Reclamă

Cine este vedeta care a fost luată de ambulanță la scurt timp după ce a finalizat divorțul de fostul soț. Poliția a fost chemată la fața locului

Britney Spears este vedeta care a fost luată de ambulanță la scurt timp după ce presa a anunțat că a finalizat divorțul de fostul soț. Poliția a fost chemată la fața locului după ce diva a intrat într-o altercație cu actualul ei iubit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 mai 2024, 6:56

Britney Spears ar fi intrat într-o altercație cu iubitul ei. Evenimentul a scăpat de sub control, după cum relatează presa internațională. Diva a fost zărită plângând în timp ce era transportată la o ambulanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este vedeta care a fost luată de ambulanță la scurt timp după ce a finalizat divorțul de fostul soț

Britney Spears și actualul ei iubit au ajuns la hotelul Chateau Marmont împreună. Ea și Paul Soliz ar fi consumat alcool înainte de a ajunge la hotel, dar și după.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce diva a aflat că divorțul ei de Sam Asghari s-a finalizat. Publicația TMZ scrie că vedeta a intrat în conflict cu Paul Soliz, iar cineva din hotel a sunat la poliție.

Reclamă

Un oaspete ar fi declarat pentru poliție că o femeie care seamănă cu Britney Spears amenința oaspeții și angajații hotelului.

Ofițerii de poliție au ajuns la scurt timp, dar nu au văzut semne care să indice probleme și au plecat la scurt timp. Aceștia au fost sesizați din nou câteva ore mai târziu. Presa scrie că Paul și Britney ar fi intrat într-o altercație uriașă.

O sursă a declarat pentru TMZ că Britney ar fi fost rănită la picior. Presa mais crie că vedeta „țipa și era scăpată de sub control pe holul apartamentului ei”.

Reclamă

Mulți oaspeți au crezut că diva are parte de o cădere nervoasă și au chemat din nou poliția.

Paramedicii au ajuns și ei la hotel și au luat legătura cu Britney, care ieșea din hotel cu o pernă și o pătură înfășurată în jurul ei. Vedeta nu a vrut să intre în ambulanță, dar ar fi plecat cu un membru al echipei sale de securitate, dar fără Paul.

Britney Spears și Sam asghari au finalizat divorțul

Britney Spears și Sam Asghari au finalizat divorțul la mai puțin de un an de când s-au separat. Britney li fostul ei soț au reușit să obțină soluționarea divorțului la nouă luni după ce au depus actele.

Jurnaliștii au făcut publice mai multe detalii. Spears a avut un contract prenupțial foarte bine pus la punct, iar diva va păstra mai multe bijuterii, obiecte personale, dar și câștigurile pe care le-a obținut înainte și după căsătorie, scrie publicația PageSix.

Documentele au mai arătat că au existat și bunuri imobiliare care au fost împărțire în funcție de contractul prenupțial. Apropiații divei au oferit și câteva informații la scurt timp după finalizarea divorțului.

„Britney merge mai departe cu viața ei. Poveștile despre ea sunt false și ridicole. Britney încearcă să se detașeze de toate acele declarații care au apărut după divorț. Se bucură de timpul liber. Cerul este limita în ceea ce privește puterea ei de câștig”, a spus un apropiat al divei.

Divorțul ei de Sam Asghari s-a finalizat „pe cale amiabilă”. Reprezentanții celor doi au fost contactați pentru mai multe informații, însă aceștia nu au răspuns cererii făcute de PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×