Reclamă

Ce să nu îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui

Dacă sunteți la începutul relației sau ați trecut de primii fiori ai dragostei, este necesar să știi ce să nu îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui. De fiecare dată vor fi lucruri noi de învățat. Cel de lângă tine este important să te descopere prin acele elemente cheie ce vă fac relația să funcționeze.

Publicat: 5 mai 2022, 10:00

Este destul de important să te cunoaști atât pe tine, dar și pe partenerul de viață. Astfel, relațiile amoroase devin mai ușor de gestionat și viața mai frumos de trăit. Indiferent că te afli pe punctul de a începe o nouă poveste de iubire sau vrei să te căsătorești, lucrurile se schimbă de fiecare dată, în funcție de etapa în care te afli în acel moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce să nu îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui

Fiecare dintre noi reacționează diferit când vine vorba despre situații cheie. Astrele te sfătuiesc ce să nu îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui. Chiar dacă dreptatea ajunge întotdeauna pe mâna femeilor, și bărbații trebuie ajutați, asta dacă ne dorim relațiile deja construite cu aceștia, spune Astrology.com.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbeci au o atitudine competitivă și își doresc întotdeauna să aibă dreptate. Ceea ce să nu îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodie lui se aplică aici prin atitudinea egoistă. Dacă observi că cel de lângă tine nu îți mai acordă atât de multă atenție, atunci comunicarea este cheia de bază.

Astrele te sfătuiesc să îi înțelegi caracterul sociabil și activ, fără a face supoziții nefondate. Acesta își dorește mereu să fie în centrul atenției.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur iubirea este foarte importantă. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a-și arăta sentimentele, acest semn zodiacal se comportă total diferit de ceilalți. Este indicat să nu îi spui faptul că nu te iubește, asta pentru că într-adevăr o face.

Astrele îți vor acorda șanse nenumărate pentru a-l cunoaște mai bine și a-i vedea modul de comunicare, mult mai aparte și mai sincer, arată Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă îți dorești o relație cu un nativ Gemeni este important să știi ce să nu îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui. Acesta va dori o poveste fără sfârșit, ca în povești. De aceea, trebuie să fii sigură pe tine și să știi cu exactitate care sunt planurile tale de viitor.

Astrele te sfătuiesc ca veștile rele să nu le oferi mult prea târziu, atunci când nativul Gemeni deja s-a îndrăgotit de tine și poate suferi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Deși se știe că Racii sunt cuceritori, nu trebuie să îi reproșezi niciodată acestui nativ că te înșală. Simplul motiv pentru care nu este indicat să iei această decizie, este pentru că acești parteneri sunt totuși loiali și dedicați. Se atașează mult mai repede decât alte semne zodiacale și nu își doresc nimic mai mult decât să fie cu persoana iubită.

Astrele te sfătuiesc de asemenea să nu vorbești despre problema spațiului în care locuiți, mai ales dacă este vorba despre o garsonieră sau un mic apartament. Va crede că te sufocă și se va simți în plus.

Află totul despre zodiac Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Este cunoscut deja faptul că nativul Leu are simțul umorului foarte bine dezvoltat, știu să comunice deschis cu cei din jur și nu se eschivează de la nicio provocare. De aceea, ceea ce nu trebuie să îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui, se aplică aici prin aștepările prea mari pe care le dorești de la cel de lângă tine.

Astrele te sfătuiesc să îți construiești relația în jurul onestității, chiar dacă știi deja că Leii au o gândire individualistă de cele mai multe ori. Atunci când iubesc, știu să pună persoana de lângă ei pe primul loc.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Bărbații Fecioară țin cont de fiecare detaliu al relației lor și vor să facă totul să meargă la foarte bine. Ceea ce nu trebuie să îi spui niciodată în funcție de zodia lui, este că greșește. Acest lucru îl poate scoate din zona lui de confort și îl poate transforma într-o persoană ursuză.

Astrele te sfătuiesc să nu uiți că acești nativi sunt zodie de pământ și nu își vor irosi niciodată timpul dacă tu nu îți dorești cu adevărat o legătură puternică.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii din zodia Balanță trebuie evitate certurile, asta pentru că sunt cei mai pașnici oameni din lume. Evită singurătatea și sunt mereu calmi și preciși. Nu vor să audă faptul că nu sunt inteligenți, asta pentru că nu își doresc să aibă parte de dispute.

Astrele te sfătuiesc să iei în considerare temperamentul lor și să te comporți în consecință pentru a evita un dezastru care nu mai poate fi reparat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acești nativi sunt pasionali, vorbăreți și loiali, însă nu suportă judecățile nefondate din partea celor din jur. Pentru a fi într-o relație de lungă durată cu un Scorpion trebuie să știi că îți pot păstra cele mai ascunse secrete.

Astrele te sfătuiesc să îți iubești partenerul necondiționat, asta pentru că doar așa își poate arăta adevărata personalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt plini de energie, dornici să călătorească prin lume și să se afirme indiferent de situație. Ceea ce nu este indicat să îi spui unui astfel de partener este că se împrietenește mult prea repede cu oamenii din jur.

Astrele te sfătuiesc să îi arăți într-un mod discret că poate fi mai selectiv, însă fără a-l face să se simtă imatur pentru alegerile sale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Acest nativ este pro relații de lungă durată. Sunt consecvenți și își dau imediat seama atunci când și-au găsit sufletul pereche. Învață întotdeauna din greșeli și nu le mai repetă niciodată. Sunt muncitori, iar asta poate fi un lucru atrăgător încă de la început.

Cu toate acestea, ceea ce nu trebuie să îi spui niciodată unui astfel de nativ este că nu știe să se distreze.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Deși acest nativ este tăcut și timid, atunci când se află în preajma persoanelor iubite își schimbă complet personalitatea. Își doresc întotdeauna să fie înconjurați de energii pozitive și nu pot asista la certuri care pot degenera.

Astrele te sfătuiesc să nu le transmiți că abordează anumite situații într-o manieră greșită, asta pentru că se vor îndepărta destul de repede.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt loiali și își doresc să se poată baza pe cei din jur la nevoie. Alături de persoana iubită sunt pasionali și romantici. Își doresc același tratament din partea ta, așa că trebuie să ai grijă cum comunici.

Astrele te sfătuiesc să nu le reproșezi faptul că sunt egoiști, asta pentru că pot lua această informație în nume de rău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
O sală de clasă cu o tablă pe care este scris Succes
Timp liber
Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a. Cele mai frumoase urări și gânduri la sfârșit de gimnaziu
În ziua absolvirii, în care se încheie un ciclu academic, emoțiile sunt intense. Elevii, profesorii, părinții, cu toții au trăiri intense și sărbătoresc parcursul pe care l-au avut împreună. Dacă vrei să bucuri un...
3
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
4
Divertisment
Costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte. Cine este vedeta care a făcut furori cu silueta ei în vacanță
Arabella Chi a ales costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte. Diva și-a expus fizicul de invidiat într-un costum dintr-o singură piesă. Paparazzi au fotografiat-o din cele mai bune unghiuri,...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-un costum portocaliu stă în picioare într-un avion privat
Horoscop
2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Energia astrologică reușește să atingă doar doi nativi atunci când vorbim de partea financiară. Află care sunt acele 2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Este extrem de benefic să...
PARTENERI
×