Reclamă

Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele. O persoană dragă ei a fost găsită decedată

Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele. O persoană dragă ei a fost găsită decedată. Este vorba despre fostul ei iubit, Paolo Liuzzo, a cărui dispariție a adus tristețe în sufletele celor care l-au cunoscut.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 aprilie 2024, 10:54

Prințesa Beatrice avea 17 ani când s-a întâlnit pentru prima dată cu Paolo. Relația lor a început în 2005 când Beatrice, acum în vârstă de 35 de ani, avea 17 ani, iar el 24. Mama ei, Sarah Ferguson a susținut relația lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele

Înainte să înceapă să se întâlnească, Liuzzo a fost acuzat de uciderea din culpă a lui Jonathan R. Duchatellier, un coleg la colegiu, după ce au intrat într-o altercație în stare de ebrietate.

Mai târziu, acuzația sa a fost redusă la agresiune și Paolo Liuzzo a primit 100 de ore de muncă în folosul comunității.

Acum, Paolo Liuzzo a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Miami, stârnind multă tristețe în jur.

Paolo, în vârstă de 42 de ani, a fost descoperit la hotelul citizenM Worldcenter, o locație respectată din inima centrului orașului Miami, în jurul orei 15:00 pe 7 februarie, după cum a confirmat Departamentul de Poliție din Miami pentru The Sun.

Reclamă

Circumstanțele din jurul morții sale premature sunt investigate în prezent. Se pare că decesul a survenit din cauza unei supradoze. Există cercetări suplimentare în curs de desfășurare.

Poliția a fost chemată la fața locului la ora 15:22 și, în mod tragic, doar douăsprezece minute mai târziu, Paolo a fost declarat mort.

Rapoartele sugerează că Paolo avea o mulțime de probleme de comportament. Problemele sale juridice au inclus o arestare în 2009 în Australia pentru posesie de susbtanțe interzise.

Reclamă

Certificatul său de deces, care menționează reședința sa ca un bloc de apartamente lângă hotelul citizenM, menționează, de asemenea, că era necăsătorit la momentul decesului și lucra ca consultant în industria artei.

Prințesa Beatrice este cea care a pus capăt relației cu Paolo Liuzzo

Relația dintre Prințesa Beatrice și Paolo a atras atenția publicului în timpul unei călătorii de familie la schi la Verbier, Elveția, în 2006.

Beatrice a fost cea care a pus capăt relației lor. Ulterior, ea a avut o poveste de dragoste cu directorul Uber, Dave Clark, înainte de a se căsători cu Edoardo Mapelli Mozzi, un dezvoltator imobiliar multimilionar, în 2020.

Prințesa Beatrice și soțul ei au devenit părinți în 2021. Cei doi au împreună o fiică pe nume Sienna. Sarah Ferguson a dezvăluit într-un interviu că nepoțica ei este îmbrăcată ca Barbie. Totodată, soția Prințului Andrew a spus că micuța este alintată Sisi. Edoardo mai are un fiu, Wolfie, dintr-o altă relație.

Beatrice și Edoardo au început să se întâlnească în 2018, cunoscându-se încă din copilărie prin prietenia părinților lor. Mogul imobiliar a cerut-o în căsătorie în Italia în 2019 și inițial urmau să se căsătorească la Capela Regală de la Palatul St James în mai 2020.

Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 a obligat cuplul să-și amâne planurile, iar ulterior s-au căsătorit într-o ceremonie privată la Capela Regală a Tuturor Sfinților din Windsor, pe 17 iulie 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×