Reclamă

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc. Părinții cântăreței nu au fost invitați la ceremonie

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc în cursul zilei de azi. Cei doi au decis să facă marele pas în cadrul unei ceremonii restrânse la care au fost invitate aproximativ 100 de persoane. Sursele externe spun că artista nu a dorit ca la ceremonie să fie prezenți și părinții săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 iunie 2022, 11:36

Britney și Sam s-au logodit în luna septembrie a anului 2021. Vestea a fost făcută publică chiar de vedetă pe contul său personal de Instagram. Artista a trecut prin clipe dificile după ce a anunțat recent că a pierdut sarcina. Cu toate acestea, dragostea sa și a partenerului său pare să triumfe în fața oricărei situații dureroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc

Britney Spears și Sam Asghari au decis să facă marele pas în fața a 100 de invitați. Cântăreața în vârstă de 40 de ani și partenerul său sunt deciși să-și unească destinele într-o ceremonie intimă și restrânsă. Conform publicației Metro.co.uk, Britney nu a invitat-o pe mama sa, Lynn.

Vezi mai multe imagini cu Britney Spears și Sam Asghari în Galeria Foto!

Britney Spears care a anunțat că e însărcinată alături de logodnicul său, Sam Asghari
Britney Spears a anunțat că e însărcinată. Vestea a fost oferită chiar de vedeta internațională pe contul său personal de Instagram / Getty Images

Totodată, tatăl vedetei, Jamie Spears, nu s-a aflat pe lista de invitați.Nici sora acesteia, Jamie Lynn Spears nu va fi prezentă la evenimentul important din viața artistei. Publicația TMZ scrie că fratele artistei, Bryan, a primit o invitație și este așteptat în decursul zilei de astăzi pentru a participa la nunta surorii sale.

Reclamă

Nu se știe încă cine o va conduce pe Britney la altar. Se pare că ultimele detalii ale ceremoniei nu au fost puse la punct.

Spears se află în relații tensionate cu familia sa după ce un tribunal din Los Angeles a decis să-i redea controlul asupra vieții personale.

Cântăreața s-a aflat sub tutela tatălui său timp de 13 ani. Toată această perioadă a fost numită de artistă ca fiind ”abuzivă” pentru ea și vița pe care și-a dorit-o. Acum vedeta își poate crea viața pe care și-o dorește alături de partenerul său, Sam Asghari. 

Reclamă

Cum s-au cunoscut Britney Spears și Sam Asghari

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc după o frumoasă poveste de dragoste pe care au început-o în anul 2016. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale videoclipului Slumber Party. În ciuda diferenței de vârstă, Spears și Asghari s-au îndrăgostit imediat unul de celălalt.

Cuplul și-a oficializat relația de lungă durată în luna septembrie a anului trecut. Atunci, Spears anunța fericită pe rețele sociale că a fost cerută în căsătorie. Inelul de logodnă al vedetei a fost apreciat de milioanele de urmăritori din mediul online.

După ce a trecut prin momente dificile din cauza tutele de 13 ani sub care s-a aflat, Spears este mai fericită ca niciodată în brațele viitorului său soț. Asghari și-a arătat intențiile de a forma o familie alături de vedetă. Acesta a declarat de mai multe ori că este pregătit să devină tată.

”Prioritățile mele sunt să rămân smerit, să înțeleg de unde am venit și încotro mă duc. Cariera mea în actorie va merge mai departe. Vreau să-mi duc relația la următorul nivel. Nu mă deranjează să devin tată. Vreau să fiu un tată tânăr”

Cei doi au încercat să aibă un copil împreună, însă cântăreața în vârstă de 40 de ani a pierdut sarcina. Sam și-a arătat sprijinul față de femeia pe care o iubește și a declarat pentru fanii săi că vor încerca în continuare să-și mărească familia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×