Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie neagră la un eveniment în Barcelona. Accesoriile Majestății Sale au fost cele care au atras atenția tuturor

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie neagră la un eveniment. Accesoriile Majestății Sale au fost cele care au atras atenția tuturor. Mai exact, este vorba despre o pereche de cercei din aur, în formă de trandafiri.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 septembrie 2023, 7:52

Soția Regelui Felipe a avut toți ochii ațintiți asupra ei pentru că de obicei nu folosește accesorii atât de vizibile în public. Se pare însă că alegerile mai îndrăznețe i se potrivesc de minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie neagră la un eveniment

Ea este numită una dintre cele mai elegante femei ale lumii, mai ales în rândul membrilor regali. Regina Letizia și-a început săptămâna cu o ieșire în Barcelona.

Soția Regelui Felipe a ieșit în cea mai elegantă rochie neagră pentru a participa la prima ediție a Premiilor La Vanguardia de la Museo Nacional de Arte de Cataluña. Rochia midi era acoperită cu un imprimeu subtil din frunze verzi și avea un gât elegant și o curea încorporată. Monarhul a combinat-o cu pantofii negri lucioși și un clutch din piele matlasată într-o nuanță aurie.

Glamour-ul ținutei a fost dat de cerceii mari aurii în formă de trandafir.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Regina Letizia și Regele Felipe, fotografiați pe scena unui eveniment
Soția Regelui Felipe a ieșit în cea mai elegantă rochie neagră pentru a participa la prima ediție a Premiilor La Vanguardia de la Museo Nacional de Arte de Cataluña / Profimedia Images

În ceea ce privește coafura, Letizia și-a aranjat părul cu o cărare într-o parte. Ea a purtat fard de ochi auriu și un ruj roz lucios.

Nu este prima dată când regala spaniolă surprinde cu alegerile ei vestimentare. În luna martie, ea a atras toate privirile la concertul „Tiempo de Luz” la Teatrul Falla din Cádiz, Spania, alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea.

Reclamă

Regina Letizia a purtat o rochie midi cu plasă și franjuri, care i-a pus talia în evidență. A combinat piesa statement cu pantofi negri Aquazzura asortați cu ornamente răsucite pe laterale și a purtat un clutch negru.

Regina spaniolă și-a accesorizat atunci look-ul monocrom cu moderație. A adăugat o strălucire subtilă lookului ei cu cercei cu diamante și un inel din aur. Machiajul ei era la fel de discret ca întotdeauan: fard de ochi închis la culoare, un ruj lucioas și un coc atent realizat.

Regina Letizia este adepta ținutelor colorate

Regina Letizia a Spaniei este adepta ținutelor colorate, dar și al purtării lor de mai multe ori. A fost văzută adesea cu aceeași rochie la mai multe evenimente. Cu toate acestea, eleganța ei nu are cum să fie contestată. Vestimentația ei este completată cu accesorii diferite, dar nu lipsesc niciodată pantofii cu toc, eleganți.

În august, Regina Letizia a petrecut o seară de film alături de soțul ei și fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia în timpul vacanței din Palma de Mallorca, a titrat Daily Mail.

Prințesa Leonor a purtat o rochie roz când a mers să vadă filmul „Barbie” împreună cu părinții ei, iar sora sa mai mică a optat pentru o rochie albă cu motive florale
Regina Letizia a Spaniei are două fiice cu soțul ei: Prințesa Leonor și Infanta Sofia / Profimedia Images

Atunci, Majestatea Sa a ales să îmbrace o ținută casual când a mers să vadă pelicula „Barbie”. Celebra producție de la Hollywood îi are pe Margot Robbie și Ryan Gosling, în rolurile principale. Soția Regelui Felipe al VI-lea a combinat atunci o cămașă albă din mătase cu pantaloni albaștri din același material. Ea a încălțat sandale bej, joase și și-a accesorizat ținuta cu o geantă albă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×