Reclamă

Compatibilități pentru zodia Balanță. De la relații și până la prietenie

Zodia Balanță este cunoscută ca fiind una dintre cele mai sincere semne zodiacale. Atunci când vine vorba despre relații, acest nativ este sincer și deschis. Deși în aparență pare în armonie cu tot ce se întâmplă în jur, Balanța nu își poate găsi de cele mai multe ori locul în societate. Descoperă care sunt principalele compatibilități pentru zodia Balanță, de la relații și până la prietenie.

Publicat: 26 aprilie 2022, 10:10

Balanța se află pe cea de-a șaptea poziție în cadrul semnelor astrale. Persoanele care se încadrează în această zodie de foc sunt născute între 23 septembrie și 23 octombrie. Condus de planeta Venus, nativul Balanță este dominat de dreptate, gândire calculată, frumusețe și armonie, dar ascunde o altfel de personalitate. Este ușor să-i intri în grații, însă dacă îi rănești așteptările va fi foarte dezamăgită. Cu toate că este o persoană liniștită, va izbucni doar atunci când paharul se va umple.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nativul Balanță este retras, în armonie cu natura, cu viața și iubitor de frumos. Îi place să-și planifice fiecare vacanță în detaliu și așteaptă cu nerăbdare fiecare călătorie. Orice decizie are de luat acest nativ, gândirea calculată este mereu prezentă. Cu toate că la început se va arăta temător, pe măsură ce timpul trece lucrurile se vor schimba.

Principalele trăsături ale zodiei Balanță. De la relații și până la prietenie

Nativul din zodia Balanță iubește compromisul și își dorește ca totul să fie în armonie. Cele mai multe compatibilități pentru zodia Balanță vor părea meticulos aranjate. În ciuda faptului că este printre cele mai calculate semne astrale, va reuși să iasă din zona de confort. Atunci când e la limită, nu va cunoaște modalitate perfectă de a evidenția acest lucru.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un nativ Balanță, ar trebui să te gândești cum îți vizualizezi viitorul începând de la primii pași împreună. Această zodie își dorește siguranță, pace și încredere, calități pe care le-ar putea oferi cu ușurință partenerului ideal. În ciuda faptului că pare retras, acest nativ îți poate shimba cu adevărat viața, spune Yourtango.com.

Balanțele sunt meticuloase și precaute. Nu vei reuși să întâlnești două personalități construite pe același model. Atunci când întâlnești un astfel de nativ gândește-te că ai reușit totuși să treci de cea mai dificilă parte. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare și să observi dacă o astfel de apropiere îți este benefică sau nu.

Reclamă

Ce fel de oameni îi plac nativului Balanță

Nu se poate vorbi despre incompatibilitate între zodii, însă trebuie să știm cum putem comunica cu fiecare în parte pentru a avea o viață frumoasă, spune Astrology.com. Balanțele își doresc relații de lungă durată, însă nu știu cum să-și verbalizeze visul. De cele mai multe ori indeciși, acești nativi își vor căuta parteneri cu aceleași defecte. De asemenea, vor evidenția problemele din cuplu cu accent pe defectele celui de lângă el.

Află care sunt gesturile pe care zodiile de aer le adoră într-o relație.

Reclamă

Astrele spun că partenerii ideali pentru nativii Balanță trebuie să fie mai mult decât perfecți. Dacă un singur punct lipsește din schemă, atunci acest semn zodiacal își poate pune nenumărate întrebări. De cele mai multe ori, aceste semne zodiacale vor să găsească curaj, putere și încredere în cei cu care comunică.

Dacă îți dorești o relație de iubire cu un astfel de semn zodiacal, află că trebuie să fii o persoană încrezătoare în forțele proprii, creativă și atentă la ceea ce se întâmplă în jur. Nativul Balanță nu va intra în nicio conversație atât de ușor pe cât s-ar crede. Nu va ști să facă primul pas, iar tu va trebui să îi arăți drumul.

Atât în relații de iubire, cât și în cele de colegialitate, acest semn zodiacal continuă pe aceeași lungime de undă, fără să iasă din zona de confort.

Compatibilități pentru zodia Balanță cu cele 12 semne

Indiferent de natura relației pe care o ai cu un nativ Balanță, află care sunt sfaturile primite de la astre pentru a-ți ușura munca în acest proces. Zodiile de aer sunt marcate de putere decizională și adevăr, calități pe care nu se va sătura să le arate.

Balanță – Berbec

O relație între acești doi nativi poate funcționa fără nicio problemă. Atât Balanța cât și Berbecul sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Cu toate acestea, firea plină de energie a nativului Berbec îl poate speria deseori pe nativul Balanță

Dacă își doresc o prietenie de durată, astrele spun că acest lucru este posibil. Cu toate acestea, trebuie multă răbdare pe tot parcursul acestui proces.

Balanță – Taur

Un cuplu plin de provocări, asta pentru că acești nativi sunt conduși de aceeași planetă, Venus. Acești nativi își pot găsi foarte ușor defectele. Atunci când vine vorba despre sexualitate, pot întâmpina probleme în relație. Atât Balanțele, cât și Taurii își doresc o viață plină de iubire, însă diferitele opinii despre acest subiect îi va îndepărta cu ușurință. Cele două sunt semne incompatibile la prima vedere, însă astrele le oferă șanse uriașe.

