Reclamă

Fanii o acuză pe Kim Kardashian că se transformă în Bianca Censori. Ce schimbări de look și-a făcut vedeta

Fanii o acuză pe Kim Kardashian că se transformă în Bianca Censori. Vedeta și-a făcut mai multe schimbări de look, iar acum se apropie tot mai mult de imaginea celei care îi este mereu alături fostului ei soț, Kanye West.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 mai 2024, 5:12

Kim Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață pe străzile din Los Angeles și a fost rapid comparată cu Bianca Censori. Diva a semănat izbitor de mult cu partenera fostului ei soț. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a îmbrăcat o ținută care nu a lăsat loc imaginației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii o acuză pe Kim Kardashian că se transformă în Bianca Censori

În vârstă de 43 de ani, Kim Kardashian și-a făcut apariția într-un ansamblu negru din două piese. Diva a purtat un top fără spate și o pereche de colanți negri.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian într-o ținută neagră care seamănă cu hainele purtate de Bianca Censori
Diva a semănat izbitor de mult cu partenera fostului ei soț / Profimedia Images

La această ținută a asorta și o pereche de pantofi cu tocuri. Kim a defilat plină de încredere în hainele ei semnate de casa de modă Balenciaga.

Reclamă

Paparazzi au surprins-o în timp ce ieșea din cartierul Woodland Hills al orașului. Aspectul vedetei a fost similar cu o ținută pe care Bianca a purtat-o acum aproape un an, în iunie 2023.

Fanii sunt de părere că diva încearcă să râdă de Bianca Censori. Kim și-a folosit brațul pentru a turti partea din față a topului, dar și pentru a-și proteja bustul.

Diva a purtat și o pereche de ochelari de soare. Părul a fost prins într-un coc discret. Fondatoarea Skims a impresionat cu formele sale perfecte.

Reclamă

Presa scrie că Kim s-a întors recent de la Washington DC, unde s-a întâlnit cu vicepreședintele Kamala Harris pe 25 aprilie pentru a discuta despre reforma justiției penale. Kim a fost tot mai implicată în politică SUA în ultimii ani, a scris publicația DailyMail.

În ciuda programului său încărcat, diva își face timp pentru chestiunile politice care o preocupă și nu se abate de la discuțiile importante.

Bianca Censori a purtat și ea ținute care au făcut aluzie la garderoba lui Kim Kardashian

Soția lui Kanye West nu este străină de ținutele pe care Kim Kardashian le are în garderoba sa. Bianca Censori a copiat-o și ea pe Kim în trecut.

Soția cântărețului a ales în trecut să poarte o ținută similară cu una purtată de Kim în anul 2017. Totuși, în ciuda asemănărilor, între cele două femei există și multe diferențe.

Bianca Censori a fost întotdeauna mai îndrăzneață când a venit vorba de zonele pe care le-a lăsat la vedere. Partenera lui West nu s-a temut niciodată să-și lase bustul generos la vedere și a pozat mereu în fața celor prezenți.

Colaj cu Kim Kardashian și Bianca Censori
Arhitectul Yeezy și-a etalat formele într-o rochie mini albă, cu decolteu foarte adânc / Profimedia Images

Kim a optat mereu pentru hainele care i-au avantajat silueta, dar care nu au pus-o într-o lumină nefavorabilă. Presa a scris în trecut că West se află în spatele ținutelor controversate purtate de soția sa. Kanye și Bianca s-au căsătorit în ianuarie 2023, iar de atunci diva a purtat ținute din ce în ce mai îndrăznețe.

Presa scrie că legalitatea căsătoriei dintre bianca și West este în discuție. Aceștia nu ar fi depus niciun certificat de căsătorie. Kim Kardashian a cerut divorțul în 2021, după șase ani de mariaj cu West. La doar două luni după ce s-a pronunțat divorțul, rapperul s-a căsătorit cu Bianca Censori.

Mulți sunt de părere că West o îmbracă pe Bianca asemănător ca pe Kim dintr-un soi de răzbunare. Presa mais crie că artistul ar vrea să saboteze vânzările enorme ale fostei sale soții și ale liniei de haine pe care acesta o deține.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×