Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută cu semnificație. Majestatea Sa a organizat un eveniment la Palatul Zarzuela

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută cu semnificație. Ea a atras atenția tuturor când a ales să poarte un outfit cu însemnătate în cadrul evenimentului care s-a derulat la Palatul Zarzuela. Alteța Sa Regală s-a întâlnit cu cei 24 de câștigători ai premiilor „El Barco de Vapor“ și „Gran Angular“.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 iulie 2023, 10:35 / Actualizat: 16 iulie 2023, 14:59

Copiii și tinerii fac parte din familii de antreprenori care au o situație financiară precară. Fundația de Microfinanțare BBVA le-a acordat burse. Astfel, ei pot acum avea acces la studii universitare, lucru care nu era posibil anterior din cauza situației lor sociale și, în același timp, din motive economice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută cu semnificație

În vârstă de 50 de ani, Regina Letizia a Spaniei a ales să îmbrace la eveniment o pereche de blugi albi simpli și o bluză casual roșie. Acesta avea motive tradiționale ucrainene, dar și broderii florale și a fost creată de un brand din Ucraina.

Pantalonii și i-a asortat cu pantofii sport cu talpă joasă. La scurt timp după ce au apărut imagini cu Alteța Sa Regală, un internaut a dezvăluit numele brand-ului care produce astfel de articole vestimentare.

„Regina Letizia continuă să își arate sprijinul pentru Ucraina prin hainele sale. Ea a ales o bluză de la firma ucraineană Etnodim”, este mesajul scris de un fan pe Twitter.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Regina Letizia, într-o bluză roșie asortată cu pantaloni albi, la Palatul Zarzuela
Soția Regelui Felipe este un exemplu de eleganță și stil și de fiecare dată se face remarcată / Profimedia Images

Soția Regelui Felipe este un exemplu de eleganță și stil și de fiecare dată se face remarcată. Chiar dacă are des apariții în public, ea reușește mereu să surprindă cu alegerile sale.

De asemenea, este mereu apreciată și pentru faptul că nu poartă ținute foarte scumpe. Regina Letizia e deja celebră și pentru faptul că le reciclează destul de des.

Reclamă

Cât costă bluza purtată de Regina Letizia a Spaniei

Publicația New My Royals a dezvăluit imaginea cu bluza purtată de Regina Letizia, așa cum apare ea pe site-ul brand-ului ucrainean. Articolul vestimentar este descris astfel: „Cămașă cu decolteu în formă de V e magnifică. Mânecile sunt construite cu benzi elastice în partea de jos. Bluza e decorată cu ornament floral“.

Cămașa folosită de Alteța Sa Regală ca să transmită puternicul mesaj de susținere față de Ucraina costă 111 lire.

Așa cum era de așteptat, gestul făcut de Regina Letizia a Spaniei a fost intens apreciată. Unul dintre ei a subliniat faptul că Alteța Sa Regală și-a mai arătat în trecut sprijinul față de Ucraina.

„Cu alte ocazii, ea a mai purtat bluze ucrainene. E un semn de sprijin al luptei pe care Ucraina o duce împotriva invaziei ruse“, „Întotdeauna mi-a plăcut stilul Reginei Letizia. Acum ea a ales să îmbrace un articol cu ornamentele patriei mele“ și  „Sunt foarte mândru să o văd pe Majestatea Sa că poartă un brand ucrainean“ sunt doar trei dintre comentariile lăsate de internauți, potrivit hellomagazine.com.

Regina Letizia și soțul ei, Regele Felipe, au participat recent împreună cu Leonor, fiica lor cea mare, la ceremonia de prezentare a noilor ofițeri de la Academia Militară din Zaragoza. Alteța Sa Regală a optat atunci pentru un blazer alb-fildeș fără mâneci. L-a combinat cu o fustă midi în aceeași nuanță și pantofi crem cu toc mic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×