Reclamă

Cum iubești în funcție de zodie. Află dacă te numeri printre cei mai tandri nativi

Dragostea te poate surprinde în orice clipă și de aceea este bine să știi cum iubești în funcție de zodie. De cele mai multe ori se vorbește despre compatibilitate în cuplu, însă dacă ești conștientă de anumite noțiuni, poți aplica aceeași regulă de fiecare dată. Astrele spun că aventurile și atracțiile de moment îi pot lovi chiar și pe cei mai tandri nativi.

Publicat: 28 aprilie 2022, 6:52

De cele mai multe ori, dragostea ne poate transforma în copii. Atunci când iubim nu mai cunoaștem noțiunea de timp și spațiu, iar simțurile noastre încep să scadă. Cei mai tandri nativi sunt cei care nu pot sta departe de săgeata lui Cupidon și vor de fiecare dată să găsească o nouă portiță spre a-și arăta sentimentele puternice. Dacă vrei să afli cum iubești în funcție de zodie, trebuie să cunoști anumite semne pe care astrele le arată în orice situație dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum iubești în funcție de zodie

Atunci când ne îndrăgostim putem deveni geloși, posesivi sau chiar temători, însă aceste lucruri se pot schimba foarte ușor dacă ne dorim cu adevărat. Iubirea perfectă ar trebui să ne aducă liniște, calmitate și plăcere, iar nativii ar fi indicat să își cunoască modalitățile specifice de a iubi. Fiecare semn zodiacal în parte este diferit, iar acest lucru nu poate decât să ajute în cele mai dificile contexte ale vieții, arată Astrology.com. De asemenea, atunci când nu suntem atenți ne poate pune bețe în roate.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă vrei să știi cum iubești în funcție de zodie, află că nativul Berbec este romantic, pasional și impulsiv. Aceste calități îl pot ajuta într-o relație, dar îi și pot dăuna atunci când nu se află pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Dacă tu consideri că întâlnirile neprogramate, surprizele și jocurile copilărești sunt printre preferințele tale, ar trebui să verbalizezi acest lucru, spune Yourtango.com.

Astrele te sfătuiesc să nu mai aștepți laude din partea celor din jur. De cele mai multe ori, partenerul de viață te va considera dominantă și se va retrage încet.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fiind semn de pământ, Taurul are tendința de a fi rațional, pragmatic și loial. Aceste calități îi pot speria pe cei care nu își doresc momentan o relație de lungă durată. De cele mai multe ori este important să eviți momentele de tăcere. Partenerul de viață te poate găsi deseori dorind să-ți etalezi realizări, iar acest lucru îl va putea intimida într-o oarecare măsură.

Astrele te sfătuiesc să-ți demonstrezi finețea și iubirea cu ajutorul gesturilor calde și tandre. Pentru a petrece tot mai mult timp împreună este necesar ca amândoi să vă doriți asta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă vrei să știi cum iubești în funcție de zodie, nativul Gemeni te poate surprinde chiar și aici într-un mod pozitiv. Fire jucăușă, acesta va căuta întotdeauna parteneri liniștiți alături de care să-și etaleze calitățile. Ești sinceră, deschisă și credulă și reușești de fiecare dată să-ți promovezi frumusețea într-un mod simplu.

Astrele te sfătuiesc să nu-ți oferi timpul tuturor, asta pentru că cei mai mulți vor încerca să profite de bunătatea pe care o afișezi. Dă-ți timp să-i cunoști pe cei care vor să îți fie prieteni, fără a mai acorda credit într-un timp atât de scurt.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativul Rac iubește de fiecare dată diferit. Deși își dorește o relație de lungă durată, ajunge să-și petreacă viața gândidu-se cum arată perechea perfectă. Deși tinzi să îți menajezi sentimentele, la un moment dat te vei găsi copleșită de situație. Rolul de iubită ți se potrivește mănușă, însă până îți vei întâlni prințul pe cal alb vei avea parte de mai multe dezamăgiri.

Astrele te sfătuiesc să-ți controlezi dorința de a poseda fiecare bărbat care ajunge să-ți adreseze câteva vorbe. Acest lucru îți poate dăuna pe termen lung.

