Reclamă

Selena Gomez s-a pozat în costum de baie. Artista a vorbit despre transformările prin care a trecut corpul său în ultimii ani

Selena Gomez s-a pozat în costum de baie. Artista internațională a vorbit despre transformările prin care a trecut corpul său în ultimii ani. Selena a vorbit cu sinceritate despre kilogramele pe care le-a acumulat în ultimii ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 ianuarie 2024, 6:14

Selena gomez și-a deschis sufletul față de admiratorii ei din mediul online. În secțiunea de story a contului ei de Instagram a pus mai multe imagini în care apărea în costum de baie. Primele imagini postate de divă o surprind în urmă cu mai bine de 10 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez s-a pozat în costum de baie

Selena Gomez nu se mai ascunde. Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a vrut să fie realistă și să vorbească sincer despre trupul ei. Aceasta a ilustrat mesajul emoționant cu două fotografii care au fost realizate la 10 ani distanță una de cealaltă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez într-un costum de baie cu animal print
Selena Gomez este una dintre vedetele care preferă costumele de baie cu animal print / Profimedia Images

„Astăzi am realizat că nu o s mai arăt așa niciodată”, a spus Selena despre o poză în care purta un costum de baie cu imprimeu de zebră. Fotografia a fost realizată atunci când cântăreața avea 21 de ani.

Reclamă

Cea de-a doua fotografie o arată pe Gomez la 31 de ani, într-un alt costum de baie. Actrița din Only Murders in the Building a adăugat un mesaj pentru fanii ei din mediul online.

„Nu sunt perfectă, dar sunt mândră de cine am devenit. Uneori uit că este ok să fiu eu însămi”, a spus Selena despre cea de-a doua fotografie. În ultimii ani, Selena a primit mai multe mesaje negative.

Diva a fost criticată intens pentru faptul că a luat mai multe kilograme în plus. Fluctuațiile de greutate sunt un efect al bolii de care suferă, lupus. Gomez a fost diagnosticată cu boala lupus la 24 de ani.

Reclamă

„Măsurile standard nu mi se mai potrivesc. Este nerealist să te aștepți ca trupul unei femei să nu se schimbe. Nu mai am un corp de adolescentă”, a spus Selena într-un interviu din trecut.

Cum a trecut Selena Gomez peste problemele legate de imaginea sa

Deși nu a fost o călătorie ușoară, Selena a încercat să se iubească așa cum este. Artista spune că a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu lupus.

Problemele sale de sănătate sau agravat, iar pentru a ține boal sub cntrol a fost nevoită să ia anumite medicamente. Acestea ar fi dus la creșterea în greutate a divei. Selena a trecut prin momente dificile după diagnosticul primit, dar și după despărțirea de Justin Bieber.

Ea și Bieber au trăit o frumoasă poveste de iubire. Selena s-a confruntat cu un val de comentarii negative. Diva a fost ulterior diagnosticată cu tulburare de bipolaritate. Aceasta s-a internat într-un centru pentru a primi ajutor specializat.

„Am trecut printr-o perioadă destul de grea atunci. Am avut momentele mele bune, dar și momentele mele grele. Nu am știut ce să fac, nu am știut cum să-mi controlez emoțiile. Era greu să mă confrunt cu toate”, a spus Selena într-un interviu.

Familia și apropiații au ajutat-o pe artistă să treacă peste momentele dificile. Aceasta spune că este fericită în prezent cu imaginea sa și cu viața pe care o are. De puțin timp diva trăiește și o frumoasă poveste de dragoste.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×