Reclamă

Fiul lui Britney Spears a spus totul despre relația cu mama sa: „Vreau doar ca ea să se facă mai bine”

Britney Spears are doi fii, pe Sean în vârstă de 16 ani și pe Jayden, de 15 ani, cu fostul soț Kevin Federline. Pentru că acest lucru a fost de cele mai multe ori păstrat sub lumina reflectoarelor, acum fiul lui Britney Spears a spus totul despre relația cu mama sa.

Publicat: 5 septembrie 2022, 8:15

Fiii lui Britney Spears au rupt tăcerea despre ceea ce se întâmplă între ei și mama lor. Sean și Jayden s-au întâlnit cu regizoarea Daphne Barak pentru a discuta despre Spears într-un interviu difuzat recent. Jayden a spus că nu are "ură" pentru mama lui. Acesta nu a participat la nunta ei cu Sam Asghari, scrie foxnews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Britney Spears a spus totul despre relația cu mama sa

„Cred 100% că acest lucru poate fi rezolvat”, a spus el, pentru Daily Mail. „Va fi nevoie doar de mult timp și efort. Vreau doar ca ea să se îmbunătățească psihic. Când se va face bine, vreau cu adevărat să o văd din nou.”

Adresându-se lui Spears în timpul interviului, el a adăugat: „Te iubesc foarte mult, sper să fie bine pentru tine. Poate într-o zi ne putem așeza așa și vom vorbi din nou.”

Jayden a vorbit despre absența sa de la nunta mamei sale. „La acel moment, pur și simplu nu era un moment bun să plec. Nu spun că nu sunt fericit pentru ea”, a spus el. „Sunt foarte fericit pentru ei. Ea nu a invitat toată familia și apoi, dacă eram doar eu, pur și simplu nu văd cum s-ar fi încheiat acea situație în condiții bune”.

Reclamă

Care e relația lui Jayden cu fratele său, Sean Preston

Potrivit lui Jayden, frații sunt „foarte uniți” și se sprijină reciproc ori de câte ori au nevoie unul de celălalt.

„Eu și Preston suntem foarte uniți. El are mereu grijă de mine și eu am grijă de el. Ne asigurăm că amândoi suntem sănătoși din punct de vedere mental”, a spus el.

Reclamă

Vorbind despre viața sa cu o mamă faimoasă precum Spears și discuțiile din mass-media în ceea ce privește perioada în care a fost tutala tatălui ei, Jayden a spus: „Exista acest televizor și o arăta cântând și dansând pe scenă. Când am văzut-o, am fost de genul . Atunci mi-am dat seama cât de faimoasă era și cât succes are ca persoană și asta m-a inspirat”.

Tutela de 13 ani a lui Spears a luat sfârșit în noiembrie. Jayden a spus că bunicul său, Jamie Spears, „nu merită toată ura pe care o primește în mass-media. Îl iubesc, din toată inima mea. Încerca doar să fie tată”.

El a adăugat: „La început, a încercat să fie ca orice tată, lăsând-o să-și urmeze visul. M-am gândit că poate tutela a durat prea mult. Probabil mama mea era foarte supărată din cauza situației că a lucrat prea mult timp și eu personal cred că asta a fost. Ar fi trebuit să ia o pauză și să se relaxeze”.

Jayden a spus că fratele său mai mare, Sean, nu este un fan al camerelor. Acesta i-a cerut lui Spears să nu posteze fotografii cu el în mediul online, ceea ce a făcut oricum și „.

El a spus că postarea pe Instagram „o ajută” pe mama lui. „Rețelele sociale o ajută”, a început el. „Așa că, dacă asta vrea să facă, asta vrea să facă, nu o voi urî pentru asta. În același timp, ar trebui să înțeleagă tot ceea ce o împiedică să-și iubească familia.”

Ce crede Jayden despre postările mamei sale din mediul online

Jayden a continuat: „Este aproape ca atunci când trebuie să posteze ceva pe Instagram pentru a atrage atenția. Acest lucru a durat de ani și ani și ani și există șanse mari ca asta să nu se oprească niciodată, dar sper că ea se va opri”.

În timpul copilăriei celor doi băieți, Jayden a spus că Spears „s-a purtat mai bine” cu el decât cu Preston.

„Cred că mama s-a chinuit să ne acorde atenție amândurora și să ne arate dragoste egală și nu cred că i-a arătat suficient lui Preston și mă simt foarte rău pentru asta”, a început el. „Amândoi am trecut prin atât de multă presiune în trecut, încât acesta este locul nostru acum, pentru a procesa toate traumele emoționale prin care am trecut pentru a ne vindeca, a ne vindeca starea mentală”.

Spears și Federline s-au căsătorit în octombrie 2004, după ce s-au întâlnit timp de aproape 10 luni. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2007. Cei doi foști s-au luptat pe rețelele sociale după ce Federline a distribuit trei videoclipuri în care a acuzat-o pe vedetă că și-a certat fiii.

Postarea sa a fost ștearsă ulterior, iar avocatul lui Spears, a transmis că nici el și nici artista nu vor tolera „hărțuirea” sub nicio formă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×