Reclamă

Mercur retrograd, septembrie 2021. Care sunt cele mai afectate zodii ale lunii

Mercur Retrograd își face din nou simțită prezența, de data acesta, în luna septembrie a anului 2021. Au fost trei momente importante care au afectat zodiile, iar acum ne vom afla în ultima etapă. Zodiile trebuie să fie extrem de precaute pentru a face față cu bine tuturor provocărilor care vor apărea.

Publicat: 24 septembrie 2021, 7:56 / Actualizat: 24 septembrie 2021, 11:11

Luna aceasta, Mercur Retrograd își va începe călătoria pe data de 27 septembrie până în ziua de 18 octombrie. Mercur, cunoscută drept planeta guvernantă a Gemenilor va merge în sens invers în această perioadă și se va îndrepta spre zodia Balanței. Vor fi multe momente tensionate și probleme în cu relațiile pe care le avem cu cei din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur retrograd, septembrie 2021

Balanțele sunt recunoscute pentru diplomația de care dau dovadă. Cu toate acestea, Mercur fiind Retrograd, lucrurile vor sta fix invers. Nativii din zodiac se vor confrunta în această perioadă cu multe neînțelegeri. Parteneriatele vor fi afectate, iar fiecare nativ în parte trebuie să facă eforturi semnificative pentru a nu fi înțeles greșit.

Astrele sfătuiesc nativii să fie atenți la problemele care pot apărea și să încerce să le rezolve cât mai repede. Nu este o perioadă în care greșelile trebuie ascunse în trecut. Clarificarea situațiilor s-ar putea să le scutească pe multe zodii de discuții inutile în viitor. 

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Mercur Retrograd al lunii septembrie 2021 va avea un impact direct asupra nativilor din zodia Berbecilor. Acești nativi sunt sfătuiți să fie foarte atenți la felul în care interacționează cu cei din jur. Mercur Retrograd îți va afecta casa comunicării și vei observa că divergențele apar cu ușurință din acest motiv.

Reclamă

Ar fi bine să-ți iei o pauză și să încerci să-ți temperezi atitudinea față de ceilalți. Chiar și cele mai mici neînțelegeri care pot apărea, încearcă să le rezolvi cât mai repede. Evită momentele tensionate și dramatice și concentrează-te mai mult asupra momentelor de liniște și relaxare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Mercur Retrograd în luna septembrie 2021 o să-ți afecteze modul de funcționare și rutina pe care ți-o stabilisei. Încearcă să-ți setezi așteptări realiste și să-ți rezivuiești agenda.

Reclamă

Fă-ți un program mai strict și încearcă să nu te abați de la el. Îmbrățișează schimbările care intervin în viața ta și învață să rezolvi cu bine orice moment neprevăzut. După această perioadă vei observa că ai devenit mult mai organizată. În plus, situațiile neprevăzute nu te vor mai surprinde la fel de mult și vei fi mai relaxată.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Se pare că această perioadă îți va afecta abilitatea de concentrare, informează Astrology.com. Ți-e greu să te concentrezi și din acest motiv ai impresia că nu poți duce nicio sarcină la bun sfârșit. Cel mai bine ar fi să pui pe pauză proiectele personale. Pasiunile tale trebuie să mai aștepte.

Folosește această pauză pentru a descoperi lucruri noi. Ai nevoie de mai multe surse de inspirație pentru a putea să-ți duci imaginația pe noi tărâmuri. Astrele te avertizează cu privire la foștii parteneri din viața ta. S-ar putea ca unul dintre aceștia să se întoarcă în viața ta pentru a-ți cere încă o șansă. Privește înapoi doar dacă simți că persoana respectivă merită cu adevărat să primească din nou atenția ta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

S-ar putea să te simți puțin mai obosită decât în mod obișnuit în această perioadă. Mercur Retrograd în luna septembrie 2021 îți va afecta nivelul de energie. Profită de aceste momente pentru a te relaxa. Trebuie să-ți încarci bateriile pentru perioada care urmează.

Pe de altă parte, încearcă să nu uiți de relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău. S-ar putea să observi câteva neînțelegeri pe parcursul acestor zile. O atitudine pasiv-agresiva nu este deloc recomandată pentru a rezolva problemele de comunicare ce pot apărea.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nici nativii din zodia Leului nu vor fi ocoliți de influența lui Mercur Retrograd. Casa comunicării va fi afectată în zilele ce urmează și vei observa  confuzie în ceea ce privește informațiile pe care le transmiți.

