Reclamă

Margot Robbie a purtat o ținută inspirată din filmele Barbie. Actrița a fost surprinsă în compania soțului său, Tom Ackerley

Margot Robbie a purtat o ținută inspirată din filmele Barbie. Actrița a fost surprinsă la un eveniment public din New York. Margot a mers însoțită de partenerul său de viață, tom Ackerley. Cei doi s-au bucurat de atenția pe care au primit-o de la fotografi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 noiembrie 2023, 11:07

Margot Robbie a strălucit într-o ținută roz. Actrița a fost invitată să participe la difuzarea filmului Barbie. Greta Gerwig a fost și ea prezentă la marele eveniment. Margot și Tom s-au întâlnit cu restul invitaților la Peninsula Hotel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margot Robbie a purtat o ținută inspirată din filmele Barbie

Evenimentul impresionant a fost unul de mare anvergură. Alături de Marbot robbie s-au aflat și alte nume celebre care au contribuit la lansarea filmului Barbie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Margot Robbie într-un sacou roz și o fustă scurtă în timp ce vine la filmul Barbie
Margot Robbie și-a inspirat ținuta din filmele Barbie / Profimedia Images

Dua Lipa, cea care a cântat piesa Dance the Night, ce a apărut în filmul Barbie, a fost și ea invitată alături de ceilalți participanți.

Reclamă

Margot și Tom, amândoi în vârstă de 33 de ani, au arătat precum Barbie și Ken. Cei doi au dat dovadă de eleganță și bun gust. Margot a optat pentru un costum roz din două piese. Diva a ales un sacou și o fustă scurtă la care a asortat o pereche de pantofi cu toc.

Ținuta aleasă de Margot a fost semnată de casa de modă Versace, scrie publicația People. Machiajul actriței a fost unul simplu, asemănător cu cel al personajului pe care la interpretat în pelicula Barbie. Margot și-a completat ținuta cu o poșetă și a renunțat să mai poarte bijuterii.

Actrița i-a salutat pe fotografii prezenți și a încercat să discute cu cei care s-au aflat printre invitații evenimentului. Margot a fost ajutată de Tom să se deplaseze cu ușurință. Diva a avut nevoie de un umăr de sprijin. Tocurile înalte au pus-o uneori în dificultate.

Reclamă

Margot Robbie și Tom Ackerley au participat la Gotham Independent Film Awards

Margot Robbie și soțul său s-au aflat printre invitații evenimentului Gotham Independent Film Awards. Cei doi au atras privirile tuturor atunci când au pozat împreună pe covorul roșu. Look-ul ales de Margot pentru covorul roșu a fost inspirat tot din filmele Barbie.

Actrița a ales o rochie neagră care a făcut parte din colecția de haine a păpușii între 1964 – 1965. Vedeta a optat și pentru o coafură elegantă are să-i completeze imaginea perfectă. Margot s-a bucurat întreaga seară de susținerea soțului său.

Margot și Tom s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare, scrie PageSix. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, atunci când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Suite Francoise. Cei doi s-au apropiat încă din primele momente, iar la scurt timp au început să iasă la întâlniri.

Margot și Tom s-au căsătorit în anul 2016, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Actrița din Babylon nu vorbește foarte des despre viața sa personală. Aceasta preferă să-i lase pe oameni să o cunoască pentru rolurile sale.

Margot și Tom trăiesc în continuare o frumoasă poveste de iubire și se susțin reciproc în proiectele pe care le desfășoară. Acesta este unul dintre motivele pentru care Margot și Tom merg deseori împreună a evenimentele publice la care sunt invitați. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×