Reclamă

Regina Letizia a Spaniei și fiicele ei au atras atenția în rochii vaporoase. Cele trei i s-au alăturat Regelui Felipe în Mallorca

Regina Letizia a Spaniei și fiicele ei au atras atenția în rochii vaporoase. Cele trei i s-au alăturat Regelui Felipe în Mallorca. Ei își petrec vacanța de vară pe insula spaniolă. Ținutele pe care le-au purtat mama și fiicele au fost superbe și s-au completat perfect.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 august 2023, 7:08

Mama în vârstă de 50 de ani și Prințesele Leonor, de 17 ani, și Sofia, de 16 ani, au întors toate privirile în rochii vibrante. Ele i s-au alăturat Regelui Felipe în timpul unei vizite la pitoreștile grădini Alfabia. Pozând pentru fotografii, cei patru membri ai familiei arătau relaxați în timp ce au vizitat împreună atracția turistică spaniolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei și fiicele ei au atras atenția

Având un stil vestimentar aparte, Regina Letizia a uimit într-o rochie roz aprins. Ținuta era strânsă în talie cu o curea și avea bretele delicate, un decolteu în V și o fustă ondulată. Machiajul a fost unul natural, iar rochia casual a fost completată cu o geantă crem și sandale albe.

Arătând la fel de stilată ca și mama ei, Leonor a optat pentru o rochie verde vibrantă. Aceasta avea detalii elegante cu nasturi. Ea a combinat ținuta cu sandale albe. Sora ei, între timp, a optat pentru o rochie cu model, cu mai multe culori și pantofi asortați. Cele două tinere îi seamănă nespus mamei lor.

Regele Felipe arăta, de asemenea, destul de relaxat într-o combinație realizată dintr-o cămașă și pantaloni. Ținuta a fost accesorizată cu pantofi albaștri și un ceas.

Familia Regală a Spaniei, într-o grădină din Mallorca
Regina Letizia a Spaniei și fiicele ei au atras atenția în rochii vaporoase / Profimedia Images
Reclamă

Ieșirea lor vine după ce un cântăreț italian a dezvăluit etica prințeselor spaniole după ce le-a întâlnit la un eveniment la Madrid CHECK. Teo Bok, care este născut în Italia, dar locuiește în prezent în Miami. Este o vedetă de 20 de ani numită „prințul muzicii” de revista spaniolă Hola!

Și cum a cucerit inimile adolescenților din toată Europa, Prințesa Leonor și Infanta Sofia sunt printre cei mai mari fani ai săi. Piesa lui Esperanza, a fost aleasă drept imn al proiectului AmplificARTE. Acesta este un atelier de muzică și educație condus de Fundația Prințesa de Girona.

Ce a spus artistul Teo Bok despre Familia Regală Spaniolă

Reclamă

Iar Regina Spaniei Letizia a dezvăluit că a fost inspirată să-l caute pe tânărul de 20 de ani după ce fiicele ei, de 15 și 17 ani, i-au cântat muzica în mod repetat.

Letizia, Regele Felipe și fiicele lor au fost văzuți recent plecând la concertul lui Teo din Córdoba, Spania. El a dezvăluit într-un interviu pentru Hola! conversațiile pe care le-a avut cu familia regală spaniolă în urma emisiunii.

El a spus că a simțit o afinitate cu Prințesa Leonor și Infanta Sofia. Teo susține că deși aveau responsabilități foarte diferite, toți erau persoane publice care sunt adesea în lumina reflectoarelor, ceea ce înseamnă că le înțelege.

În timp ce starul pop a discutat cu prințesele și a făcut o fotografie cu tatăl lor, a observat că conversația lor a fost întreruptă atunci când Infanta Sofia a anunțat că va trebui să plece în curând. El susține că tânăra i-a spus: „În jumătate de oră, va trebui să plecăm. Am vrea să rămânem, dar avem de lucru”.

Teo a adăugat că le admira etica în muncă. Cu toate acestea, el speră că au ocazia să se bucure din când în când de activități distractive, deoarece sunt fete tinere.

Ce fel de activități au Prințesa Leonor și Infanta Sofia

Infanta Sofia și sora ei mai mare, Prințesa Leonor, au intrat în lumina reflectoarelor în ultimii ani.

Leonor, care tocmai a absolvit Colegiul UWC Atlantic din Țara Galilor, cunoscut sub numele de „Hippy Hogwarts”, se pregătește să înceapă pregătirea militară în august. În timp ce mulți dintre colegii ei vor merge la universitate, fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia se va întoarce în Spania pentru a începe antrenamentele.

Ministrul spaniol al apărării, Margarita Robles, a confirmat următoarea mișcare a Prințesei Leonor a Asturiei la începutul acestui an către societatea Biblia Tatler. Antrenamentul va include perioade în forțele armate, marina spaniolă și forțele aeriene.

Vorbind în martie, Robles a confirmat: „La timpul potrivit, comandantul șef al forțelor armate va fi o femeie. În ultimii ani am făcut un efort foarte important pentru a încorpora femeile în forțele armate”.

Prințesa își va începe pregătirea la Academia Militară a Armatei din Zaragoza înainte de a merge la școala navală. Ea își va finaliza trei ani la Academia Generală Aeriană.

În luna septembrie a anului trecut, palatul spaniol a anunțat că prințesa Leonor va merge la universitate pentru a studia dreptul după ce vor fi finalizați cei trei ani de pregătire militară.

Deși alegerea universității de către Leonor este necunoscută, mediul academic al Prințesei seamănă deja cu cel al tatălui ei, Regele Felipe.

După ce a absolvit liceul la Lakefield College din Canada, Felipe s-a întors în Spania și a urmat Academia Militară Generală din Zaragoza. El a continuat să studieze la Școala Militară Navală din Marín. Și-a încheiat antrenamentul la Academia Generală de Aviație din San Javier.

Regele Felipe și-a finalizat pregătirea militară și a continuat să studieze dreptul la Universitatea Autonomă din Madrid.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×