Reclamă

Ce le cere Kim Kardashian angajaților ei să facă înainte de a-i aduce cafeaua. Sarcina bizară a fost făcută publică

Este una dintre cele mai urmărite vedete TV, așa că este mereu în atenția publicului. Și pentru că viața ei a fost mereu presărată cu picanterii, acum s-a aflat ce le cere Kim Kardashian angajaților ei să facă înainte de a-i aduce cafeaua.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 aprilie 2024, 6:38

PageSix scrie că vedeta de reality este un băutor pretențios de cafea. Designerul Skims a recunoscut la „Jimmy Kimmel Live!” că trebuie să i se scoată manșonul de carton de la paharul de cafea înainte de a-l atinge ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce le cere Kim Kardashian angajaților ei să facă înainte de a-i aduce cafeaua

„Ai pe cineva care să-ți ia manșonul de pe paharul de cafea pentru că urăști sunetul cartonului? a întrebat-o Kimmel pe Kardashian, făcând referire la zvonurile pe care le-a citit despre ea pe internet.

Vedeta „Kardashians” a mărturisit că le-a spus asistenților să scoată manșonul de carton pentru ea înainte de a o bea.

„Nu pot să aud și nu pot simți cartonul”, a explicat ea. „Pentru mine sunetul de la carton este ca egal cu cel al cuielor puse pe o tablă.”

„Este adevărat și urăsc sentimentul. Ca și sunetul”, a spus Kardashian, adăugând că „oricine” este cu ea va scoate manșonul în timp ce ea nici măcar nu se uită.

Reclamă

Diverse fotografii de la paparazzi o arată însă pe vedeta „Keeping Up With the Kardashians” ținând cu succes pahare de cafea cu mânșon de carton. Fotografiile o arată pe Kim supraviețuind senzației.

Kim Kardashian, într-un top alb, cu o pereche de pantaloni din piele
Vedeta și-a prezentat talia incredibil de mică într-un top crop alb, cu pantaloni cu talie joasă / Profimedia Images

Interviul cu Jimmy Kimmel a fost primul pentru vedetă de când Taylor Swift și-a lansat noul album, „The Tortured Poets Department”. Se pare că acum și-a reaprins cearta de aproape 10 ani cu Kardashian în două melodii: „thanK you aIMee” și „Cassandra.”

Reclamă

Jimmy Kimmel și-a nemulțumit fanii în timpul interviului cu Kim

„Viața este bună”, a spus Kardashian, în vârstă de 43 de ani, gazdei emisiunii, ocolind aparent orice subiect legat de vedeta pop.

Kimmel, în vârstă de 56 de ani, nu s-a concentrat deloc pe cearta dintre cele două. El i-a adresat întrebări despre linia ei de îmbrăcăminte.

Desigur, spectatorii au fost nemulțumiți, iar un fan chiar a numit acest interviu o „ocazie ratată”.

În ciuda faptului că și-a pierdut peste 100.000 de urmăritori de la lansarea „TTPD”, Kardashian a părut liniștită în emisiune. Ea a optat pentru o rochie neagră și sandale cu toc. Părul a fost coafat în bucle lejere, dar apariția ei a fost una impecabilă, ca de obicei.

Disputa dintre cele două a început atunci când Kanye West, pe atunci soțul lui Kim, a scris un cântec în 2016 care conținea versuri vulgare despre Taylor. Rapper-ul a susținut că Taylor și-a dat acordul pentru versuri, dar, după ce a negat, Kim a intervenit și ea. Acesta a publicat ceea ce vedeta pop a descris ca fiind „o convorbire telefonică înregistrată ilegal” între cei doi, care, potrivit ei, a dovedit contrariul.

Taylor i-a reproșat lui Kim Kardashian că a „doborât-o psihologic”. Ea a spus că a forțat-o să se ascundă în timpul disputei. Ulterior, ea i-a catalogat subtil pe vedeta de reality-show și pe fostul ei soț Kanye West drept „gunoi”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×