Reclamă

Margot Robbie a purtat o ținută inspirată din filmele Barbie. Actrița a fost surprinsă în compania soțului său, Tom Ackerley

Margot Robbie a purtat o ținută inspirată din filmele Barbie. Actrița a fost surprinsă la un eveniment public din New York. Margot a mers însoțită de partenerul său de viață, tom Ackerley. Cei doi s-au bucurat de atenția pe care au primit-o de la fotografi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 noiembrie 2023, 11:07

Margot Robbie a strălucit într-o ținută roz. Actrița a fost invitată să participe la difuzarea filmului Barbie. Greta Gerwig a fost și ea prezentă la marele eveniment. Margot și Tom s-au întâlnit cu restul invitaților la Peninsula Hotel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margot Robbie a purtat o ținută inspirată din filmele Barbie

Evenimentul impresionant a fost unul de mare anvergură. Alături de Marbot robbie s-au aflat și alte nume celebre care au contribuit la lansarea filmului Barbie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Margot Robbie într-un sacou roz și o fustă scurtă în timp ce vine la filmul Barbie
Margot Robbie și-a inspirat ținuta din filmele Barbie / Profimedia Images

Dua Lipa, cea care a cântat piesa Dance the Night, ce a apărut în filmul Barbie, a fost și ea invitată alături de ceilalți participanți.

Reclamă

Margot și Tom, amândoi în vârstă de 33 de ani, au arătat precum Barbie și Ken. Cei doi au dat dovadă de eleganță și bun gust. Margot a optat pentru un costum roz din două piese. Diva a ales un sacou și o fustă scurtă la care a asortat o pereche de pantofi cu toc.

Ținuta aleasă de Margot a fost semnată de casa de modă Versace, scrie publicația People. Machiajul actriței a fost unul simplu, asemănător cu cel al personajului pe care la interpretat în pelicula Barbie. Margot și-a completat ținuta cu o poșetă și a renunțat să mai poarte bijuterii.

Actrița i-a salutat pe fotografii prezenți și a încercat să discute cu cei care s-au aflat printre invitații evenimentului. Margot a fost ajutată de Tom să se deplaseze cu ușurință. Diva a avut nevoie de un umăr de sprijin. Tocurile înalte au pus-o uneori în dificultate.

Reclamă

Margot Robbie și Tom Ackerley au participat la Gotham Independent Film Awards

Margot Robbie și soțul său s-au aflat printre invitații evenimentului Gotham Independent Film Awards. Cei doi au atras privirile tuturor atunci când au pozat împreună pe covorul roșu. Look-ul ales de Margot pentru covorul roșu a fost inspirat tot din filmele Barbie.

Actrița a ales o rochie neagră care a făcut parte din colecția de haine a păpușii între 1964 – 1965. Vedeta a optat și pentru o coafură elegantă are să-i completeze imaginea perfectă. Margot s-a bucurat întreaga seară de susținerea soțului său.

Margot și Tom s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare, scrie PageSix. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, atunci când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Suite Francoise. Cei doi s-au apropiat încă din primele momente, iar la scurt timp au început să iasă la întâlniri.

Margot și Tom s-au căsătorit în anul 2016, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Actrița din Babylon nu vorbește foarte des despre viața sa personală. Aceasta preferă să-i lase pe oameni să o cunoască pentru rolurile sale.

Margot și Tom trăiesc în continuare o frumoasă poveste de iubire și se susțin reciproc în proiectele pe care le desfășoară. Acesta este unul dintre motivele pentru care Margot și Tom merg deseori împreună a evenimentele publice la care sunt invitați. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×