Reclamă

Oprah Winfrey e mai slabă ca niciodată. Prezentatoarea TV consideră că medicamentele pentru slăbit sunt „o cale ușoară”

Oprah Winfrey e mai slabă ca niciodată. Prezentatoarea TV a spus că ea consideră că medicamentele pentru slăbit sunt „o cale ușoară de ieșire”. În trecut, ea a fost acuzată că a folosit un medicament pentru diabet ca să scape de kilogramele în plus.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 decembrie 2023, 7:02

Transfomarea ei a fost vizibilă la cel mai recent eveniment de la Gala Muzeului Academiei. Oprah Winfrey a arătat uimitor la Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oprah Winfrey e mai slabă ca niciodată

Winfrey, în vârstă de 69 de ani, a purtat o rochie mov strălucitoare cu mâneci lungi de la Dolce & Gabbana la evenimentul din California de Sud. Prezentatoarea TV și-a completat ținuta glam cu bijuterii de la Hamilton Jewelers.

Mogulul media și-a purtat părul coafat pe spate și a apărut și cu ochelarii de vedere la eveniment. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în timp ce se pregătea să meargă la eveniment.

„Este un fel de noapte violet”, a descris imaginea vedeta din Kosciusko, Mississippi. „La gala @academymuseum cu familia mea @thecolorpurple.”

Reclamă

Vedeta, care își sărbătorește luna viitoare cea de-a 70-a aniversare, a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar la Premiile Oscar din 1986 pentru munca sa în filmul The Color Purple. Un remake se îndreaptă spre cinematografe în ziua de Crăciun, cu Oprah și Steven Spielberg ca producători.

Oprah Winfrey a atras toate privirile cu o siluetă sveltă. Se întâmplă la două luni după ce a comentat despre medicamentul pentru slăbit Ozempic și de ce nu îl va folosi.

Ea a vorbit despre imaginea corporală și despre modul în care se raportează la ea, în septembrie. Vedeta a susținut un panel în New York pentru seria sa The Life You Want de la Oprah Daily.

Reclamă

La panel, lui Oprah i s-au alăturat mai mulți experți din domeniul slăbirii. Au participat CEO-ul Weight Watchers, Sima Sistani și psihologul Rachel Goldman. I-au fost alături și specialiștii în obezitate Fatima Cody Stanford și Melanie Jay.

„Nu știu dacă există o altă persoană publică ale cărei lupte cu greutatea au fost exploatate la fel de mult ca ale mele”, a spus Oprah la panel. Prezentatoarea a inclus și o conversație despre modul în care mass-media ar trebui să examineze problemele legate de greutate și obezitate.

„Atunci când am început să aud despre medicamentele de slăbit, treceam printr-o operație la genunchi. Dar am simțit că trebuie să fac asta singură. Mi-au spus că dacă iau medicamentul, asta e calea de ieșire ușoară”, a spus ea.

Ce spune Oprah despre prejudecățile societății față de oamenii cu kilograme în plus

Oprah a adăugat că „s-a săturat” de noțiunea de „persoană căreia i-a fost rușine atât de mulți ani” în ceea ce privește imaginea corpului.

În cadrul panel-ului, Oprah a fost sinceră cu privire la anumite afecțiuni cu care se confruntă. Ea a mai spus că ele au reprezentat un obstacol în călătoria ei de slăbire.

Oprah a spus că, având „toată viața” kilograme în pus, este conștientă de diferențele în modul în care acest subiect este tratat.

„Aceasta este o lume care i-a făcut de rușine pe oameni pentru că sunt supraponderali. Toți cei care am trăit-o știm că oamenii pur și simplu te tratează diferit. Pur și simplu o fac”, a spus ea.

Pe fondul unei discuții despre care medicamente de slăbit sunt cele mai bune de pe piață, Oprah a spus că societatea trebuie să-și recalibreze așteptările.

„Nu ar trebui să acceptăm cu toții mai mult forma corpului nostru?” ea a spus. „Asta ar trebui să fie alegerea ta.”

Covorul roșu de la Gala Muzeului Academiei a fost plin de vedete. Selena Gomez, Dua Lipa, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Salma Hayek, Eva Longoria, Billie Eilish, Chrissy Teigen și Demi Moore, s-au numărat printre celebritățile care și-au etalat ținutele la eveniment.

Gala a fost programată inițial să aibă loc în octombrie, dar a fost amânată în urma atacului Hamas asupra Israelului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×