Oamenii s-ar putea să te înțeleagă greșit. Ai grijă să fii cât mai explicită și să ai un ton potrivit conversației. Încearcă să nu te lași copleșită de griji și să-ți ajustezi programul. Încearcă să nu-ți asumi mai multe responsabilități decât poți duce și să faci lucrurile pas cu pas.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Mercur Retrograd va afecta casa banilor. Fecioarele sunt sfătuite să fie foarte atente la felul în care își gestionează bugetul. Nu este deloc o perioadă benefică pentru a face investiții majore.

Cel mai bine este să mai aștepți o perioadă de timp înainte de a lua o hotărâre. Pune în balanță care sunt lucrurile de care ai cu adevărat nevoie și care se pot încadra pe lista de capricii. Profită de aceste zile pentru a-ți forma noi obiceiuri și pentru a te pune la punct cu economiile.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Mercur Retrograd le va afecta și pe Balanțe. Acestea își vor exprima sentimentele cu greu și nu vor reuși să se facă înțelese din prima. Încearcă să treci peste aceste momente dificile și să nu pui foarte multă presiune pe tine.

Nu este un moment potrivit să analizezi fiecare situație în cele mai mici amănunte. Concentrează-te pe imaginea de ansamblu și nu lăsa micile imperfecțiuni să-ți strice de fiecare dată buna dispoziție. Ești o zodie de aer foarte descurcăreață și vei reuși să treci cu bine peste aceste momente.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului trebuie să fie foarte atenți la relațiile pe care le au cu cei din jur. În timpul acestei perioade s-ar putea să observi câteva schimbări în comportamentul persoanelor pe care obișnuiai să le vezi drept prietene. Încearcă să porți câteva discuții sincere și să rupi relațiile toxice din viața ta.

Cât timp mercur este retrograd evită să porți discuții în contradictoriu cu oamenii care simți că nu merită energia și timpul tău. Concentrează-te mai mult asupra lucrurilor care te pasionează și amintește-ți de lucrurile care te fac cu adevărat fericită.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fiecare nativ din zodiac va fi afectat în această perioadă într-o măsură mai mare sau mai mică. Săgetătorii s-ar putea să întâmpine câteva probleme când vine vorba de relațiile de prieteni pe care le au. La fel ca nativii din zodia Scorpionului, Săgetătorii au posibilitatea să observe cine le este cu adevărat aproape.

Câteva neînțelegeri din trecut s-ar putea să ducă la momente dramatice inutile. Grupul tău de prieteni s-ar putea să se destrame dacă nu iei atitudine. Încearcă să fii un bun mediator și să oferi ocazia tuturor să-și facă auzit punctul de vedere.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Mercur Retrograd în luna septembrie 2021 îi va afecta pe Capricorni când vine vorba de energia pe care o au. Încearcă să te liniștești puțin și să faci lucrurile pe rând, fără să te grăbești. Astrele îți sugerează să-ți iei mai des pauze. Ai tendința să te scufunzi în muncă pentru a-ți distrage atenția de la problemele care te preocupă cu adevărat.

Nu te lăsa copleșită ci profită de această perioadă pentru a medita și pentru a te relaxa. Ar fi momentul să-ți evaluezi cu atenție parcursul profesional și să-ți stabilești direcțiile pe care vrei să le urmezi de acum în colo.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mercur Retrograd îți va afecta planurile de vacanță. Încearcă să amâni puțin lucrurile și să-ți planifici vacanța puțin mai târziu. Nu este un moment bun pentru a pleca departe de casă.

În loc să riști cu probleme mărunte care pot apărea în cele mai nepotrivite momente, mai bine te relaxezi în apropiere de casă. Timpul petrecut alături de cei dragi s-ar putea să fie o opțiune mai bună decât crezi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Mercur Retrograd în luna septembrie 2021 va aduce schimbări și în viața Peștilor. Aceștia trebuie să învețe cum să-și seteze câteva bariere. În această perioadă, Peștii vor observa probleme când vine vorba de relațiile sociale.

Nici pe plan amoros lucrurile nu stau foarte bine pentru Pești. Deciziile cu adevărat importante ar trebui amânate pentru perioada următoare. Fii cât se poate de discretă și evită să vorbești foarte mult cu cei din jur despre planurile de viitor pe care ți le-ai făcut. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×