Reclamă

Fiul lui Britney Spears a spus totul despre relația cu mama sa: „Vreau doar ca ea să se facă mai bine”

Britney Spears are doi fii, pe Sean în vârstă de 16 ani și pe Jayden, de 15 ani, cu fostul soț Kevin Federline. Pentru că acest lucru a fost de cele mai multe ori păstrat sub lumina reflectoarelor, acum fiul lui Britney Spears a spus totul despre relația cu mama sa.

Publicat: 5 septembrie 2022, 8:15

Fiii lui Britney Spears au rupt tăcerea despre ceea ce se întâmplă între ei și mama lor. Sean și Jayden s-au întâlnit cu regizoarea Daphne Barak pentru a discuta despre Spears într-un interviu difuzat recent. Jayden a spus că nu are "ură" pentru mama lui. Acesta nu a participat la nunta ei cu Sam Asghari, scrie foxnews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Britney Spears a spus totul despre relația cu mama sa

„Cred 100% că acest lucru poate fi rezolvat”, a spus el, pentru Daily Mail. „Va fi nevoie doar de mult timp și efort. Vreau doar ca ea să se îmbunătățească psihic. Când se va face bine, vreau cu adevărat să o văd din nou.”

Adresându-se lui Spears în timpul interviului, el a adăugat: „Te iubesc foarte mult, sper să fie bine pentru tine. Poate într-o zi ne putem așeza așa și vom vorbi din nou.”

Jayden a vorbit despre absența sa de la nunta mamei sale. „La acel moment, pur și simplu nu era un moment bun să plec. Nu spun că nu sunt fericit pentru ea”, a spus el. „Sunt foarte fericit pentru ei. Ea nu a invitat toată familia și apoi, dacă eram doar eu, pur și simplu nu văd cum s-ar fi încheiat acea situație în condiții bune”.

https://www.instagram.com/p/Ch_U4CwPVgG/
Reclamă

Care e relația lui Jayden cu fratele său, Sean Preston

Potrivit lui Jayden, frații sunt „foarte uniți” și se sprijină reciproc ori de câte ori au nevoie unul de celălalt.

„Eu și Preston suntem foarte uniți. El are mereu grijă de mine și eu am grijă de el. Ne asigurăm că amândoi suntem sănătoși din punct de vedere mental”, a spus el.

Reclamă

Vorbind despre viața sa cu o mamă faimoasă precum Spears și discuțiile din mass-media în ceea ce privește perioada în care a fost tutala tatălui ei, Jayden a spus: „Exista acest televizor și o arăta cântând și dansând pe scenă. Când am văzut-o, am fost de genul . Atunci mi-am dat seama cât de faimoasă era și cât succes are ca persoană și asta m-a inspirat”.

Tutela de 13 ani a lui Spears a luat sfârșit în noiembrie. Jayden a spus că bunicul său, Jamie Spears, „nu merită toată ura pe care o primește în mass-media. Îl iubesc, din toată inima mea. Încerca doar să fie tată”.

El a adăugat: „La început, a încercat să fie ca orice tată, lăsând-o să-și urmeze visul. M-am gândit că poate tutela a durat prea mult. Probabil mama mea era foarte supărată din cauza situației că a lucrat prea mult timp și eu personal cred că asta a fost. Ar fi trebuit să ia o pauză și să se relaxeze”.

Jayden a spus că fratele său mai mare, Sean, nu este un fan al camerelor. Acesta i-a cerut lui Spears să nu posteze fotografii cu el în mediul online, ceea ce a făcut oricum și „.

El a spus că postarea pe Instagram „o ajută” pe mama lui. „Rețelele sociale o ajută”, a început el. „Așa că, dacă asta vrea să facă, asta vrea să facă, nu o voi urî pentru asta. În același timp, ar trebui să înțeleagă tot ceea ce o împiedică să-și iubească familia.”

Ce crede Jayden despre postările mamei sale din mediul online

Jayden a continuat: „Este aproape ca atunci când trebuie să posteze ceva pe Instagram pentru a atrage atenția. Acest lucru a durat de ani și ani și ani și există șanse mari ca asta să nu se oprească niciodată, dar sper că ea se va opri”.

În timpul copilăriei celor doi băieți, Jayden a spus că Spears „s-a purtat mai bine” cu el decât cu Preston.

„Cred că mama s-a chinuit să ne acorde atenție amândurora și să ne arate dragoste egală și nu cred că i-a arătat suficient lui Preston și mă simt foarte rău pentru asta”, a început el. „Amândoi am trecut prin atât de multă presiune în trecut, încât acesta este locul nostru acum, pentru a procesa toate traumele emoționale prin care am trecut pentru a ne vindeca, a ne vindeca starea mentală”.

Spears și Federline s-au căsătorit în octombrie 2004, după ce s-au întâlnit timp de aproape 10 luni. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2007. Cei doi foști s-au luptat pe rețelele sociale după ce Federline a distribuit trei videoclipuri în care a acuzat-o pe vedetă că și-a certat fiii.

Postarea sa a fost ștearsă ulterior, iar avocatul lui Spears, a transmis că nici el și nici artista nu vor tolera „hărțuirea” sub nicio formă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
2
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
3
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
5
tineri surprinși pe un fundal deschis la culoare îmbrăcați în haine casual
Horoscop
5 zodii care au parte de schimbări drastice în relații, zilele următoare. Ce spun astrele
Perioada verii aduce cu sine și introspecții. Conexiunile divine nu sunt acum mult mai ușor de urmărit. Află care sunt acele 5 zodii care au parte de schimbări drastice în relații și vezi dacă...
PARTENERI
×