Reclamă

Britney Spears a fost fotografiată într-o rochie scurtă, la o întâlnire cu un bărbat. Cum petrece artista după divorț

Britney Spears a fost fotografiată într-o rochie scurtă, la o întâlnire cu un bărbat. Jurnaliștii de peste hotare au scris că ei au luat cina într-un restaurant de lux din West Hollywood, California. Aceasta este cea de-a doua apariție a artistei în cadrul căreia este însoțită de o persoană necunoscută.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 26 august 2023, 6:42

Săptămâna trecută s-a aflat că Sam Asghari a depus actele necesare ca să divorțeze de Britney Spears. În documentele pe care le-a lăsat la un tribunal din Los Angeles, actorul de 29 de ani a invocat ca motive ale separării „diferenţe ireconciliabile”. La câteva zile distanță de la anunțul divorțului, apropiați din anturajul fostului cuplu au dezvăluit că, de fapt, cântăreața de 41 de ani ar fi fost infidelă. În plus, ea l-ar fi agresat fizic pe Sam Asghari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears a fost fotografiată într-o rochie scurtă

După ce a mărturisit într-o postare că nu mai suporta durerea în timpul mariajului cu Sam Asghari, Britney Spears „se vindecă” în compania unor bărbați misterioși. De curând, ea a fost fotografiată la o cină târzie alături de un tânăr. Paparazzii i-au surprins în timp ce plecau de la un local situați în West Hollywood, California.

Așa cum se poate observa în imaginile imortalizate de fotografii de peste hotare, artista avea o ținută sexy și provocatoare. Îmbrăcată cu rochie verde, scurtă, pe care erau inserții argintii, ea a purtat o pereche de cizme negre, lungi până aproape de genunchi. Ținuta și-a accesorizat-o cu bijuterii, o pălărie roșie, iar geanta aleasă la acest outfit a fost una bej.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

În noaptea de 24 spre 25 august, Britney Spears a ieșit la o cină târzie cu un bărbat misterios
Pălăria roșie a fost piesa de rezistență a ținutei pe care a avut-o Britney Spears la cina din seara de 24 august spre 25 august / Profimedia Images
Reclamă

Între Britney Spears și bărbatul misterios alături de care a luat cina nu au fost apropieri care să indice o relație mai apropiată. Însă, potrivit paparazzilor, cântăreața și „partenerul” de la întâlnirea noctură s-au urcat împreună pe bancheta SUV-ului. Bolidul divei a fost condus de șoferul ei.

Primele declarații ale lui Britney Spears după ce Sam Asghari a depus actele de divorț

La câteva zile după ce s-a aflat că Britney Spears și Sam Asghari divorțează, artista a făcut mărturii copleșitoare pe social media.

Reclamă

„După cum toată lumea ştie, Hesam şi cu mine nu mai suntem împreună… 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, aşa că, sunt puţin şocată. Dar… nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui!!! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea!!! Într-un fel de mod telepatic, am primit atâtea mesaje care îmi topesc inima, de la prieteni, şi vă mulţumesc!!!!

Am fost tare mult prea mult timp şi Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate. Și cred că ştim cu toţii asta!!! Mi-ar plăcea să îmi arăt emoţiile şi lacrimile despre cum mă simt cu adevărat. Dar nu ştiu de ce am fost nevoită mereu să îmi ascund slăbiciunile!!!!

Dacă nu aş fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aş fi fost trimisă în locuri unde să fiu reparată de medici!!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie!!! Trebuie să fii iubit necondiţionat… nu sub anumite condiţii!!!! Aşa că voi fi cât de puternică pot fi şi voi face tot ce pot!!! Şi chiar mă descurc al naibii de bine!!! O zi bună şi nu uitaţi să zâmbiţi!!!”, a scris Britney Spears pe contul ei oficial de Instagram.

Britney Spears e devastată după separarea de Sam Asghari

Deși, nu își dorește să lase să se vadă prea mult în postările de pe social media, Britney Spears este devastată după separarea de Sam Asghari. O sursă din anturajul foștilor parteneri a dezvăluit într-un interviu oferit de curând că „ea și Sam au probleme în relație, însă, nu și-a dorit să renunțe la ea”.

„Prietenii îi spun că îi va fi mai bine singură, dar ea nu vrea să accepte, pentru că e prea dureros”, a declarat sursa respectivă pentru publicația ET.

Săptămâna aceasta s-a aflat că Britney Spears nu-l va șterge pe Sam Asghari din volumul de memorii, a cărui lansare va avea loc pe 24 octombrie 2023. Presa internațională a scris recent că actorul nu va beneficia de veniturile, care vor fi încasate din vânzarea autobiografiei artistei. Ei și-au început povestea de iubire în urmă cu șase ani.

În timp ce pentru Sam Asghari este primul divorț, pentru celebra cântăreață, al treilea. Rapperul Kevin Federline a fost al doilea soț al artistei Britney Spears, ei fiind căsătoriți în perioada 2004 – 2007.

Primul mariaj al vedetei a fost alături de Jason Allen Alexander, un prieten din copilărie. Ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii organizată în Las Vegas, în 2004. Iar divorțul s-a produs la doar 55 de ore de la nuntă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×