativ Leu, ar trebui să te gândești că viitorul va fi unul deosebit. Cu toate acestea, trebuie să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie. Această zodie își dorește parteneriate de lungă durată. În ciuda faptului că pare dur, atunci când se simte în siguranță își va arăta adevăratele sentimente, spune Yourtango.com.

Leii sunt romantici și visători. Nu vei reuși să le găsești prea ușor punctele slabe. Atunci când o faci, gândește-te că ai descoperit o mină de aur. Stârnit de pasiune, nativul Leu va dori întotdeauna să meargă mai departe, indiferent de situație.

Reclamă

Ce fel de oameni îi plac nativului Leu

Nu există zodii incompatibile în permanență, însă trebuie să știm cum anume să ne comportăm cu anumiți nativi, spune Astrology.com. Își doresc relații de lungă durată, însă doar cu acele persoane cu care se vor simți pe aceeași lungime de undă. De asemenea, partenerul ar trebui să fie pregătit pentru aventuri și exepriențe inedite.

Află care sunt gesturile pe care zodiile de aer le adoră într-o relație.

Reclamă

Astrele spun că partenerii ideali pentru nativii Leu trebuie să fie visători, iubitori și dornici să plece în aventuri nemaipomenite. De cele mai multe ori, aceste semne zodiacale vor dori să călătorească alături de persoana iubită.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un astfel de semn zodiacal, află că trebuie să fii o persoană sinceră, dornică de aventură și curioasă. Nativul Leu nu suportă minciuna și va descoperi fiecare gând ascuns atunci când îi va fi pus înaintea ochilor.

Atât în relații de iubire, cât și în cele de colegialitate, acest semn zodiacal se arată dornic să câștige și să fie întotdeauna pe podium. Atunci când este rănit, acest nativ nu va mai comunica.

Compatibilități pentru zodia Leu cu cele 12 semne

Indiferent de natura relației pe care o ai cu un nativ Leu, află care sunt sfaturile primite de la astre pentru a-ți ușura munca în acest proces. Zodiile de foc sunt marcate de putere, iubire și pasiune, calități pe care le va afișa cu fiecare ocazie.

Leu – Berbec

O relație între acești doi nativi poate funcționa fără probleme. Atât Leu cât și Berbecul sunt semne de foc, iar acest lucru va reprezenta un avantaj. Cu toate acestea, ambii trebuie să învețe cum să comunice și să-și exprime dorințele.

Dacă își doresc un parteneriat pe termen lung, cei doi trebuie să știe că au nevoie de răbdare, pasiune și dorință.

Leu – Taur

Un cuplu reușit între acești nativi. Ambii au la fel de multă forță și dorință de a reuși în orice aspect al vieții. Atât Leii cât și Taurii preferă să fie iubiți și adorați. Cei doi sunt pasionali și preferă să trăiască în lux și armonie.

Astrele spun că legătura amoroasă dintre aceștia va fi posibilă doar cu câteva condiții care vor fi impuse de nativul Leu pe parcurs.

Leu – Gemeni

Nativul Gemeni va reușit să-i stârnească curiozitatea nativului Leu. Va dori întotdeauna să afle ce se ascunde dincolo de vorbe și își va forța norocul cu acest semn zodiacal. Atât Leii cât și Gemenii sunt plini de energie și vor folosi această calitate în relația amoroasă.

Cu toate acestea, la un moment dat vor trebui să-și recunoască defectele și pasiunea se va stinge ușor. Astrele recomandă răbdare.

Leu – Rac

O relație între acești doi nativi se traduce prin pasiune și dedicare. Leii sunt devotați, sinceri și gata să exploreze noi dimensiuni ale relației. Un cuplu între un Leu și un Rac poate fi o reușită pe termen lung, dacă asta este ceea ce-și doresc cei doi

Astrele spun că atât Leii cât și Racii sunt gata să-și asume responsabilități pe care cu siguranță le pot duce la îndeplinire.

