Reclamă

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit. Cei doi și-au anunțat oficializarea relației zilele trecute pe rețelele de socializare. Artista și actorul s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2016 pe platourile de filmare ale videoclipului „Slumber Party”.

Publicat: 13 septembrie 2021, 15:11

Britney Spears și Sam Asghari sunt gata să spună "Da!". Spears și Asghari și-au anunțat logodna pe Instagram zilele trecute, după mai bine de patru ani de relație. Spears, în vârstă de 39 de ani, și Asghari, în vârstă de 27 de ani, au împărtășit veștile fericite pe Instagram. Managerul lui Asghari, Brandon Cohen, a transmis printr-o declarație pentru People că este "mândru să sărbătorească și să confirme logodna".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit

„Cuplul și-a oficializat relația de lungă durată astăzi. Este profund emoționat de sprijinul, dedicația și dragostea exprimată față de ei”, a spus Cohen, adăugând că inelul lui Spears a fost proiectat de bijutierul Roman Malayev.

Într-un material video, Spears a declarat că este „extaziată” în legătură cu propunerea. Și-a arătat noua bijuterie cu Asghari alături. Cântăreața trece acum clipe fericite, după ce anul acesta a fost unul cu suișuri și coborâșuri pentru ea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Aceasta luptă de mai mult timp să pună capăt conservatoriei sale la care este supusă de mai bine de 13 ani. Lunile trecute, Britney a declarat că este mândră de iubitul ei. El a ajutat-o cel mai mult în toți acești, ultimii ani din viața sa.

„Nu numai că acest tâmpit drăguț a fost cu mine în cei mai grei ani din viața mea. Se întâmplă să fie un bucătar extrem de bun 👨🏽‍🍳!”, a scris artista.

Într-un interviu pe care artista l-a acordat în martie pentru Forbes, actorul născut în Iran a vorbit deschis despre începutul relației sale cu Spears. El a recunoscut că este gata să facă următorul pas în carieră și în relație.

Reclamă

Ce spune Sam Asghari despre iubita sa

„Prioritățile mele în viață sunt să rămân smerit și să înțeleg de unde am venit și încotro mă duc. Vreau să-mi duc cariera la următorul pas când vine vorba de actorie. Vreau să duc și relația mea la următorul pas. Nu mă deranjează să devin tată. Vreau să fiu un tată tânăr”.

Câteva luni mai târziu, cântăreața a precizat în timp ce pleda la tribunal în timpul unei audieri de conservatorie că vrea să se căsătorească și să aibă un copil cu Asghari. Un prieten al cuplului a declarat pentru People că și el este gata să se stabilească.

„Este pregătit pentru căsătorie și pentru a avea copii cu Britney. Este serios în legătură cu relația. Vrea să facă următorul pas și să aibă acea viață împlinită cu ea. Ca un cuplu, au ascuns cum au simțit cu adevărat chiar și de oamenii apropiați pentru că erau anxioși și speriați, dar acum totul este în ordine.”

Într-o declarație exclusivă pentru People după lansarea unui documentar despre viața și conservatorul lui Spears, Asghari a spus că „așteaptă cu nerăbdare” un „viitor normal, uimitor” alături de vedeta pop.

„Întotdeauna mi-am dorit cei mai bun pentru jumătatea mea și voi continua să o susțin urmându-și visele și creându-și viitorul pe care și-l dorește și pe care îl merită. Sunt recunoscătoar pentru toată dragostea și sprijinul pe care îl primește de la fanii ei din întreaga lume și aștept cu nerăbdare un viitor normal și uimitor împreună”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×