Reclamă

Fostul soț al artistei Britney Spears a vrut să participe la nunta acesteia cu Sam Asghari. Jason Alexander a fost arestat de autorități

Fostul soț al artistei Britney Spears a vrut să participe la nunta acesteia cu Sam Asghari. Jason Alexander a încercat să întrerupă evenimentul, dar a fost oprit la timp de autorități. Bărbatul a fost arestat înainte de a apuca să producă daune.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iunie 2022, 12:19

Britney Spears a avut parte de o nuntă cu peripeții. Petrecerea vedetei a fost întreruptă de nimeni altul decât fostul său soț. Jason Alexander și-a făcut prezența la evenimentul restrâns de la casa vedetei la care au participat în jur de 100 de persoane. Acesta a făcut și un live pe contul său personal de Instagram în momentul în care a ajuns la nuntă, scrie publicația FoxNews.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul soț al artistei Britney Spears a vrut să participe la nunta acesteia cu Sam Asghari

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a ajuns la nunta fostei soții spunând că a fost invitat de aceasta. Jason a fost pus pe ceartă încă din primele minute. Agenții de pază de la nunta artistei au încercat să-l împiedice pe acesta să intre la eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fostul soț al artistei Britney Spears a vrut să participe la nunta acesteia cu Sam Asghari și a fost arestat
Britney și Jason se cunoșteau din copilărie, cei doi s-au căsătorit în 2004, iar la câteva zile mariajul lor a fost anulat / Profimedia Images

Conform publicației FoxNews, acesta a fost surprins cu puține momente înainte de eveniment în fața casei artistei. Alexander a început să strige în fața agenților de pază: ”Hey, unde e Britney? Sunt primul ei soț. Am venit aici să-i distrug nunta”.

Reclamă

Sursele externe spun că Britney și soțul său, Sam Asghari, se pregăteau pentru nuntă în momentul în care Jason și-a făcut prezența. Acesta a trecut mai întâi prin grădina casei și a reușit să ajungă până într-un cort decorat cu flori. Sursele apropiate vedetei spun că autoritățile au reușit să-l îndepărteze pe Jason la timp.

Serviciile șerifului comitatului Ventura au declarat că Jason era căutat deja pentru alte fapte comise într-o altercație din trecut. Astfel, bărbatul a fost preluat și arestat de la eveniment.

Britney și Jason se cunoșteau din copilărie, cei doi s-au căsătorit în 2004, iar la câteva zile mariajul lor a fost anulat.

Reclamă

Cine a participat la nunta cântăreței Britney Spears cu Sam Asghari

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în cadrul unui eveniment restrâns cu 100 de persoane. La nunta artistei nu au fost invitați părinții acesteia. Mama și tatăl vedetei nu au fost bine primiți. Nici sora acesteia, Jamie Lynn Spears, nu s-a aflat pe lista de invitați.

În schimb, fratele vedetei, Brya, a primit o invitație oficială și a fost așteptat la eveniment. În ziua nunții fotografii au surprins mai multe vedete care și-au făcut apariția. Printre acestea s-a numărat și Madonna. Spears și Asghari au decis să se căsătorească după o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016 pe platourile de filmare ale videoclipului Slumber Party. Vedeta a fost cerută în căsătorie în luna septembrie a anului trecut. Inelul de logodnă al vedetei a fost apreciat de milioanele de urmăritori din mediul online.

În prezent Britney și Sam încearcă să-și mărească familia. Artista a anunțat recent că este însărcinată. Cu toate acestea, vedeta a pierdut sarcina . Asghari îi este în continuare alături. Bărbatul spune că își dorește să fie un ”tată tânăr” și că este pregătit să întemeieze o familie alături de soția sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×