Reclamă

Sam Asghari

Britney Spears la premiera filmului Smurfs 2
Divertisment
// 10 iunie 2022

Fostul soț al artistei Britney Spears a vrut să participe la nunta acesteia cu Sam Asghari. Jason Alexander a fost arestat de autorități

Fostul soț al artistei Britney Spears a vrut să participe la nunta acesteia cu Sam Asghari. Jason Alexander a încercat să întrerupă evenimentul, dar a fost oprit la timp de autorități. Bărbatul a fost arestat înainte de a apuca să producă daune.
Reclamă
Britney Spears și Sam Asghari care se căsătoresc în timp ce participă împreună la un meci de baschet
Divertisment
// 9 iunie 2022

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc. Părinții cântăreței nu au fost invitați la ceremonie

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc în cursul zilei de azi. Cei doi au decis să facă marele pas în cadrul unei ceremonii restrânse la care au fost invitate aproximativ 100 de persoane. Sursele externe spun că artista nu a dorit ca la ceremonie să fie prezenți și părinții săi.
Britney Spears cu părul lung și desfăcut a anunțat că a pierdut sarcina
Știri
// 15 mai 2022

Britney Spears a pierdut sarcina. Anunțul a fost făcut de artistă și de logodnicul său, Sam Asghari

Britney Spears a pierdut sarcina. Anunțul dureros a fost făcut chiar de artistă și de logodnicul său, Sam Asghari. Cei doi au postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Acolo și-au ținut fanii la curent cu ultimele detalii din viața lor personală.
Britney Spears care a anunțat că e însărcinată alături de logodnicul său, Sam Asghari
Divertisment
// 12 aprilie 2022

Britney Spears a anunțat că e însărcinată. Mesajul a fost publicat pe contul său de Instagram

Britney Spears a anunțat că e însărcinată. Vestea a fost oferită chiar de vedeta internațională pe contul său personal de Instagram. Cântăreața așteaptă primul copil alături de Sam Asghari. Diva în vârstă de 40 de ani mai are doi copii, Sean și Jayden James Federline, din fost sa căsnicie cu Kevin Federline.
Reclamă
Britney Spears, pe scenă, cu un tort în față, de ziua ei
Divertisment
// 8 februarie 2022

Britney Spears și-a expus silueta într-un costum de baie roz. Vedeta se află în vacanță alături de Sam Asghari în Hawaii

Britney Spears și-a expus silueta într-un costum de baie roz. Vedeta continuă să se bucure de libertatea ei și de o vacanță binemeritată cu logodnicul ei, Sam Asghari. Recent, cântăreața „Baby One More Time”, a fost fotografiată în vacanță.
Britney Spears într-o rochie roșie alături de logodnicul său Sam Asghari care poartă un costum crem și o cravată neagră
Divertisment
// 16 septembrie 2021

Logodnicul lui Britney Spears a avut o apariție rară. Cum a ieșit Sam Asghari la cumpărături

Logodnicul lui Britney Spears, Sam Asghari, a avut o apariție rară atunci când a mers la cumpărături. Actorul a purtat pe cap o pungă de carton pentru a se feri de camerele de fotografiat ale celor curioși. Detaliul care a atras atenția fanilor a fost tocmai mesajul pe care l-a scris pe punga de cumpărături.
Birtney Spears și Sam Asghari, la Annual GLAAD Media Awards, în 2018, la masă, îmbrăcați elegant
Divertisment
// 13 septembrie 2021

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit. Cei doi și-au anunțat oficializarea relației zilele trecute pe rețelele de socializare. Artista și actorul s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2016 pe platourile de filmare ale videoclipului „Slumber Party”.
×