Își pot forma o legătură armonioasă dacă încearcă să învețe unul de la celălalt. Împreună sunt iubitori, își doresc o relație fără drame și certuri, așa că din nou răbdarea este cheia succesului.

Balanță– Gemeni

O relație între acești doi nativi poate părea destul de ciudată la început, însă pe parcurs lucrurile se vor aranja. Deși e vorba despre acceptare, nativii Balanță nu vor reuși la început să deslușească anumite semne. Nativul Gemeni se va implica cu totul și va încerca să-și găsească un punct solid de pornire.

Astrele îi sfătuiesc să nu se abată de la drumul propriu și să-și asculte de fiecare dată instincul atunci când vor lua decizii importante.

Balanță – Rac

O relație între acești doi nativi se leagă foarte urșor, însă continuarea poate fi dificilă. Balanțele sunt devotate și sincere, iar Racul își poate găsi liniștea într-o astfel de comuniune. Un cuplu reușit, asta dacă cei doi știu să-și trăiască și separat viețile construite împreună. Se pot găsi pierduți pe drum, însă astrele le vor arunca întotdeauna semne care să îi ghideze.

Conexiunea pe care le-o oferă planeta Venus îi poate ajuta să meargă mai departe și să-și găsească ușurința în a-și comunica sentimentele.

Balanță – Leu

Acești nativi vor avea întotdeauna o legătură puternică. Deși la început își vor dori o relație de viitor, pe măsură ce timpul va trece își vor schimba opțiunile. O combinație între Balanță și Leu poate fi posibilă, asta dacă cei doi își pot oferi timp de calitate unul altuia.

Astrele îi sfătuiesc să își găsească momente de liniște împreună și să le petreacă așa cum își doresc, fără prea multe artificii.

Balanță – Fecioară

O relație între acești doi nativi este bazată pe rațiune. Lucrurile pornesc pe un făgaș natural, însă conversațiile devin de fiecare dată rigide, fără naturalețe. O șansă pentru a-și continua relația poate veni din puterea pe care ambii parteneri ar trebui să o aibă.

Astrele îi sfătuiesc să nu-și dezvăluie sentimentele de la început și să încerce să treacă peste fiecare ceartă cu calm.

Balanță– Balanță

Acești nativi sunt în căutarea sufletului pereche, iar atunci când se întâlnesc pot constata că nu au căutat degeaba. Vor avea același set de reguli pe care îl vor aplica fiecărei persone din viața lor, dar acest lucru nu îi va deranja. Viața sexuală va fi una moderată, iar asta poate continua la nesfârșit dacă unul din nativi nu sesizează probleme.

La început, problema inițiativei poate fi rezolvată cu un simplu ajutor din partea astrelor, însă pe parcurs vor trebui să-și asume responsabilități.

Balanță – Scorpion

Dacă acești nativi își doresc o relație de lungă durată, trebuie ca Scorpionul să dețină aceeași energie sexuală. Deși Balanța nu cunoaște tainele acestei puteri, iată că cel din urmă vine să îi arate calea cea dreaptă

Astrele îi sfătuiesc să se lase purtați de val și să își mărturisească dorințele ascunse, asta dacă vor ca parteneriatul să continue pe o durată nelimitată de timp.

Balanță – Săgetător

Poate una dintre cele mai așteptate compatibilități este aceea între Balanță și Săgetător. La început, s-ar părea că Săgetătorul să nu fie atras de acest nativ temător. Pe măsură ce conversațiile continuă, Balanța își va deschide sufletul și se va lăsa cunoscut ca niciodată.

Astrele îi sfătuiesc să nu depindă de ceilalți dacă își doresc o relație de lungă durată, asta pentru că intensitatea sentimentelor dintre ei este evidentă.

Balanță – Capricorn

Dacă nativul Capricorn se poate mula în funcție de cerințele nativului Balanță, acesta îi poate oferi același exemplu. Între acești doi nativi se poate crea o conexiune specială, însă momentul în care se întâlnesc este foarte important.

Fiind ființe extrem de emoționale, nu vor ști cu siguranță cum să-și exprime gama de sentimente care îi va cuprinde încă de la început.

Balanță – Vărsător

O relație complicată între acești doi nativi, nu poate rezista trecerii timpului. În ciuda faptului că sunt la fel de spirituali, nu vor reuși să se conecteze și pe plan fizic și psihic. Balanța îl va cuceri pe nativul Vărsător cu simplitate, însă nu va rezista liniștii aduse de aceasta.

Astrele îi sfătuiesc să renunțe la încercări și să-și găsească o altă modalitate prin care pot comunica fără probleme.

Balanță – Pești

Cei doi nativi vor avea parte de momente inedite împreună, asta pentru că sunt semne de Aer. Se completează atât pe partea psihică, dar și pe partea fizică. Aceste aspecte vor crea o legătură complexă, de lungă durată. Pe plan amoros nu vor exista probleme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×