Reclamă

Horoscopul norocului în luna mai 2022: cel mai bun lucru care ți se va întâmpla în perioada următoare

Dacă, din punct de vedere cosmic, aprilie a fost o lună de visare și planificare, luna mai va fi totul despre acțiune. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că Jupiter s-a mutat în zodia Berbecului de foc pe 10 mai și, în natura sa clasic expansivă, formează o energie de mare intensitate. Află ce spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Publicat: 7 mai 2022, 7:09

Împreună cu alte câteva tranziții astrale, această schimbare jupiteriană va juca un rol în determinarea celei mai bune zile din mai, din punct de vedere astrologic, pentru fiecare semn zodiacal, scrie wellandgood.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deoarece Berbecul este primul semn al zodiacului și un semn cardinal în acest sens, ne putem aștepta ca schimbarea lui Jupiter să împingă nu numai la acțiune, ci și la inițiere. Asta ar putea însemna ca zodiile să aibă motivația necesară pentru a accelera sau începe noi proiecte, spune astrologul Stephanie Gailing, autoarea The Astrological Self-Care Journal.

Horoscopul norocului în luna mai 2022

Acestea fiind spuse, este esențial să fii sigură că „nu acționezi doar de dragul acțiunii, fără să ții cont de consecințele potențiale”, spune Gailing. Această intenție va fi deosebit de importantă de menținut în a doua jumătate a lunii. Mercur devine retrograd în Gemeni pe 10 mai (până pe 3 iunie). Există și o eclipsă de lună în Scorpion pe 16 mai.

Reclamă

Atât retrogradele, cât și eclipsele sunt, în general, cunoscute că dau o atmosferă ciudată și aduc lipsă de claritate.

Descoperă și ce îți rezervă horoscopul lunii mai, în funcție de zodie.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cea mai bună zi: 29 mai

Norocul este de partea ta chiar la sfârșitul lunii, Berbec. În această zi, conducătorul tău planetar, Marte de foc, se întâlnește cu Jupiter. Acest lucru îți oferă puterea de a-ți extinde identitatea în mod semnificativ. „Este un moment pentru creștere și noi oportunități”, spune Gailing. Cu alte cuvinte, asta înseamnă să renunți la orice înseamnă să te mulțumești cu puțin, spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cea mai bună zi: 28 mai

Totul tinde să se alinieze pentru tine atunci când planeta ta dominantă Venus intră în semnul tău. Astrele te sfătuiesc să îmbrățișezi frumusețea, plăcerea și toate acele sentimente din plan social. Programează-ți timp cu prietenii apropiați pentru a merge la un muzeu, a vizita cel mai nou cocktail bar din cartierul tău sau pur și simplu pentru a petrece împreună o seară relaxantă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Cea mai bună zi: 20 mai

Este (aproape) ziua ta. Această zi deschide drumul tău, pe măsură ce soarele îți tranzitează semnul zodiacal. Cu asta, s-ar putea să simți că ești mai în elementul tău decât de obicei, sau că te simți capabilă să faci ceea ce ți-ai propus. Lasă-te condus de curiozitatea ta, care este unul dintre cele mai remarcabile calități ale tale. Dacă procedezi așa, te poți aștepta să găsești experiențe care adaugă mai multă strălucire vieții tale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cea mai bună zi: 30 mai

Te-ai putea simți liniștită și conectată la sinele tău în această zi. Aduce luna nouă în Gemeni, care se află în a 12-a casă a spiritualității și a înțelepciunii interioare, spune Gailing. Ea sugerează să îți programezi o perioadă de timp singură pentru a practica încrederea de sine. Alege activități care îți permit să ai parte de liniște, cum ar fi o plimbare în natură, o baie lungă și luxoasă sau doar o zi de relaxare pe canapea cu o carte bună, spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cea mai bună zi: 13 mai

Pregătește-te pentru un impuls în carieră. În această zi, conducătorul tău planetar, Soarele, se întâlnește cu un punct al cerului numit nodul nord, care este asociat cu soarta și destinul. Totul se întâmplă în a 10-a casă de muncă și reputație publică. În orice caz, acesta este un moment pentru a te concentra pe ceea ce înseamnă obiective legate de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cea mai bună zi: 19 mai

Sigur, Mercur poate fi retrograd în această zi, dar formează, de asemenea, un sextil de susținere cu Jupiter expansiv. Având în vedere că Mercur este conducătorul tău planetar, acesta este obligat să lucreze în favoarea ta. În special, acest aspect se întâmplă în timp ce Mercur se află în a 10-a casă a carierei tale, ceea ce înseamnă că poți vedea o colaborare fără probleme sau o recunoaștere publică pentru contribuțiile tale la locul de muncă. În timpul retrogradelor, este întotdeauna util să privim înapoi pentru a avea care a fost evoluția, spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cea mai bună zi: 24 mai

Ai o oportunitate clară de a-ți extinde orizonturile în această zi. Pe măsură ce conducătorul tău planetar, Venus, formează un aspect sextil pozitiv cu Saturn, atât a șaptea casă a relațiilor, cât și a noua casă a călătoriei și explorării sunt activate. Asta înseamnă că ai putea găsi oamenii din viața ta ca fiind o sursă de motivație sau inspirație pentru a se extinde dincolo de zona ta de confort.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cea mai bună zi: 3 mai

Eliberează-te. Aceasta este o zi pentru distracție și jocuri, deoarece Pluto, conducătorul tău planetar, formează un trigon fericit cu Jupiter în a cincea ta casă a creativității și romantismului. Folosește energia zilei pentru a aborda chiar și lucrurile care nu sunt de obicei vesele în viața ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cea mai bună zi: 10 mai

Având în vedere că conducătorul tău planetar este Jupiter, nu vei fi surprinsă să afli că schimbarea menționată mai sus a planetei norocoase în Berbec este, de asemenea, forța din spatele celei mai bune zile din mai, din punct de vedere astrologic. Pe măsură ce Jupiter se încarcă în semnul inițiatic al Berbecului, s-ar putea să te trezești cu mai multă energie. Te-ai putea simți mai încrezătoare, atingând dorințele mai ușor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cea mai bună zi: 24 mai

Te-ai putea simți apreciată pozitiv și valoroasă în această zi. Asta pentru că conducătorul tău planetar Saturn se aliniază cu Venus orientat spre valori într-un sextil de susținere, evidențiind a doua ta casă de bani, resurse și talente. Este o zi în care să te bucuri de bogăția ta și de ceea ce împărtășești cu ceilalți. Făcând acest lucru nu numai că îți va schimba mentalitatea către abundență și stima de sine, ci îți va aduce și noi oportunități.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Cea mai bună zi: 5 mai

Anticipează surprize plăcute. În această zi, Uranus ieșit din comun, conducătorul tău planetar, se aliniază cu soarele în a patra casă a casei și familiei tale. Și această conjuncție ar putea aduce exact tipul de energie orientată spre inovație de care ți-ai dorit, poate atunci când vine vorba de chestiuni de reconectare cu membrii familiei sau de amenajarea spațiului tău, spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cea mai bună zi: 18 mai

Aprilie ar fi fost într-adevăr luna ta. Cu atât de multe planete aliniate în semnul tău, dar toată acea energie a Peștilor nu se pierde în mai. În această zi, conducătorul tău planetar, misticul Neptun, se întâlnește cu Marte intens și energic în Pești. Acest lucru te împinge către acțiune și progres. Actionează acolo unde interesul te ghidează. Unde te duce această energie și ceea ce înveți te va ajuta să redefinești modul în care te miști prin lume și modul în care alți oameni te percep.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×