Reclamă

Covorul roșu de la Gala Muzeului Academiei 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Covorul roșu de la Gala Muzeului Academiei 2023 a atras toate privirile. Evenimentul a fost organizat în Los Angeles, California. Gala și-a propus să strângă fonduri pentru expozițiile și vizitarea publică a muzeului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 decembrie 2023, 12:32

Gala a avut de găzduit oaspeți speciali precum Meryl Streep, Michael B. Jordan, Oprah Winfrey și Sofia Coppola, toți fiind recunoscuți pentru contribuțiile lor individuale la industria cinematografică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Gala Muzeului Academiei 2023

Înainte de începerea galei, vedetele și-au etalat ținutele pe covorul roșu. Servind ca un precursor al sezonului strălucitor al premiilor care începe în ianuarie, Gala Academiei scoate întotdeauna la iveală celebrii de la Hollywood care îmbracă cele mai frumoase ținute de seară.

Vezi mai jos cele mai bune look-uri de la Gala Muzeului Academiei 2023.

Selena Gomez

Selena Gomez a uimit într-o rochie lungă de culoare neagră, creată de casa de modă Valentino. Ținuta de inspirație vintage a strălucit cu adevărat în lumina reflectoarelor, iar trena lungă și mănușile i-au dat un aer aparte de eleganță.

Reclamă
Selena Gomez, într-o rochie lungă, neagră, cu trenă
Selena Gomez a uimit într-o rochie lungă de culoare neagră, creată de casa de modă Valentino / Getty Images

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey, mogulul media, s-a făcut remarcată într-o rochie mov Dolce & Gabbana. Ținuta cu mâneci lungi, mulată și cu trenă, i-a pus prezentatoarei TV ținuta în evidență.

Reclamă
Oprah Winfrey, într-o rochie lungă mov, mulată
Oprah Winfrey, mogulul media, s-a făcut remarcată într-o rochie mov Dolce & Gabbana / Getty Images

Leonardo DiCaprio

Starul The Killers of the Flower Moon a emanat eleganța clasică de la Hollywood într-un smoking negru impecabil. Costumul a fost completat cu o cămașă albă, papion negru și o pereche de pantofi negri, lucioși.

Leonardo DiCaprio, într-un costum negru, elegant
Starul The Killers of the Flower Moon a emanat eleganța clasică de la Hollywood într-un smoking negru impecabil / Getty Images

Hailey Bieber

Modelul s-a remarcat într-o rochie cu paiete, mulată, de la Saint Laurent. Ținuta a fost completată cu bijuterii masive din aur alb și diamante și o manichiură de culoare neagră. Vedeta a avut părul prins într-un coc elegant, la spate.

Hailey Bieber, într-o rochie lungă, neagră, din paiete
Modelul s-a remarcat într-o rochie cu paiete, mulată, de la Saint Laurent / Getty Images

Salma Hayek

Vedeta Magic Mike’s Last Dance arăta strălucitoare într-o rochie de culoare crem. Salma și-a pus bustul în evidență cu un decolteu impresionant. Rochia a fost completată cu inele masiv și o diademă discretă în părul lăsat liber pe spate.

Salma Hayek, într-o rochie crem, cu decolteu mare
Vedeta Magic Mike’s Last Dance arăta strălucitoare într-o rochie de culoare crem / Getty Images

Kendall Jenner

Modelul și-a făcut apariția la eveniment într-o rochie lungă de culoare roșie de la Fendi. Ținuta i-a pus în evidență trupul tras prin inel. Tânăra și-a lăsat părul desprins și și-a completat look-ul cu o pereche de cercei discreți.

Kendall Jenner, într-o rochie lungă, roșie, mulată
Modelul și-a făcut apariția la eveniment într-o rochie lungă de culoare roșie de la Fendi / Getty Images

Cara Delevingne

Modelul a avut o apariție remarcabilă și de aceată dată. Ea a optat pentru o rochie îndrăzneață, cu un decolteu adânc de la Del Core. Partea de sus a corpului a fost pusă în evidență de un colier masiv cu diamante. Crăpătura adâncă a rochiei a lăsat la iveală o pereche de sandele negre și elegante, cu platformă.

Cara Delevingne, într-o rochie neagră, lungă, cu decolteu adânc
Ea a optat pentru o rochie îndrăzneață, cu un decolteu adânc de la Del Core / Getty Images

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au participat și ei la marele eveniment. În timp ce Brooklyn a optat pentru un costum negru pe care l-a completat cu o cămașă albă, Nicole a ales o rochie fluidă din voal, roz pudră. Ținuta a fost completată cu bijuterii discrete și cu o eșarfă în aceeași nuanță.

Brooklyn și Nicola Peltz, eleganți, la Gala Muzeului Academiei 202
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au participat și ei la marele eveniment / Getty Images

Dua Lipa

Cântăreața a uimit într-o rochie Chanel transparentă, care a lăsat la vedere lenjeria intimă. Ținuta a fost completată cu bijuterii cu diamante. Machiajul a fost unul discret, la fel și părul. Cântăreața și-a purtat podoaba capilară cu cărare pe o parte și în bucle lejere.

Dua Lipa, într-o rochie transparentă din dantelă
Cântăreața a uimit într-o rochie Chanel transparentă, care a lăsat la vedere lenjeria intimă / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×