Leu: 23 iulie – 22 august

Acest semn zodiacal este plin de pasiune, dramă și iubire. În încercarea de a-și constrânge partenerul de viață către o relație de lungă durată, va eșua. De fiecare dată când te simți ignorată, încerci să abordezi aceeași placă pe care ai mai folosit-o.

Astrele te sfătuiesc să nu lași garda jos, dar nici să tragi concluzii pripite atunci când nu este cazul. Oferă-i celui de lângă tine toate lucrurile pe care și tu le-ai dori în locul său.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fire pretențioasă, vrei totul numai pentru tine. Dacă vrei să afli cum iubești în funcție de zodie, este necesar să iei aceste sfaturi în considerare. Partenerul de viață nu-ți va înțelege de cele mai multe ori spiritul compulsiv și va încerca să te schimbe. Îndrăgostită ca în povești, nu vei realiza că anumite lucruri îți fac mai mult rău decât bine.

Pentru a avea o relație lungă și fericită, astrele te sfătuiesc să lași deoparte interogarea atunci când comunicarea nu funcționează în relația ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru ca totul să funcționeze într-o relație cu acest nativ, trebuie să-i cunoști calitățile și defectele. Prietenii spun că ești elegantă și rafinată, iar iubirea pe care vrei să o dai celui de lângă tine este la fel de sofisticată. Nu îți dorești un partener cu mult diferit, iar acest capriciu te poate costa în viitor.

Astrele te sfătuiesc să lași orgoliile deoparte atunci când este pusă în joc fericirea ta, asta pentru că timpul trece mai repede când ai crede.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă vrei să știi cum iubești în funcție de zodie, află că pentru nativul Scorpion încrederea este cea mai importantă calitate într-o relație. Atunci când se simte înșelată, va încerca să ierte, dar va rămâne cu un gus tamar în urma întâmplărilor care au rănit-o. Deși apreciezi momentele intime alături de cel drag, nu încerca să creezi din aceasta o modalitate de a evada din mijlocul discuțiilor.

Astrele te sfătuiesc să dai frâu liber sentimentelor tale, iar dacă vei fi judecată doar tu vei avea cheia de a descifra fiecare gând ascuns.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În relațiile de cuplu te găsești întotdeauna optimistă. Partenerul de viață îți va aprecia calitățile și te va ajuta să-ți cunoști defectele pentru a lucra cu ele. Deși ești o persoană extrovertită, atunci când te afli în preajma necunoscuților tinzi să întorci spatele conversațiilor.

Astrele te sfătuiesc să îți creezi un set de reguli pentru a cunoaște pe viitor cum să nu-ți transformi viciile în pasiuni. De asemenea, nu trebuie să te întorci niciodată din locul în care ai plecat, dar nici din relațiile pe care le-ai dat uitării.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Conform horoscopului, acest nativ se găsește rezervat în relațiile de cuplu. Acest lucru se datorează multiplelor eșecuri de care ai avut parte de-a lungul timpului. Tinzi să îți așezi partenerul pe un piedestal, iar acest lucru îți poate dăuna pe viitor.

Atunci când vei întâlni partenerul ideal îți vei da seama de ce nu a funcționat o relație cu toate persoanele dinainte. Toate întrebările pe care le aveai îți vor fi lămurite într-o manieră mult mai simplă decât credeai posibil.

Află totul despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Acest nativi este original, amuzant și imprevizibil, iar aceste calități pot ajunge de cele mai multe ori defecte. Dacă știi cum să îți dozezi fiecare aspect în parte, vei avea șansa de a construi o relație de lungă durată. Este important să apelezi de fiecare dată la gesturi tandre și la activități ce se pot realiza în cuplu.

Astrele te sfătuiesc să pui pe planul doi iubirea de sine. Astfel înveți să-i lași și pe ceilalți să îți descopere calitățile. De cele mai multe ori vei reuși ceea ce ți-ai propus.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dacă vrei să știi cum iubești în funcție de zodie, acest nativ este foarte ușor de impresionat. De cele mai multe ori va cădea în plasa iubirii ca într-o poveste. Îți place să te afirmi chiar și atunci când știi că lucrurile nu vor lua o întorsătură pozitivă. De aceea, astrele te sfătuiesc să nu mai privești lucruri doar în alb și negru.

Pentru a-ți putea duce planurile la bun sfârșit este necesar să ieși pentru moment din zona de confort. Înfruntă-ți fricile și află care sunt de fapt atuurile tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×