Reclamă

Regina Letizia a Spaniei și-a arătat brațele tonifiate într-o rochie din dantelă. Majestatea Sa a participat la ceremonia de închidere a Atlantida Film Fest

Regina Letizia a Spaniei și-a arătat brațele tonifiate într-o rochie din dantelă. Majestatea Sa a participat la ceremonia de închidere a Atlantida Film Fest Mallorca. Monarhul spaniol, în vârstă de 50 de ani, a arătat șic în timp ce a optat pentru o rochie neagră boho pentru eveniment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 august 2023, 7:30

Regina și-a început vacanțele de vară la Mallorca, la festivalul de film, unde i-a înmânat actriței franco-elvețiane Irene Jacob, în vârstă de 57 de ani, în cadrul galei de închidere, premiul Master of Cinema. Mama a doi copii a arătat senzațional într-o ținută boho-chic, etalându-și brațele în rochia cu bretele subțiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei și-a arătat brațele tonifiate într-o rochie din dantelă

Purtându-și părul brunet liber, buclele lejere se aranjau frumos pe umeri. Regina Letizia și-a păstrat machiajul la minimum, etalându-și frumusețea naturală și bronzul delicat în timp ce a înmânat premiul.

Ea a optat pentru machiajul clasic, dar care face deja parte din nota ei personală. Regina a ales accesorii minimaliste pentru ținuta ei elegantă, contrastând cu aspectul ei obișnuit, glamour.

Singura bijuterie la vedere a fost o pereche abstractă de cercei cu foițe de aur. Soția Regelui Felipe și-a asortat rochia ei spectaculoasă cu o pereche de sandale aurii, cu plaformă.

Fosta jurnalistă a adăugat look-ului ei cu un clutch auriu strălucitor, cu un cristal pe mâner.

Reclamă
Regina Letizia, cu brațele la vedere, într-o rochie din dantelă
Regina Letizia și-a păstrat machiajul la minimum, etalându-și frumusețea naturală / Profimedia Images

Atlantida Film Fest și-a sărbătorit cea de-a 13-a ediție weekend-ul trecut, după ce și-a propus inițial să distribuie publicului larg din Spania filme internaționale care nu au ajuns în cinematografe. Festivalul de film a marcat și primul festival de film online din Spania, când a fost lansat.

La geneză, festivalul de film a avut două obiective, primul a fost să ofere vizibilitate filmelor internaționale. În al doilea rând, festivalul de film și-a propus să construiască statutul aspectului online al ceremoniei de premiere.

Reclamă

Astăzi, festivalul Atlantida este unul dintre cele mai semnificative festivaluri hibride din lume, iar în al 11-lea an, a atras peste 750.000 de spectatori.

Festivalul a fost, de asemenea, selectat drept „Cel mai bun festival” din Insulele Baleare de către premiile Observatorului Culturii.

Regina Letizia a fost recent la mai multe evenimente

Alături de Regina Letizia, personalități internaționale, printre care Judi Dench, Stephen Frears și Vanessa Redgrave, au participat la ceremonia de premiere din Mallorca. Regina Letizia a fost recent și la deschiderea Galeriei Colecțiilor Regale împreună cu soțul ei, Regele Felipe.

Regele Felipe, în vârstă de 55 de ani, a arătat elegant într-un costum bleumarin cu dungi. Letizia a arătat senzațional într-o rochie midi florală alb-negru în stilul anilor 1960. Cei doi atrag mereu atenția atunci când participă împreună la evenimente. Se completează perfect, iar fotografii nu ratează nicio șansă să-i fotografieze împreună.

Galeria Colecțiilor Regale este unul dintre cele mai mari muzee din Europa și a fost proiectată de arhitecții Emilio Tuñón și Luis Moreno Mansilla. Familia regală a văzut operele de artă și artefactele galeriei, care datează din Evul Mediu și aparțin Coroanei Spaniole.

Regina Letizia a Spaniei afișează mereu o atitudine de încredere în sine, iar acest lucru o face să fie atât de specială în ochii admiratoarelor sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×