Reclamă

Britney Spears a anunțat că e însărcinată. Mesajul a fost publicat pe contul său de Instagram

Britney Spears a anunțat că e însărcinată. Vestea a fost oferită chiar de vedeta internațională pe contul său personal de Instagram. Cântăreața așteaptă primul copil alături de Sam Asghari. Diva în vârstă de 40 de ani mai are doi copii, Sean și Jayden James Federline, din fost sa căsnicie cu Kevin Federline.

Publicat: 12 aprilie 2022, 11:05 / Actualizat: 12 aprilie 2022, 14:39

Mulți admiratori au rămas pe gânduri după mesajul postat de Spears. Acesta a lăsat loc de interpretări, însă vestea cea mare i-a bucurat pe fanii artistei din mediul online. Într-o postare simplă, artista nu și-a mai putut ascunde fericirea. Cu toate acestea, diva a anunțat că aparițiile sale vor fi tot mai rare. Aceasta se teme de prezența fotografilor care vor fi de acum înainte tot timpul pe urmele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears a anunțat că e însărcinată

Vedeta internațională trăiește una dintre cele mai frumoase etape din viața sa. Alătur de logodinul ei, Sam Asghari, aceasta urmează să devină mamă. Deși va fi primul copil al cuplului, Spears mai are doi copii din căsnicia anterioară.

Vezi mai multe imagini cu Britney Spears în Galeria Foto!

În anunțul postat pe rețelele sociale, Spears a povestit despre modul în care a aflat vestea cea mare. Deși fanii s-au așteptat să vadă o fotografie cu burtica sa de graviduță, Spears a ales să facă anunțul cu o postare obișnuită. Mesajul acesteia a fost plin de emoție.

Reclamă

”Am slăbit foarte mult pentru a putea merge în excursia din Maui, iar acum pare că voi pune toate kilogramele la loc. M-am tot întrebat ce se întâmplă cu stomacul meu. Soțul meu a încercat să glumească pe seama mea și mi-a spus că sunt însărcinată cu mâncarea. ”

”Am făcut și un test… ei bine, urmează să avem un copil. Burtica crește deja pe zi ce trece. Dacă sunt doi copii acolo o iau razna. Nu o să mai ies la fel de des în public. La ultima sarcină am avut depresie perinatală. Paparazzi ne urmăresc mereu.”

Britney Spears a anunțat că e însărcinată pe rețelele sociale și a încercat să tragă un semnal de alarmă cu privire la problemele pe care femeile le întâmpină pe parcursul sarcinii. Vedeta spune că va încerca să fie blândă cu ea și să facă în această perioadă yoga pentru a se relaxa.

Reclamă

Ce relație are Britney Spears cu Sean și Jayden James Federline

Deși Britney Spears a anunțat că e însărcinată, puțini știu că diva mai are doi băieți dintr-o căsătorie anterioară. Copiii săi, Sean (17 ani) și Jayden Federline (15 ani), apar rareori în lumina reflectoarelor.

Aceștia au ales să locuiască alături de tatăl lor, Kevin Federline și să stea departe de viața pe care ar fi putut să o aibă alături de Spears. Vedeta internațională publică rareori imagini cu cei doi băieți ai săi. În trecut aceasta a explicat și care este motivul pentru care Sean și Jayden nu vor să apară pe profilu mamei sale.

”Băieții mei cresc și vor să facă lucruri de unii singuri. Trebuie să le cer permisiunea să public imagini cu ei pentru că sunt niște persoane extrem de independente. Sunt deja atât de înalți și continuă să crească.”

”Am plâns două zile când i-am văzut la un bal. Copiii mei în costume elegante, e o adevărată nebunie. Fetele trebuie să se pregătească pentru că băieții mei sunt foarte frumoși”

Deși Spears este mândră de cei doi adolescenți, aceștia preferă intimitatea și viața ferită de ochii curioșilor. Imaginile cu ei sunt în general foarte rare, însă admiratorii dive se bucură de fiecare ocazie în care cei doi apar pe rețelele sociale.

Ce a declarat Sam Asghari după ce a aflat că urmează să devină tată

Sam Asghari a făcut un anunț public la scurt timp după ce Britney Spears a anunțat că e însărcinată. Acesta își sprijină logodnica și este nerăbdător să devină tată. Actorul în vârstă de 28 de ani a posta o fotografie cu o familie de lei alături de care a adăugat un mesaj emoționant.

Căsnicia și copiii sunt două elemente naturale ale unei relații puternice, plină de iubire și de respect. Am așteptat cu nerăbdare să fiu tată și îmi asum această responsabilitate întrutotul. Va fi cel mai important lucru pe care l-am făcut vreodată.”

În tip ce pentru Spears va fi al treilea copil, pentru Sam acesta va fi primul. Sam și Britney au început să se întâlnească în luna octombrie a anului 2016. Cei doi s-au logodit în octombrie 2021.

Acesta i-a fost alături artistei într-una din cele mai dificile perioade din viața sa. Vedeta s-a aflat într-un conflict deschis cu tatăl său. Acum, Sam și Britney urmează să se bucure împreună de familia pe care și-au dorit să o întemeieze. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×