Leu – Leu

Acești nativi vor atrage întotdeauna atenția atunci când se vor afla într-o relație. Loiali, plini de putere și ambiție, așa apar în fața tuturor. O combinație între Lei va fi ca un duo de excepție și nimeni nu va putea nega acest lucru. Se vor complimenta unul pe celălalt și vor dori aceeași atenție și din partea celor din jur.

Astrele îi sfătuiesc să nu se gândească de două ori atunci când vor să se cunoască, asta pentru că șansele de reușită sunt deja trasate.

Leu – Fecioară

O relație între acești doi nativi poate părea la început nefuncțională. Pe măsură ce timpul va trece, Leii și Fecioarele își vor da seama că au multe puncte în comun și se pot înțelege pe termen lung fără a-și crea probleme prea mari.

Astrele îi sfătuiesc să aibă răbdare, asta dacă există sentimente reale. La primele întâlnirii, nativii își vor vedea doar defectele, însă pe parcurs vor găsi inspirație unul în personalitatea celuilalt.

Leu – Balanță

Acești nativi se pot înțelege în relații, indiferent de natura lor. Cu toate acestea, dacă vorbim despre pasiune și chimie între două persoane, Leii și Balanțele nu sunt tocmai o alegere potrivită. Se vor lăsa totuși duși de val și nu-și vor expune defectele în fața celorlalți.

Astrele îi sfătuiesc să ceară mai mult de la viață și să nu se mulțumească doar cu simplitate. Leul este un nativ dornic de a trăi pe picior mare.

Leu – Scorpion

Dacă acești nativi își doresc o relație de lungă durată, trebuie să afle că pasiunea și senzualitatea sunt cuvintele cheie pe viitor. Deși vor păși temători la început, odată ce își întâlnesc calitățile, nu vor mai dori să rămână separați.

Astrele îi sfătuiesc să nu piardă nicio secundă în a-și descoperi puterea, asta pentru că puține zodii întâlnesc o astfel de compatibilitate. Pentru a putea funcționa în relațiile intime, cei doi nu au nevoie de prea multe cuvinte.

Leu – Săgetător

Poate una dintre cele mai neașteptate compatibilități este aceea între Leu și Săgetător. La început, s-ar părea că Săgetătorul să caute relații de scurtă durată, însă odată ce descoperă personalitatea nativului Leu, își va schimba traiectoria.

Astrele îi sfătuiesc să se înnarmeze totuși cu răbdare, asta pentru că ambele semne zodiacele sunt ghidate de putere.

Leu – Capricorn

Dacă nativul Capricorn este conservator, Leu este pasionat de obținerea mai multor facilități cu ajutor frumuseții și eleganței. Între acești doi nativi poate exista o relație amoroasă, asta pentru că ambii sunt devotați și confortabili unul cu celălalt.

Față de alții nativi, atunci când își vor descoperi defectele, vor dori să le înțeleagă și nu vor renunța atât de ușor. Leul poate fi o sursă de fericire pentru Capricorn.

Leu – Vărsător

O relație amoroasă între acești doi nativi poate fi plină de competitivitate. În ciuda faptului că se găsesc la fel de motivați, pe măsură ce timpul va trece vor avea mult mai multe pretenții unul de la celălalt și nu vor ști cum să comunice.

Astfel, astrele îi sfătuiesc să fie atenție la semnele primite, asta pentru că o astfel de legătură poate fi posibilă dacă cerințele nu vor fi niciodată prea mari.

Leu – Pești

Cei doi nativi sunt empatici și dornici să exploreze viața. Își pot arăta unul altuia viziunea despre viață și se vor găsi mai apropiați ca niciodată. Lei sunt puternici și asertivi, pe când Peștii sunt mai liniștiți. Aceste aspecte îi vor ajuta într-o comunicare simplă, dar de efect.

Leul este un conducător și îl va ajuta pe nativul Pești să-și găsească vocea atunci când trebuie. Astrele spun că un parteneriat îi va mulțumi pe amândoi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×