Reclamă

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile

Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea, cele mai noi vești de la astrologi sună bine. Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Zonele pe care mercur le-a condus au fost perturbate, dar se va instala o stare de echilibru în curând.

Publicat: 17 octombrie 2021, 7:05

Mercur este planeta care guvernează în principal comunicarea în astrologie. A intrat în retrograd pe 27 septembrie 2021 și iese pe data de 18 octombrie 2021. În timpul retrogradului lui Mercur, planeta s-a deplasat înapoi de la vest la est, scrie indianexpress.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă

Fiecare planetă în timpul tranzitului său peste orice semn zodiacal afectează energia Pământului. Acest tranzit are repercusiuni asupra tuturor zodiilor. În acest timp de aparentă mișcare înapoi, zonele vieții pe care Mercur le-a condus, inclusiv călătoriile, comunicarea și tehnologia, au fost întrerupte.

Mercur retrograd apare de trei ori pe an. De obicei în lunile ianuarie – februarie, iunie – iulie, septembrie – octombrie. Așadar, fii atentă la această lună, deoarece tranzitul de 21 de zile te poate afecta dacă acționezi cu ignoranță.

De data aceasta, Mercur a fost retrograd peste zodia Balanță, conform sistemului occidental și peste zodia Fecioară, conform astrologiei orientale până pe 18 octombrie 2021.

Ce influență are asupra zodiilor ieșirea lui Mercur din retrograd

Reclamă

Mercur retrograd este un moment bun pentru canalizarea energiei interioare, reflectare și reevaluare asupra oricărui lucru pe care l-ai făcut în ultimele luni. Tema acestui ultim mercur retrograd a fost comunicarea și relațiile.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Mercur retrograd a pus mult accent pe relația ta de cuplu. Pe felul în care ai susținut partenerul de cuplu și pe cum ai acționat pentru a îmbunătăți situația din cuplu. După ce mercur iese din retrograd vei avea mai multă răbdare, vei trata totul cu calm și echilibru. Evită să accepți și să profiți de ocaziile venite în grabă. Reevaluează oferta de afaceri pe care ai primit-o recent.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Tranzitul lui mercur retrograd a fost centrat pe starea ta de sănătate și pe obstacolele cu care te-ai confruntat în fiecare aspect al vieții. Acum că mercur se termină pe 18 octombrie 2021, trebuie să ai mai multă grijă de alimentație. Trebuie de asemenea să faci un pas important: să-ți schimbi perspectiva despre lume. Relațiile în care ești implicată îți vor testa valoarea de sine. Fii un pic mai atentă la cei din familie și la oamenii dragi din viața ta.

Află din Galeria FOTO care sunt semnele că ți-ai găsit sufletul pereche și cum se comportă fiecare zodie în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Tranzitarea lui mercur retrograd ți-a cerut să te concentrezi mai mult pe iubirea de sine și pe grija față de propria persoană. Ai fost sub lumina reflectoarelor, dar ți-ai pierdut respectul de sine. De acum înainte, relațiile pe care le vei forma trebuie să se concentreze pe afectivitate și iubire, dar nu uita să te pui mereu pe tine pe primul plan.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Acest ultim tranzit al anului te-a făcut să pui mult accent pe emoțiile tale. Orice ți-a afectat emoțiile a intrat în experiența ta cu modele repetitive evidente. Acum că se termină, trebuie să te concentrezi mai mult pe trăirile tale interioare și să pui mai mult preț pe comunicarea emoțională. Trebuie să înveți cum să-ți gestionezi trăirile ca să-ți fie bine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Tranzitul lui mercur retrograd te-a ajutat să filtrezi cercul de prieteni și să pui mai mult accent pe valoarea de sine. O mulțime de vechi prieteni, vecini sau colegi de muncă vor să ține pasul cu tine, dar le este foarte greu. După data de 18 octombrie, când mercur iese din retrograd trebuie să-ți gestionezi energia cu înțelepciune. Ia-ți măsuri de precauție la discuțiile libere pe care le porți cu cei din jur, deoarece ai putea răni pe cineva fără să ai această intenție.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

În toată această perioadă cu mercur retrograd ai tot analizat și reorganizat abordarea ta asupra unei creșteri financiare. Este cazul să-ți revizuiești și CV-ul acum că mercur iese din retrograd. Trebuie să-ți găsești un loc de muncă mai bine plătit, sau pune bani deoparte pentru că te vei confrunta cu o situație de urgență și vei avea nevoie de o sumă mare de bani.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În perioada lui mercur retrograd te-ai concentrat mai mult asupra nevoilor tale. Chiar dacă nu ești influencer, te gândești din ce în ce mai des la cum să te prezinți în fața lumii. Acum, obiectivele mari trebuie să fie scopul tău principal. Dacă discuți despre toate acestea cu o persoană dragă, vei obține o viziune mai clară asupra modul în care să rezolvi situația.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În toată perioada lui Mercur retrograd ai avut timp pentru odihnă, reîncărcare și intuiție. După data de 18 octombrie trebuie să crezi mai mult în progres și să le dai o șansă în plus celor din jur. De multe ori, familia și cei dragi evită să te contacteze pentru că ești foarte tăioasă în declarații și nu ai răbdare să discuți pe un ton calm.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Oameni din trecutul tău au reapărut brusc în perioada în care mercur a fost retrograd. Au revenit în viața ta din diverse motive: pentru o colaborare sau pentru că și-au dat seama că aveți obiective comune care sunt mai ușor de atins prin munca de echipă. Mercur retrograd a aus în viața ta haos și confuzie. După data de 18 octombrie asigură-te că angajamentele pe care ți le asumi sunt exact așa cum ți-au fost prezentate. Nu semna niciun contract și nu intra în niciun parteneriat de acest fel.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Din septembrie și până acum ai tot reevaluat obiectivele profesionale și strategiile pe care le-ai folosit pentru a le atinge. E timpul să renunți la lucrurile care nu-ți mai aduc împlinire, să regândești cum poți mai bine toate acțiunile. Chiar dacă vei avea parte de întârzieri mai mari în ceea ce privește proiectele în care ești implicată, nu vei dezamăgi pe nimeni, stai liniștită.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Incertitudinea din ultimul timp ți-a provocat anxietate. Ai grijă după data de 18 octombrie, atunci când mercur iese din retrograd cum reevaluzei convingerile pe care le ai. E posibil să începi cursuri noi. Tranzitul lui mercur retrograd a avut turbulențe pe plan emoțional și în sfera evenimentelor. Concentrează-te mai mult pe credința personală decât pe incertitudine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dacă se întâmplă ca oameni din trecut să revină în viața ta, atunci tratează totul cu respect și calm. Vechea dorință de a obține sprijin emoțional de la cineva pe care l-ai iubit în trecut îți poate oferi o lecție frumoasă. Autocontrolul și grija de sine sunt foarte importante în această fază. Dacă repeți greșelile trecutului crezând că lucrurile se vor schimba, astrele spun că vei ajunge tot la regrete. Fii atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×