Reclamă

Selena Gomez confirmă că se întâlnește cu Benny Blanco. Artista a publicat o poză cu celebrul producător

Selena Gomez confirmă că se întâlnește cu Benny Blanco. Artista a publicat o poză cu celebrul producător. Vedeta nu a mai dat de ceva vreme detalii despre viața ei personală, dar se pare că acum e mai fericită ca niciodată să împărtășească cu fanii ceea ce simte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 decembrie 2023, 11:48

Cântăreața și actrița a confirmat aparent că se întâlnește cu producătorul Benny Blanco. Acesta este prietenul și colaboratorul fostului ei iubit, Justin Bieber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez confirmă că se întâlnește cu Benny Blanco

Ea a comentat sub o postare de la contul de fan Popfaction care spunea: „Selena Gomez aparent confirmă că este într-o relație”.

De asemenea, ea a apreciat fotografia postată de Popfaction care avea următoarea descriere: „Se zvonește că Selena Gomez se întâlnește cu producătorul Benny Blanco”.

Dar asta nu este tot. Capturile de ecran făcute de fanii vigilenți arată contul de Instagram al lui Gomez unde apare și presupusa poveste de dragoste cu Blanco. Deși unii fani erau îngrijorați că contul ei poate fi spart, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Ce mesaje le-a transmis vedeta fanilor ei

Reclamă

Într-un comentariu, ea a spus că Blanco, în vârstă de 35 de ani, este „totul ei absolut”. Într-un alt mesaj ea a susținut că el este „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată”.

Într-un al treilea comentariu, starul „Only Murders in the Building”, 31 de ani, a adăugat: „El este încă mai bun decât oricine cu care am fost vreodată. Fapte.”

„El s-a purtat cu mine mai bine decât orice om de pe această planetă”, a scris ea într-un al patrulea mesaj adresat celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

Reclamă

Ea a confirmat, de asemenea, că este cea mai „fericită” în această perioadă a vieții ei.
Tot într-o discuție cu fanii, ea i-a spus unei persoane să se ocupe de treaba lui și să nu-i mai critice viața amoroasă.

„Dacă nu îți pasă de mine, simți-te liber să spui ce vrei. Dar nu voi permite niciodată cuvintelor tale să-mi ghideze viața. Vreodată. Am terminat.”

Gomez a continuat: „Dacă nu mă poți accepta când sunt cea mai fericită, atunci nu fii deloc în viața mea.”

Apoi, după ce fanii erau deja în extaz din cauza comentariilor, o poză cu Gomez îmbrățișată cu un bărbat care pare a fi Blanco a fost distribuită într-un story pe contul ei de Instagram.

Ea a subtitrat poza cu un mesaj sincer către susținătorii săi, scriind: „Doar o amintire a cât de mult vă apreciez și vă iubesc pe fiecare dintre voi.”

Selena și Benny Blanco se cunosc de câțiva ani

Selena Gomez și Blancă au lucrat împreună la melodia „I Can’t Get Enough” din 2021 și au rămas apropiați de atunci.

În plus, mama lui Gomez, Mandy Teefey, îl urmărește pe producător pe Instagram. Potrivit presei internaționale, asta înseamnă că se cunosc deja mai mult decât simpli prieteni.

Chiar înainte de recunoașterea faptului că e „îndrăgostită”, Blanco a fost la aniversarea de 31 de ani a lui Gomez în iulie. El a publicat atunci mai multe imagini pe rețelele sociale.

Ce comentarii a făcut Blanco despre artiștii care au afaceri

În ciuda dovezilor care arată că povestea lor de iubire este în plină desfășurare, unii fani sunt îngrijorați că Gomez nu se îngrijește de ea însăși. Blanco a făcut anterior comentarii negative despre vedetele pop în timp ce vorbea despre talentul muzical al lui Bieber.

„Justin nu este unul dintre acei artiști pop cu alte afaceri adiacente”, a spus el la „Zach Sang Show” în octombrie 2020.

„După cum știi, ei spun acesta este noul meu single și iată linia mea de machiaj. Justin a spus mereu că are un coș și suferă de anxietate. El a fost întotdeauna direct în privința acestor lucruri.”

Comentariile lui au fost făcute la câteva luni după ce Gomez și-a lansat linia de produse cosmetice Rare Beauty.

Desigur, Gomez a fost și ea deschisă cu privire la anxietatea și depresia ei. Artista a luat mai multe pauze pe rețelele sociale pentru a-și recăpăta sănătatea mintală.

Înainte de a fi într-o relație cu Blanco, Gomez a fost văzută ținându-se de mână cu Drew Taggart, de la The Chansmokers, în luna ianuarie a acestui an. Ea a fost cu The Weeknd din ianuarie până în octombrie 2017. Artista s-a întâlnit și cu Justin Bieber timp de opt ani.

Cei doi s-au despărțit pentru ultima oară în martie 2018. Ruptura s-a produs cu doar câteva luni înainte ca el să se căsătorească cu Hailey Bieber. Blanco a fost anterior îtr-o relație cu actrița Elsie Hewitt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×