Reclamă

Rochia care a ajutat-o pe Selena Gomez să-și accepte kilogramele în plus. Vedeta a fost mai sinceră ca niciodată despre lupta cu greutatea

Selena Gomez a fost în atenția publicului încă de o vârstă fragedă. Ea este unul dintre copiii fenomen care au crescut sub lumina reflectoarelor. Se pare că fanii se simt îndreptățiți să știe cât mai multe despre ea. Acum s-au aflat mai multe detalii despre rochia care a ajutat-o pe Selena Gomez să-și accepte kilogramele în plus. Acesta e un subiect care a ținut-o pe artistă mult pe prima pagină a tabloidelor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 aprilie 2024, 7:19 / Actualizat: 24 aprilie 2024, 13:18

Selena s-a confruntat și cu probleme majore de sănătate care au dus la un transplant de rinichi. Ea a fost sinceră în ultimii ani cu privire la modul în care lupta ei cu lupusul i-a afectat capacitatea de a menține o greutate acceptată de societate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia care a ajutat-o pe Selena Gomez să-și accepte kilogramele în plus

Artista a renunțat în trecut la rețelele sociale din cauza faptului că mesajele și comentariile din mediul online o afectau foarte mult. Când a revenit, ea a fost mai deschisă ca niciodată cu cei care o urmăresc și a discutat deschis despre orice subiect. Artista a spus că o rochie foarte specială a ajutat-o să se împace cu forma corpului ei. S-a întâmplat atunci când trupul ei trecea prin schimbările specifice vârstei.

Selena Gomez a vorbit despre o ținută pe care a purtat-o la Gala Met în 2015. La acea vreme, actrița avea doar 23 de ani și se lupta deja cu greutatea fluctuantă.

Selena Gomez într-o rchie cu spatele gol
Artista a renunțat în trecut la rețelele sociale din cauza faptului că mesajele și comentariile din mediul online o afectau foarte mult / Profimedia Images

Când a fost invitată la Gala Met în acel an, ea „nu s-a simțit bine”. Cu toate acestea, i s-a oferit mai multă putere și control asupra aspectului ei. E un lucru care a ajutat-o în călătoria către acceptarea de sine.

Reclamă

„Fluctuez mult cu greutatea mea. Îmi amintesc în mod special de această noapte. Nu mă simțeam bine cu corpul meu. Deci, ceea ce a fost cu adevărat uimitor a fost că am avut șansa de a purta rochia care se potrivește corpului meu. M-am simțit atât de bine purtând această rochie.”

Rochia albă Vera Wang, cu bretele negre, era perfectă pentru tipul ei de corp. Selena a combinat-o cu o diademă florală pentru a se conforma cu tema din acel an „China: prin oglindă”.

După ce Selena a defilat cu încredere pe covorul roșu al evenimentului, rochia a fost enumerată printre cele mai notabile look-uri de covor roșu ale lui Gomez din toate timpurile.

Reclamă

Ținuta care a însemnat creștere pe plan personal pentru celebra artistă

Deși ținuta a intrat în atenția presei și a primit o mulțime de complimente pentru ea, pentru Selena a însemnat mai mult pe plan personal. Rochia a marcat o perioadă de creștere și schimbare.

„Cred că ne-am adunat și am construit ceva cu adevărat frumos și ceva care mi se potrivește foarte bine. În acel moment, mi-am dat seama că nu mai trebuie să am acea formă a corpului de la 19 ani. Că nu mai sunt acolo.”

Se pare că apariția din acel an a făcut-o pe artistă să înțeleagă că schimbarea și acceptarea de sine nu se întâmplă peste noapte. Recent, Selena Gomez a publicat fotografii de tipul înainte și după în costum de baie. Artista a dorit să sublinieze că uneori „uită” că este „ok” să fie ea însăși.

După ce a detaliat și și-a asumat stările prin care trece, Selena a devenit o inspirație pentru multe femei de diferite forme și dimensiuni. De cele mai multe ori, Selena atrage atenția pe social media că presiunea socială asupra formei corpului nu trebuie să fie un subiect care să ne ghideze viața.

În ultimii ani, mai multe vedete și-au afișat în mediul online vulnerabilitățile și imperfecțiunile. Mesajul lor este ca femeile din întreaga lume să se accepte și să nu mai facă tot ce pot ca să se încadreze în standardele de frumusețe atât de intens promovate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×