Reclamă

Mercur retrograd, iunie 2021. Care sunt cele mai afectate zodii ale lunii

Mercur Retrograd își face din nou simțită prezența, de data aceasta, în luna iunie 2021. Anul acesta este marcat de trei momente importante, iar unele zodii vor fi mai afectate decât celelalte. Fiecare nativ trebuie să fie precaut în perioada următoare pentru a face față cu bine tuturor provocărilor.

Publicat: 4 iunie 2021, 14:15
Planșă a Universului și a nativilor zodiacului care sunt afectați de Mercur Retrograd în iunie 2021
Mercur Retrograd își face din nou simțită prezența în luna iunie 2021. Anul acesta este marcat de trei momente importante, iar unele zodii vor fi mai afectate decât celelalte / Shutterstock

Dacă ai observat și tu probleme de concentrare sau ți se pare aproape imposibil să exprimi ceea ce simți, atunci trebuie să știi că în această perioadă nativii sunt influențati de Mercur Retrograd al lunii iunie 2021. Sunt momente delicate pentru toți nativii zodiacului, descoperă care dintre ei vor fi cei mai afectați în săptămânile ce urmează.

Mercur Retrograd, iunie 2021: cele mai afectate zodii ale lunii

Mercur, planeta guvernantă a Gemenilor, va merge în sens invers în această perioadă, spre Vărsător. Este un moment dificil în care nativii zodiacului trebuie să fie extrem de precauți. Într-o astfel de perioadă ne putem aștepta la multe neîntelegeri pe plan profesional și emoțional.

Mai mult, fiind planeta guvernantă a Gemenilor se pot observa dificultăți de exprimare și o comnicare defectuasă. Mercur Retrograd și-a început călătoria încă din data de 29 mai și o va continua până pe 22 iunie 2021. Deși toate zodiile trebuie să fie atente în săptămânile ce urmează, unele dinre ele vor fi mult mai afectate decât celelalte. Pe parcursul întregului an, zodiile se vor confrunta cu trei perioade semnificative în care Mercur va fi Retrograd.

Concomitent cu Mercur Retrograd, traversăm perioada în care zodiile sunt influențate de energia nativilor din zodia Gemeni. Acest lucru aduce cu sine o energie care va afecta sfera comunicării și a cunoașterii.

Cu Mercur Retrograd în luna iunie 2021 trebuie să fim extrem de precauți cu privire la secretele și lucrurile private pe care le împărtășim cu ceilalți. Descoperă ce zodii trebuie să se ferească în această perioadă de discuții aprinse și care nativi trebuie să rămână vigilenți în acțiunile lor.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Răbdarea Berbecilor va fi pusă adeseori la încercare în săptămânile ce urmează. Se știe deja că aceștia nu sunt cei mai răbdători nativi ai zodiacului. Cu toate acestea, cu Mercur Retrograd vor fi forțați să depună câteva eforturi serioase. În perioada aceasta o să simți multe semnale amestecate din partea Universului, mai ales în ceea ce privește sfera comunicării.

Încearcă să stai departe de probleme și să nu te implici în discuții care nu-ți vor aduce niciun beneficiu. Vor fi multe momente în care te vei simți neînțeleasă, în special de către cei apropiați. În plus, activitățile de pe agenda ta vor părea imposibil de gestionat. Te simți copleșită de sarcinile pe care le ai de rezolvat și vei avea impresia că ești întotdeauna cu un pas în urmă față de ceilalți. Încearcă să rămâi atentă la ceea ce ai de făcut și să te relaxezi pentru a nu pune presiune în plus pe tine.

Reclamă

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leu vor fi și ei afectați de Mercur Retrograd în luna iunie 2021. De data aceasta, vor întâmpina probleme în ceea ce privește relațiile de prietenie, colaborările pe termen lung și implicit mici neânțelegeri la nivelul comunității în care trăiesc. Trebuie să fii extrem de precaută și să eviți pe cât de mult posibil situațile tensionate și dramatice. De cele mai multe ori, vei obserava că ești prinsă în neînțelegeri ce țin de comunicare, iar acest lucru se va reflecta în special în proiectele de grup pe care le derulezi.

Pe lângă aspecte, planeta Marte se pregătește să intre în semnul tău zodiacal. Acest lucru se va întâmpla la mijlocul perioadei în care Mercur este Retrograd. Asupra ta se vor reflecta mai multe energii și vei observa cu câtă ușurință îți vei pierde răbdarea în săptămânile ce urmează. Provocarea ta cea mai mare este să reziști acestor sentimente și să te concentrezi pe momentul prezent. Potrivit Bustle.com, cel mai bine este să lași planificarea planurilor de vacanță pentru mai târziu.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru Fecioare lucrurile vor părea puțin dezorganizate în aceste săptămâni. Mercur Retrograd în luna iunie 2021 te va afecta în special în zona profesională. Trebuie să fii atentă la aparițiile pe care le faci în public și la felul în care exprimi ceea ce gândești. Din cauza acestei perioade, vei avea impresia că stai pe loc în ceaa ce privește evoluția ta profesională. Proiectele personale vor fi cu siguranță amânate și reluate după ce lucrurile se vor mai așeza în mintea ta.

Neptun, planeta iluziilor și a fanteziilor, formează o conjuncție alături de Mercur Retrograd și astfel îți vor afecta dinamica relațiilor sociale și amoroase. Confuzia va fi la ordinea zilei și îți va fi foarte greu să-ți dai seama care sunt sentimentele tale reale. Folosește acest timp pentru a te relaxa și încearcă să stai departe de situațiile tensionate, te sfătuiește Astrology.com.

Săgetători: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ultimii nativi care vor fi cei mai afectați de Mercur Retrograd în iunie 2021 sunt tocmai Săgetătorii. Cel mai mult îți vor fi afectate relațiile de prietenie și cele amoroase. Vei simți multă confuzie în viața ta în aceste săptămâni. Pe plan emoțional, dragostea pare că îți joacă feste așa că vei prefera să te distanțezi de ceea ce simți de fapt.

Încearcă să faci un efort în plus și să rămâi sinceră față de oamenii importanți din viața ta. Este o perioadă trecătoare, iar lucrurile se vor întoarce la normal mai repede decât ai crede. În plus, în această perioadă vei avea tendința să-ți asumi lucrurile spuse de către ceilalți despre tine. Nu te preocupa foarte mult de aceste aspecte. În perioada următoare ai nevoie să te concentrezi strict pe dezvoltarea personală. Cel mai important este să rămâi autentică și sinceră față de tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
2
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
PARTENERI
×